- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.281
o zaman bende rahat edeyım dimi :=) kabaran bişi bile yok yaaBiz devit kullanıyoruz hala diş yok bizdede. İlaçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Doktoru boşver çıkmasın nekadar geç çıksa okadar iyi dedi. Erken çıkan dişi iyi bişey sanma dedi. Bende rahatladım :) hergün bakıyorum zorla ağzına diş yokmu tontiş diye :)
Banada geçen biri dedi. Hamilelikte alınan kalsiyumla ilgilimiş.Surrender bişi dicem..
Genetik faktör dışında...
Arkadaşın doktor arkadaşı varda..kadının biri devit kullanmamış 10. Ayda mı ne diş yok ama cocuk hep huzursuz..doktor dwmil git hmen devite başla ...
1 hafta içinde alt üst dişleri patlamış..
Bıngıl ve diş için önemli imiş..bende kullanmadım ilk 3 ay falan verdim ..sonra multitaps geçtim
Ay bende 3 ay kullandım..hiç içime sinmedi..ne biliyim işte herkes bi farklıBanada geçen biri dedi. Hamilelikte alınan kalsiyumla ilgilimiş.
Bende burda hep sormak istedim. Hep unuttum.
Ben yoğurt falan hep yedim. Doğurdum yine yedim. Her gün, çocukta gaz olmasın diye koca kase kimyonlu yoğurt yedim. Peyniri de her sabah yerim.
Oğlumun dişleri 6. ayında çıktı. Yani tam 6 olmadan. Şimdi üstleri çıkmaya niyetli iyice beyazlamışlar.
Gelelim senin dediğine.
Ben oğluma deviti ilk verildiğinde 2 kere belki 3 kere verdim. Sonra vermedim.
Bıngıldağında da sorun yok. Boyu da gayet iyi. Hatta bu ay resmen sadece boyu uzamış.
Kötü örnek de olmak istemem ama sonuç bu.
Disi sıkıntı yapma...o zaman bende rahat edeyım dimi :=) kabaran bişi bile yok yaadamagın iç tarafı bakımından yani
Elleme dişi çıksında cadaloz kızı bi memeişinin ucunu ısırsınDisi sıkıntı yapma...
Büyük ölçüde genetik.
Dissiz kalmayacak ya kuzucuk...
Sivri dislerle isirilmadan emzirmenin tadını çıkar
3.5 aylıkken patlatan da var, 13 aylıkken de...
Ablamin 3 çocuğu da 5 aylıkken ilk dislerini çıkardı. Abiminki 13 aylıkken.. Benimkilerin biri 7 ay 5 günlükken diğeri 8 ay 15 günlükken...
:)))Elleme dişi çıksında cadaloz kızı bi memeişinin ucunu ısırsın
Ben hamilelikte 250 gr peynir. Labne kutusu kadar peynir. Yarim litre sut iciyordum. Hem cocuk hem kendim icin. Disine etkisini yeni duydum. Kalsiyum gerekli tabii. Hamilelikte az alirsak ilerki yillarda bizden diş gidiyor. D vit sadece boy icin degil. Kemik gelisimi icin d vitte gerekli. Kemiklerin guclu olmasi icin. Gunesten baska birsey de yok. Oda yeterli degil zaten.Banada geçen biri dedi. Hamilelikte alınan kalsiyumla ilgilimiş.
Bende burda hep sormak istedim. Hep unuttum.
Ben yoğurt falan hep yedim. Doğurdum yine yedim. Her gün, çocukta gaz olmasın diye koca kase kimyonlu yoğurt yedim. Peyniri de her sabah yerim.
Oğlumun dişleri 6. ayında çıktı. Yani tam 6 olmadan. Şimdi üstleri çıkmaya niyetli iyice beyazlamışlar.
Gelelim senin dediğine.
Ben oğluma deviti ilk verildiğinde 2 kere belki 3 kere verdim. Sonra vermedim.
Bıngıldağında da sorun yok. Boyu da gayet iyi. Hatta bu ay resmen sadece boyu uzamış.
Kötü örnek de olmak istemem ama sonuç bu.
Maşallah adıyla sağlıkla mutlulukla yaşasınGötür tabi..
2.torun oğlum..biz 4 kızdık..ablam erkek dünyaya getirdi..doğar doğmaz araba bisiklet almıştı
Şimdi babacığımın aldığı herşeyi ablam gönderiyor vakitlice..
Evet babamın kopyası ...
