- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.221
Benim ruhumda özgürlük varkural ve kısıtlamaya gelemem..oğlumda oğlak ve yay burcu..istediği yere sürünmesine izin veriyorum isteğine dokunmasına,incelemesine ..evet yorucu ..uyumadan önce yer silmek..sabah için..öğlen batırıyor ..öğle uykusunda silmek..çünkü inşşaat tozu oluyor..kışın bu kadar da önemsemicem..
Yerdeki yorganın üstünde döne döne uyumayı srviyor tüm yaz yattı orada..kışın yerler soğuk olur..o yüzden yatağına aldım..ayrıca yürüteç çok faydalı oldu..birde koltuk altından yürütüyorum koridorda cok seviyor ama belimi doğrultamıyorum..
Bırakın oynasınlar bakınsınlar keşfetsinler..
Kafasını çarpabilir cok doğal ..öyle öyle öğrenecek..aman yüksekten düşmesinde
Hergün güneş odasına gelince geçiyoruz..hem güneşleniyor hemde oyuncakları ile oynuyor(!) ah annelikne konuştum be
ya kuzum..ben kendim yediriyorum yine..ama inan kendi yemeyi daha çok seviyor..babamız öğle yemeğine geleceği zaman haber veriyor..bende oğluşumada haşlama hazırlıyorum..biz yerken oda yiyior hem ve öğrenmesi lazım..zaten o işini bitirdikten sonra ortalığı topluyor ayırdığım diper kısmı yediriyorumpembaaaaa
sen şimdi baya baya blw yapıyon yaaaa
o kadan da laf ettin heee
bayıldım....bayıldım... kocam karşı kanepede leptobu çevirdim büyüttüm..ne işe yarıcak o dedibenimkide şimdi uyudu
bende sen gibi pc açtım
lcw takılmak içinnn
ya bi de ikeada bebek şapkası gördüm
ba-yıl-dımmm
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ksesuarlar/70302221/lattjo-bocek-sapkasi.aspx
pembe ben hata ettim biliyorum ama geçte kalmadım beee
saldım bugün 2 kez kafayı vurdu
okey yüksekten düşmedi ama hızlıca yere yığılıncada epey güm ses çıktı sarsıldı canıda yandı gözyaşlı ağladı deli bebem
bi de gözünün altını çizmiş
epey oyalandı
bu arada elleri ve ayakları çok terledi
çamur gibi oldu her yer
üstü başı battı
sokakta oynayan çocuklar gibi oldu
nerde benim bebe yağı kokan yavrum dedim içimdennn
sen ççook iyi yapmışsın çokkk
yok kız ne geç kalacaksın..bu hafta içinde o kafayı ağır ağır salacak yerebenimkide şimdi uyudu
bende sen gibi pc açtım
lcw takılmak içinnn
ya bi de ikeada bebek şapkası gördüm
ba-yıl-dımmm
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ksesuarlar/70302221/lattjo-bocek-sapkasi.aspx
pembe ben hata ettim biliyorum ama geçte kalmadım beee
saldım bugün 2 kez kafayı vurdu
okey yüksekten düşmedi ama hızlıca yere yığılıncada epey güm ses çıktı sarsıldı canıda yandı gözyaşlı ağladı deli bebem
bi de gözünün altını çizmiş
epey oyalandı
bu arada elleri ve ayakları çok terledi
çamur gibi oldu her yer
üstü başı battı
sokakta oynayan çocuklar gibi oldu
nerde benim bebe yağı kokan yavrum dedim içimdennn
sen ççook iyi yapmışsın çokkk
maşallah yaaaya kuzum..ben kendim yediriyorum yine..ama inan kendi yemeyi daha çok seviyor..babamız öğle yemeğine geleceği zaman haber veriyor..bende oğluşumada haşlama hazırlıyorum..biz yerken oda yiyior hem ve öğrenmesi lazım..zaten o işini bitirdikten sonra ortalığı topluyor ayırdığım diper kısmı yediriyorum
ama fark ettim son bir ikidir yere pek bişi dökülmedi..bende onuru kırılmasın diye bugün bir öğün vermedimde çatal kaşık işi için erken galiba onlar bi elinde sıkıca dururken diğer eli ile götürüyor ..ama onlar elde
ya varya sen o şapkayı bi de bebe kafasında görbayıldım....bayıldım... kocam karşı kanepede leptobu çevirdim büyüttüm..ne işe yarıcak o dedi
annemler gelince günde 3 kere biliv yaparım artık...temizlesinlermaşallah yaaa
doğal olan zaten de bu
iç güdüleri itiyor onu kendi yemeğe
çocuğu o kadar rahat bırakmışsın
eee mevzu yemeğe gelincede
kendi yemek ister...
