- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.341
Ya hiç iş yapasım yok
Hay yerim o halini ayyy
Benimde yok pempeYa hiç iş yapasım yok
maşallah tosunaPure yapmiyorum haslayip veriyorum direk,onune katiyorum aliyor yiyor yedigi kadaremmesi hala iyi sukur paso emislerde Bikactir 1cay bardagi kadar yogurt yiyor severek,bardaktan iciyo bi de meyveci,hergun bi tane kayisi ya da erik,ya da biraz muz yer. Doymadigini dusunmuyorum,midesini iyi hazirladi artik:) kademe kademe o fazla yemesini gorebiliyorum. Iki kasikla doyardi simdi 1cay bardagi yogurt yiyor mesela
HahaBwnimko gece kumandaya sarilmis oyle uyumus uyusun diyw vermiştim
Benimde sozde yapasim yoktu aman ne yapcam her gun ayni dedm supurdum sildm toz aldim kapilari sildm lavaboyu cifledm agda yaptm iyi ki is yapasim yokmus gozumden uyku akiyoYa hiç iş yapasım yok
Hemde ne ask yaaHahaask yasiyo kumandayla desene
Kablolarla arasi nasilHemde ne ask yaaalinca agladi
Yemek yapilacak. Camasir makinede bekliyo ee hic bisi yapmamisim ki. Ev supurulup silindi. Baska bisi yapmadimBenimde sozde yapasim yoktu aman ne yapcam her gun ayni dedm supurdum sildm toz aldim kapilari sildm lavaboyu cifledm agda yaptm iyi ki is yapasim yokmus gozumden uyku akiyo
Nasil olsun resmen ask yasiyorlar.Kablolarla arasi nasilbenim oglan gormesin yeterki kabloyla emisiyo elinden zor aliyorm gecwn gun şarj aletinib ucunu agzina sokmus
Benmde yemek yapilcak ama onu erteledm esim gelince yaparm hemen 5 dkda biseyler smdi beyfendi uyursa bende uyucamYemek yapilacak. Camasir makinede bekliyo ee hic bisi yapmamisim ki. Ev supurulup silindi. Baska bisi yapmadim
Aynen nasil sinirleniyo kiziyo sipa gecen telefonumu isiriyo vermiyoda ceke ceke aldmNasil olsun resmen ask yasiyorlar.
Dun sarji prizde unutmus babasi.
Evdebir feryat figan.
Bizim buyuk küçük le bogusuyo.
"Anneeeee kos kabloyu yiceeeek" diye
Birde elinden alinca "homur homur "yapyi bana sipaa
Geçmiş olsun canim. Prospan bende kullandim. Balgam icin sekrol vermisti hemen gecti şükür. İnşallah gecer sizinkideSelam kizlar hasta olduk biz doktor ilac verdi kullandik ama birz daha artti oksuruk krizleri neyse dun gittik kan tahlili yapildi bisey cikmadi cok sukur prospan kullan 5 gun dedi balgam varmis eczacida 2 yas altina ben vermiyorun yinede karar senin demis almadan geldik bu ikilem beni delirticek hele bide internetten bakim dedim amannnn neler neler napicam ben ya
Sipa bunlar yaaBenmde yemek yapilcak ama onu erteledm esim gelince yaparm hemen 5 dkda biseyler smdi beyfendi uyursa bende uyucam
Aynen nasil sinirleniyo kiziyo sipa gecen telefonumu isiriyo vermiyoda ceke ceke aldm
Canim sagol insallahhGeçmiş olsun canim. Prospan bende kullandim. Balgam icin sekrol vermisti hemen gecti şükür. İnşallah gecer sizinkide
18 ocak dogumluyuz canım 28 yazmışım1 ay var aramızda
Ben yokumO zaman napıyoruz
İnternetten oto koltuğu beğenip aldrma mücadelesine giriyoruz
ya benimkinin hiç niyeti yok emeklemeye oturup duruyiBizimki bugun ilk kez emekledi,2adim. Ben durdurmasaydim daha gidecekti sanirm,ama zaten alan yktu yoksa bilerek durdurmadim :) tembel dötük oglum
Ay artk ne yerde ne gokte... Kendi kendine her seyle oynamak istiyor ama beni de birakmiyor. Kucagima gelmek istiyor ama ayni zamanda durmak istemiyor. Ne istiyor acabamasallaah oyuncu oglum yaa
Ben de aynı yoldayimPure yapmiyorum haslayip veriyorum direk,onune katiyorum aliyor yiyor yedigi kadaremmesi hala iyi sukur paso emislerde Bikactir 1cay bardagi kadar yogurt yiyor severek,bardaktan iciyo bi de meyveci,hergun bi tane kayisi ya da erik,ya da biraz muz yer. Doymadigini dusunmuyorum,midesini iyi hazirladi artik:) kademe kademe o fazla yemesini gorebiliyorum. Iki kasikla doyardi simdi 1cay bardagi yogurt yiyor mesela
Canım geçmiş olsunSelam kizlar hasta olduk biz doktor ilac verdi kullandik ama birz daha artti oksuruk krizleri neyse dun gittik kan tahlili yapildi bisey cikmadi cok sukur prospan kullan 5 gun dedi balgam varmis eczacida 2 yas altina ben vermiyorun yinede karar senin demis almadan geldik bu ikilem beni delirticek hele bide internetten bakim dedim amannnn neler neler napicam ben ya
Sag canim Allah razi olsunBen yokum
ya benimkinin hiç niyeti yok emeklemeye oturup duruyi
Ben de aynı yoldayim
Canım geçmiş olsun
geçmiş olsun. şu 2 yaş altı meselesı bazı ilaçlarda da yazıyor prosedür geregıymısSelam kizlar hasta olduk biz doktor ilac verdi kullandik ama birz daha artti oksuruk krizleri neyse dun gittik kan tahlili yapildi bisey cikmadi cok sukur prospan kullan 5 gun dedi balgam varmis eczacida 2 yas altina ben vermiyorun yinede karar senin demis almadan geldik bu ikilem beni delirticek hele bide internetten bakim dedim amannnn neler neler napicam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?