2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman bende rahat edeyım dimi :=) kabaran bişi bile yok yaa damagın iç tarafı bakımından yani

Banada geçen biri dedi. Hamilelikte alınan kalsiyumla ilgilimiş.
Bende burda hep sormak istedim. Hep unuttum.
Ben yoğurt falan hep yedim. Doğurdum yine yedim. Her gün, çocukta gaz olmasın diye koca kase kimyonlu yoğurt yedim. Peyniri de her sabah yerim.
Oğlumun dişleri 6. ayında çıktı. Yani tam 6 olmadan. Şimdi üstleri çıkmaya niyetli iyice beyazlamışlar.
Gelelim senin dediğine.
Ben oğluma deviti ilk verildiğinde 2 kere belki 3 kere verdim. Sonra vermedim.
Bıngıldağında da sorun yok. Boyu da gayet iyi. Hatta bu ay resmen sadece boyu uzamış.
Kötü örnek de olmak istemem ama sonuç bu.

Ay bende 3 ay kullandım..hiç içime sinmedi..ne biliyim işte herkes bi farklı
Her çocuk özeldir derim hep

o zaman bende rahat edeyım dimi :=) kabaran bişi bile yok yaa damagın iç tarafı bakımından yani
Disi sıkıntı yapma...
Büyük ölçüde genetik.
Dissiz kalmayacak ya kuzucuk...
Sivri dislerle isirilmadan emzirmenin tadını çıkar
3.5 aylıkken patlatan da var, 13 aylıkken de...
Ablamin 3 çocuğu da 5 aylıkken ilk dislerini çıkardı. Abiminki 13 aylıkken.. Benimkilerin biri 7 ay 5 günlükken diğeri 8 ay 15 günlükken...

Elleme dişi çıksında cadaloz kızı bi memeişinin ucunu ısırsın

Ben hamilelikte 250 gr peynir. Labne kutusu kadar peynir. Yarim litre sut iciyordum. Hem cocuk hem kendim icin. Disine etkisini yeni duydum. Kalsiyum gerekli tabii. Hamilelikte az alirsak ilerki yillarda bizden diş gidiyor. D vit sadece boy icin degil. Kemik gelisimi icin d vitte gerekli. Kemiklerin guclu olmasi icin. Gunesten baska birsey de yok. Oda yeterli degil zaten.

Maşallah adıyla sağlıkla mutlulukla yaşasın

Senden etkilenmiyor yani şimdi öyle mi?
Ben mi yanlış anladım ki...
Kendi yediğinde tepki verdi anladım.

hadi geçmişler ola. Gözünaydın.
7 aya kadar benim yediklerime tepki veriyordu o yüzden diyet yaptım süt ürünü tuketmedim
7 ayda ben yedim yogurt vs tepki vermeyince ona verdik 1 çay kaşığı malesef aşırı mukuslandi kakası

Evet altina bisi sermen gerekiyo yoksa her yere dokuyo

Yapma ya pembe bitiriyosun beni
Ben de tüm sevdiklerinden çok uzağım tek başıma gurbetteyim eşim de olmasa.....
Sen böyle anlatınca bir garip oldum

Eşim bana diyecek ki ne geliyosabasina bu dikkafaligindan geliyo
Diren sör asla vazgeçme kk arkanda

9 ay bittimi cnm senin . 9 ay var diye biliyorum hastaneye sor. Yumurta beyazinda yuksek protein var. Sporcular sadece beyazini yiyor bu yuzden. Ağir gelir bebege diye bir yasa kadar yasak bize. Dr un vermisse baska
9a yeni girdik. Ben vermiyodum aslinda, doktor beyazinida deneyerek ver bisey olmaz dedi. Cok sukur birsey olmadi, ben yinede yarim veriyorum beyazini

Bende ayakta idim 3e kadar, sonra zeynep 3-5-7 yapti yine. Benim uyku sifir sifir sifir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…