- 29 Temmuz 2015
- 1.117
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #99.381
haklısın. Her biri özel.Ay bende 3 ay kullandım..hiç içime sinmedi..ne biliyim işte herkes bi farklı
Her çocuk özeldir derim hep
Dediğim gibi kötü örnek olmak istemem.Ben hamilelikte 250 gr peynir. Labne kutusu kadar peynir. Yarim litre sut iciyordum. Hem cocuk hem kendim icin. Disine etkisini yeni duydum. Kalsiyum gerekli tabii. Hamilelikte az alirsak ilerki yillarda bizden diş gidiyor. D vit sadece boy icin degil. Kemik gelisimi icin d vitte gerekli. Kemiklerin guclu olmasi icin. Gunesten baska birsey de yok. Oda yeterli degil zaten.
Senden olanı geçmiş. O da bir gelişme.7 aya kadar benim yediklerime tepki veriyordu o yüzden diyet yaptım süt ürünü tuketmedim
7 ayda ben yedim yogurt vs tepki vermeyince ona verdik 1 çay kaşığı malesef aşırı mukuslandi kakası
İnşallah canım çok sağol sizindemi süt alerjimiz varhaklısın. Her biri özel.
Dediğim gibi kötü örnek olmak istemem.
Senden olanı geçmiş. O da bir gelişme.
onunkide geçer İnşaallah. Bizimki de. :)
napalım yok cevremızdeBenim adama onuda siparis edicem desem yamuk yamuk bakacak artik
her bebegın gelişimi farklı sonucta. kaç cm dogdu?Pardon ya yazmamisim. Erkek
Komşum yaz günü grip oldum dedi geçmiş olsun dedim darısı başına dedi..
Tatlı yapıyodum kakaom yetmedi varsa versene dedim oh iyi güzel ye tatlıları da şiş dedi
Kapı komşum. 8 senelik evli bebekleri yok benden iki yaş küçük ben zayıfım o hafif toplu.. Napabilirim.. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin anneliği diyorum tüm isteyenlere dua ediyorum.Ne bicim konusmaymis o öyle. Patavatsiz bir sekilde.
Allah Allah...Kapı komşum. 8 senelik evli bebekleri yok benden iki yaş küçük ben zayıfım o hafif toplu.. Napabilirim.. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin anneliği diyorum tüm isteyenlere dua ediyorum.
Ben hamile kaldıktan sonra değişti. Hamileliğim süresince ve bebeğim 3 aylık olana kadar nerdeyse hiç görüşmedik. Şimdi tekrar görüşmeye başladık amma böyle garip davranıyo.
Allah Allah...
Neden acaba bebegi olmadigi icin davranıyor bence. Kıskançlık demeyelim de sana ozeniyor veya istemeden böyle davtaniyor. Allah onada nasip etsin inşallah
En buyuk eltim ve esininde 8-9 senedir cocugu olmuyor, doguma girerken ona dua ettim, burada lafi gecmisti, doguma girerken cocugu olmayanlara dua edilir diye... Hayiflanmiyorum ama insan kardesinin cocugunu gormeye 8 aydir gelmezmi? Tekirdagdan istanbula? Sanki fizandayiz... Isi falan bahane ediyolar, aklimdan fesatlik geciyor allah biliyor, dile de getiriyorum. Ama esimin abisi, esim uzulmesin diye uzerine gitmiyorum. Allah herkese nasip etsin hep derim. Ama olmamasida dunyanin sonu degil.Allah Allah...
Neden acaba bebegi olmadigi icin davranıyor bence. Kıskançlık demeyelim de sana ozeniyor veya istemeden böyle davtaniyor. Allah onada nasip etsin inşallah
Iyi geceler canim iki cift laf ediyoz surda butun annecikler yativermis sanada iyi gecelerAyy bdv ye çevircem burayı yatayım bari
İyi geceler annişler
İyi geceler bebişler
İyi geceler nesliterelelli34
Musayi bi gidiklamak istiyorum pembe yaBen ceviz veriyorum hergün 1 dene
Bide hurma
En zeki benim oğlum olacak
Hepsini ayni anda baslama. Ben 3 gun kuralini uyguluyorum. Egzema bizdede var. Migrosta deniz tuzu var. Onunla yikayip bir kac saat bekletiyordum iyi geldi bizeYa simdi minnosun sirtinda 3 yerde egzamamsi bisey olunca yeni birsey vermeye korkuyorum. Ceviz vermek istiyodum inanilmaz faydali, yesil biber vermek istiyodum, en yuksek c vitamini orani. Tavuk verecektim, simdi biraz beklesemmi acaba?
bol bol nazar duası oku. onun olmadıgı için elınde olmayan nedenlerden dolayı kıskançlık yapabılır. allah ona da nasip etsın inşKapı komşum. 8 senelik evli bebekleri yok benden iki yaş küçük ben zayıfım o hafif toplu.. Napabilirim.. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin anneliği diyorum tüm isteyenlere dua ediyorum.
Ben hamile kaldıktan sonra değişti. Hamileliğim süresince ve bebeğim 3 aylık olana kadar nerdeyse hiç görüşmedik. Şimdi tekrar görüşmeye başladık amma böyle garip davranıyo.
Iste egzamami ona emin olamiyorum :) simdi biberli sebze corbasi hazirladim vericem artik :) nemlendirici surmeye basladim, 10 gune gecmezse cildiyeye giderim artik canimHepsini ayni anda baslama. Ben 3 gun kuralini uyguluyorum. Egzema bizdede var. Migrosta deniz tuzu var. Onunla yikayip bir kac saat bekletiyordum iyi geldi bize
Dogru diyorsun. Bizde dua ettik tabi seninki biraz fazla abartmis bosver allaha havale et. Seni anlıyorum gelmesi onemli degil ama fesatlik yapiyor gibi. Benim arkadasiminda olmuyo. Onun yaninda asla sevmem. İnşallah allah olmayan herkese nasip etsin. Ona hep derim zamani gelince olur yavrun diye. Esininde kafasina takiliyordur bu durum ona yansitma bencedeEn buyuk eltim ve esininde 8-9 senedir cocugu olmuyor, doguma girerken ona dua ettim, burada lafi gecmisti, doguma girerken cocugu olmayanlara dua edilir diye... Hayiflanmiyorum ama insan kardesinin cocugunu gormeye 8 aydir gelmezmi? Tekirdagdan istanbula? Sanki fizandayiz... Isi falan bahane ediyolar, aklimdan fesatlik geciyor allah biliyor, dile de getiriyorum. Ama esimin abisi, esim uzulmesin diye uzerine gitmiyorum. Allah herkese nasip etsin hep derim. Ama olmamasida dunyanin sonu degil.
Bide koy tavugu bulamazsam . Tavuk vermiyorum. Hormonlu alacagina hic almasin. Yumurta flotty baby var. Ben onu aliyorum. City farm in yulaf ezmesi , tam bugday unu da varYa simdi minnosun sirtinda 3 yerde egzamamsi bisey olunca yeni birsey vermeye korkuyorum. Ceviz vermek istiyodum inanilmaz faydali, yesil biber vermek istiyodum, en yuksek c vitamini orani. Tavuk verecektim, simdi biraz beklesemmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?