2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

oto koltuğu ne aldınız kızlar? britax römer safefix almayı düşünüyorum. 9-18 kg
pusete sıgmıyor artık

Bizimki oto koltugunda artik oturuyor elinde oyuncagi ya da onundeki emniyet kemeri ile oynar,ben belinden desteklerim. Taa asagi indiriyor kendini anca o zaman yatiyor. Biz de alacagiz almak zorundayiz artk ama tr den gelisi bekletiyorum ben bilerek. Maxi cosi tobi alacam ben de cook buyuk ihtimal

en tepeye koyuyorum ona ragmen cocugun bacaklar dısarda kalıyor. maxi de cok iyi bi marka. arastırdım biraz 36 ay olanları pek tavsıye etmıyorlar, çocuk içinde rahat edemıyormus buyuk oldugu için.

Banada 9da gelmene gerek yok dedi. Ulkedeki saglik ocaklari arasindaki celiski minnosun iyidir umarim...
Iyi çok şükür boğazı hırıltılı hala o canımı sıkıyor sadece haa bide hepimizin derdi diş huzursuzlugu. ...

Kizlar, 7 aylik 67 cm sizce kisa mi?
Kuz mi erkek mi cnm. Erkekte olsa kisa degil bence . Zamanında doğmuş bebeğin boyu 48-55 cm’dir. İlk 3 ayda bebeğin boyu 10 cm. uzar, ikinci 3 ayda 7 cm , üçüncü 3 ayda 5 cm. dördüncü 3 ayda 3 cm. uzama gösterir. Bir yaşına gelmiş bir bebek doğum boyunun %50’si oranında bir uzama göstererek 75 cm.’ye ulaşır. Boyle bir tez var. Ama her bebek farkli kimi hizli uzuyor kimi gec. Genetik onemli basta zaten. Kimi ergenlikte daha hizli uzuyor.

Selam piticigim. En iyisini yapiyorsun, gez tabi ya... Kardesime arastir su isi dedim, oda city farm al ablacigim dedi :) yumurtalari falanda var zaten. Sanirim oyle yapacagim. Bende operim inci taneni

Ya simdi minnosun sirtinda 3 yerde egzamamsi bisey olunca yeni birsey vermeye korkuyorum. Ceviz vermek istiyodum inanilmaz faydali, yesil biber vermek istiyodum, en yuksek c vitamini orani. Tavuk verecektim, simdi biraz beklesemmi acaba?

Ya simdi minnosun sirtinda 3 yerde egzamamsi bisey olunca yeni birsey vermeye korkuyorum. Ceviz vermek istiyodum inanilmaz faydali, yesil biber vermek istiyodum, en yuksek c vitamini orani. Tavuk verecektim, simdi biraz beklesemmi acaba?
Ben ceviz veriyorum hergün 1 dene
Bide hurma
En zeki benim oğlum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…