Hele ensesi etli etli ve kulak hizasında saçı bitiyor..ense traşı asla olmayacak
Ve delici keskin bakışlı gözleri..te ablam macaristandan kalktı geldi o gözlere..
Zor asla kolay değil..tişörtünü oğlumun yatağına koydum..her daim orada kalacak..evlenene kadar
Gerekirse evlendikten sonrada
Ama adını aldı sinirinide aldıama o uçuk fevkalede zekasınıda
7 aya kadar benim yediklerime tepki veriyordu o yüzden diyet yaptım süt ürünü tuketmedimSenden etkilenmiyor yani şimdi öyle mi?
Ben mi yanlış anladım ki...
Kendi yediğinde tepki verdi anladım.
hadi geçmişler ola. Gözünaydın.
Ben şubattan beri carlson veriyorum diş yok 28 Ocak doğumlu yüzben carlson kullanıyorum. carlson kullanıp dişi cıkan vardır heralde?
1 ay var aramızdaBen şubattan beri carlson veriyorum diş yok 28 Ocak doğumlu yüz
Bizimde öyle kabarıklık bile yok. Beyaz beyaz belli oluyor diş etinde dişleri ama ne gelen var ne giden :)o zaman bende rahat edeyım dimi :=) kabaran bişi bile yok yaadamagın iç tarafı bakımından yani
ne zaman dogmustu senınkı? 28 aralık bizimBizimde öyle kabarıklık bile yok. Beyaz beyaz belli oluyor diş etinde dişleri ama ne gelen var ne giden :)
Evet altina bisi sermen gerekiyo yoksa her yere dokuyokızlar, eline ekmek verdim ortalıgın içine ettı . mama sandalyesındeydı bır de düşünün
ekmegı verdım yüzüne bıle bakmadım. patates soydum ben
bu arada mama sandalyemız değişti. ikea babaannesının evıne götürdük
Yapma ya pembe bitiriyosun beniSağol bitanem..
Sabır...
Sanırım vücut olmasa şu gömlek yamalı yırtık beden..yaka yanıla yokluğa karışmıştım..
Bir kuru ağaç kütüğü gibi halim..içi boş dışı küflüceyim..
Ah yine dudağımın ucunda toplandı sözlerim..alev gibi yakan sözlerim bedenime geri gidin..
Eşim bana diyecek ki ne geliyosabasina bu dikkafaligindan geliyoulen şu carlsonu almak için dil döktüm benımkıne. şimdi de işe yaramadıgını düşünüyorum. bugun markete dıye cıkayım da devit alayım saglık ocagından .. işin sonu '' ben demiştim'' e gelmesin yeter ki.
Diren sör asla vazgeçme kk arkandakızlar, eline ekmek verdim ortalıgın içine ettı . mama sandalyesındeydı bır de düşünün
ekmegı verdım yüzüne bıle bakmadım. patates soydum ben
bu arada mama sandalyemız değişti. ikea babaannesının evıne götürdük
4 ocak bizimde. 8 aylık oldular hala diş yokne zaman dogmustu senınkı? 28 aralık bizim
9a yeni girdik. Ben vermiyodum aslinda, doktor beyazinida deneyerek ver bisey olmaz dedi. Cok sukur birsey olmadi, ben yinede yarim veriyorum beyazini9 ay bittimi cnm senin . 9 ay var diye biliyorum hastaneye sor. Yumurta beyazinda yuksek protein var. Sporcular sadece beyazini yiyor bu yuzden. Ağir gelir bebege diye bir yasa kadar yasak bize. Dr un vermisse baska
Bende ayakta idim 3e kadar, sonra zeynep 3-5-7 yapti yine. Benim uyku sifir sifir sifirZamanın göreceliği...
Az önce saat 23.30 du ..azıcık önce ...ne çabuk 07.00 oluverdi..
Fakat gece oğlanı emzirme ve ardından devam sütü hazırlama ve içirmesi ..kirpiklerim tonlarca ağırlığı bir halterci titremesi gibi üstlenirken..
Zaman asla geçmedi 120 cc süt bitmedi..
O anda edilen dualar ...
Yavrum günün birinde akşam yatcaz sabah kakcaz dimi
Emziğide fırlatıp atıcam
Gece onun zoru kaç kere kalktım..arkadaş ağzının yanına düşmüş koca bide köpeği var...al ağzına ne yatağı tekmeliyorsun..gözümü açıyorum o sese bi süre beynimi bekliyorum yerleşsin diye..
Vallahi hannibaalll vallahiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?