acayip keyif alıyorlar
hergün aliexprese girer o harika kombinlere bakarım sepete atarımmaşallah yaaa
doğal olan zaten de bu
iç güdüleri itiyor onu kendi yemeğe
çocuğu o kadar rahat bırakmışsın
eee mevzu yemeğe gelincede
kendi yemek ister...
acayip keyif alıyorlar
Benm oğlan aksama kadar yerde tutunup ayaga felan kalkiyo kisitlamiyorm valla bide ellerinden tutup yurutuyorm evin icinde bayılıyo nasil çığlık atiyo sevinçtenYa baktım Bu iş böyle olmuyor Milletin çocuğu onuncu ayda yürümeye başlıyormuş Bu çocuk neredeyse olacak 8 aylık daha oturmayı bilmiyor böyle koltuk tepelerinde falan nereye kadar yani olmaz böyle dedim saldım yere oda güm pat düştü işte
Ama meğersem zaten çocuk oturabiliyormuş ama ben çocuğa o şansı fırsatı vermediğim için ne o ne de ben oturabildiğini bilmiyormuşuz yürümek de aynen bu şekilde olacak çocuk sürekli sırt üstü yüzüstü yatarsa nasıl yürüyebilecek ayaklarının üstüne basmadan
Tamam kucağımda falan ayağı ayaküstü tutturuyorum ama
varlıkları yeter yaa
sana bi ses bi destek
musaya harekett
onlar bile sürekli bizi görmekten bunalıyorlar
bi de annanesi bayılır öyle kendi kendine yediğini görüncee
Sanki ben yazmışım taşınma uyku kendi yeme isteği az yeme hepsi tamı tamına benim durumları anlatmışsınSelam kızlar bayram geldi ev gidiyor ama pasa nefes aldırmıyor ki yapiyim ne olacak bilemedim bir de bayramdan sonra tasinabiliriz benim de hic yapasim yoksadece uyumak istiyorum ya uykumuz hala duzelmedi yemek de blw yapıyoruz sanki ya herşeyi kendi yemek istiyor ya meyve püresi yapıyorum yemiyor eline verince yiyor bir de aliyim ağlıyor bir daha da almıyor inatçı olduğu şimdiden belli ben ek gıda uç öğün veriyorum kızlar meyve dahil bazen az mi yediriyorum diyorum ama zaten onu bile zor yiyor keyfine gore paşanın
Aynen çok salak be
att kııazzama teyzesi ve anneannesi iiğa dese koşarlar..
şımarıcak orası kesin..babasınıgörünce bir şımarma bir şımarma..valla videosunu atasım geldi sana
Markette gördüğüm kavanozlar tükenmiş. Yemiş bitirmisler bi dünya kavanozu
Tomeytolarla hala bakışıyoz
hadi yaaaaBenm oğlan aksama kadar yerde tutunup ayaga felan kalkiyo kisitlamiyorm valla bide ellerinden tutup yurutuyorm evin icinde bayılıyo nasil çığlık atiyo sevinçten
Sanki ben yazmışım taşınma uyku kendi yeme isteği az yeme hepsi tamı tamına benim durumları anlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?