2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet bayıldı. ama öğün olarak vermem eline bişi verırsem. püreye devam

O da buyuyecek kendi yiyecek nasilsa,sen kendini nasil rahat hissediyorsanoyle devam et tabi. Yesin buyusun yeter bizimki dun sogan-havuc yedi. Yogurt/peynirli omlet yedi gun icinde yine. Sogan tadimi var bugun de:) firfir

meyişallah alpişe
Adaanaya hazırlanıyor

O da buyuyecek kendi yiyecek nasilsa,sen kendini nasil rahat hissediyorsanoyle devam et tabi. Yesin buyusun yeter bizimki dun sogan-havuc yedi. Yogurt/peynirli omlet yedi gun icinde yine. Sogan tadimi var bugun de:) firfir
eline mi verıyorsun bunları? püre yapıyor musun? eline verıyorsan püre yapmıyorsan nasıl doyuyor?

Bende bulamadim, artik migrosta organik adi altinda satilanlardan alicam...
Selam herkese, pek giremiyorum artık, vakit bulamıyorum sanırım, gezmeye tozmaya verdik kendimizi, zaten işe dönmeme de 1 ay kaldı, bol bol kızımla vakit geçiriyorum.

Atom organik tavuk için City Farm'ı önerebilirim sana, http://cityfarm.com.tr/index.php/organik-et-ve-tavuk-1.html
Hamileyken TazeDirekt ten alıyordum organik tavuğu, orası kapanınca City Farm'ı tavsiye edenler oldu bebekli arkadaşlarımdan. Aklında bulunsun.

Öperim minnoşları, sevgiyle kalın

Arda bayadir emekliyo da rahatim fazla kucagima almiyorm ama ber gun ev supur yer sil ugrastryo yuruyunce naparz acaba

eline mi verıyorsun bunları? püre yapıyor musun? eline verıyorsan püre yapmıyorsan nasıl doyuyor?

Pure yapmiyorum haslayip veriyorum direk,onune katiyorum aliyor yiyor yedigi kadar emmesi hala iyi sukur paso emislerde Bikactir 1cay bardagi kadar yogurt yiyor severek,bardaktan iciyo bi de meyveci,hergun bi tane kayisi ya da erik,ya da biraz muz yer. Doymadigini dusunmuyorum,midesini iyi hazirladi artik:) kademe kademe o fazla yemesini gorebiliyorum. Iki kasikla doyardi simdi 1cay bardagi yogurt yiyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…