2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah tosuna

Kablolarla arasi nasil benim oglan gormesin yeterki kabloyla emisiyo elinden zor aliyorm gecwn gun şarj aletinib ucunu agzina sokmus
Nasil olsun resmen ask yasiyorlar.
Dun sarji prizde unutmus babasi.
Evdebir feryat figan.
Bizim buyuk küçük le bogusuyo.
"Anneeeee kos kabloyu yiceeeek" diye
Birde elinden alinca "homur homur "yapyi bana sipaa

Selam kizlar hasta olduk biz doktor ilac verdi kullandik ama birz daha artti oksuruk krizleri neyse dun gittik kan tahlili yapildi bisey cikmadi cok sukur prospan kullan 5 gun dedi balgam varmis eczacida 2 yas altina ben vermiyorun yinede karar senin demis almadan geldik bu ikilem beni delirticek hele bide internetten bakim dedim amannnn neler neler napicam ben ya

Yemek yapilacak. Camasir makinede bekliyo ee hic bisi yapmamisim ki. Ev supurulup silindi. Baska bisi yapmadim
Benmde yemek yapilcak ama onu erteledm esim gelince yaparm hemen 5 dkda biseyler smdi beyfendi uyursa bende uyucam
Nasil olsun resmen ask yasiyorlar.
Dun sarji prizde unutmus babasi.
Evdebir feryat figan.
Bizim buyuk küçük le bogusuyo.
"Anneeeee kos kabloyu yiceeeek" diye
Birde elinden alinca "homur homur "yapyi bana sipaa
Aynen nasil sinirleniyo kiziyo sipa gecen telefonumu isiriyo vermiyoda ceke ceke aldm

Geçmiş olsun canim. Prospan bende kullandim. Balgam icin sekrol vermisti hemen gecti şükür. İnşallah gecer sizinkide

O zaman napıyoruz
İnternetten oto koltuğu beğenip aldrma mücadelesine giriyoruz
Ben yokum

ya benimkinin hiç niyeti yok emeklemeye oturup duruyi
Ben de aynı yoldayim
Canım geçmiş olsun

geçmiş olsun. şu 2 yaş altı meselesı bazı ilaçlarda da yazıyor prosedür geregıymıs
karar senın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…