- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.241
hif..yatacam..att kııazz
eee olsunn o kadar
sen şimdi hergün telefonda
yok mısa şöyle yaptı
vay efendim böyle güldü
şöyle emekledi dersen
onlarda da doğal olarak full sevgi patlaması yaşandı
el üstünde tutuverirler...
Sağol canım zor olacak bide 20 kavanoz sosum ve menemenimlehadi yaaaa
çok istiyom bendee
oturduğu yerden kalksınn
sonrada ayakta bağımsız duruyo
veee pat yürüyoooo
dün öyle kendimi çocuk yürüme videolarına kaptırdım
dedim ben bu çocuğu yere koymazsam yürümiycek
dünde bi tanıdık 10 aylık bebeğim yürüdü deyince
anam dedimmmm
hamileyken taşınmıştım
ooooo
şuan bebekle hiç düşünemiyorummm
Allah yardımcınız olsun
hif..yatacam..
ya o kadar şapşalım ki... gece şimdi ağlıyor hopp..sarhoş gibi yanında bitiyorum..emiyor ki bugün hiç emmedi..doymuyor devam sütü yap pembe..altımda kilot..storun altı biraz acık.gelin görün der gibi ...ışığıda açmadan antre ışığı ile cezveye su ..120 cc ayarla 4 kaşık mama ekle
içerden depinme sesleri..
bir kaç sat önce ülen herif dedimm..ben neden termosa su almıyorum ki...mutfaga git gelde yok
evet ya dei katkı payı yüksek memur
bu gece kilot şov yok
oy oyyy...Sağol canım zor olacak bide 20 kavanoz sosum ve menemenimle
tembel...başka market yok sanki..
ablan doğru demiş canımVar başka market var da öyle bi rüzgar vardı ki gezemedim. Kızçe hık hık etti tıkandı. Bi de gülüyo haline
Ablam dedi ki 1kiloluga yapma açınca üstü küf oluyo 250ml lik bul kavanoz.
bugün ben çocuklu herkese sordumBen de uyuycam,babasi 9da ise gidiyor biizmki de yataga,uyusun az kafami dinleyim dedm ama ben de bitmisim megerrahat yatak bile batiyo belime yataga derken yanlis anlamayin haaaa su an koyun koyunayiz nerde onda o dot de gidip odasinda ya da kendi besiginde uyusun... Peehhh
Mizmiz deme oğlumaSabahtan beri su yoktu zaten bebisle is yapmak zor bir de su gitti arıyorum geldi sizin ev yüksekte cikmiyirdur diyorlarallahım ya nerde oturuyirsam yan binadaki arkadaşı aradım o da havasını attı bizim binada depo var ben su gittiğini anlamıyorum diye sınırın bozuldu ya ne egolu insanlar neyse aksam az da olsa geldi pasa bana bitişik zaten mız mız durmuyir yemiyor eşim de 9 da geldi gelmeseydin dedim sınırım bozuldu ya hic anlamıyor bu erkekler niye böyle sabahtan beri acim yirgunum dedim ya çok sinirlendim konusmayalim dedim yoksa kirariz birbirimizi paşayı uyuttum simdi ben de uyuyacam inşallah günümün özeti offf bunaldim valla yarin anneme gidecem bir nefes almaya ihtiyacın var
Evet canım öyleymiş sagol.ablan doğru demiş canım
eğer o kavonozu açıp bir defasında tüketemiyorsan
ya da açtıktan sonra 2.kez birkaç gün içinde bitirmen lazım yoksa küf oluyor
küçük daha mantıklı
tek seferlik olur
bugün ben çocuklu herkese sordum
bebekler gece ne zaman deliksiz uyumaya başlıyo diyeee
a aaa o niye beMizmiz deme oğluma
Canı sıkılıyo onun
Evet canım öyleymiş sagol.
Ben uyanıp emmesinden mutluyum yaabende bi manyaklık var galiba.
(Uyumaya devam ederse tabi..)
Hem gece büyüme hormonu salgilaniyormus ya, ondan emmesi iyi olur diye düşünüyorum hem de anne sütü de gece iyi doluyor, boşaltırsa memeyi iyi oluyor. Emzirmek güzel şey yaaa aaa o niye be
korkuyorum doktorKızım şu havucu haşlasana..hem tatlı hem besleyici..yumuşacık hemen ağızda dağılıyor..yutsun..bak bende korkuyordum..ama haşlama bu..yutamadığıını tükürüyor..haydi yarın dene ..
Çok mutlu olacak..bugün armut haşladım yine çünkü evde bişi kalmadı yarın alışverişe cıkıcaz..
İnanırmısın yere az döküldü ..öğreniyor..
Bak sana foto..
Eki Görüntüle 1882750 Eki Görüntüle 1882750 Eki Görüntüle 1882750
bende sanal alışveriş yapıyorum sitelerdenülen kimse yok..elme çay aldım..bilgisayarı açtım.. e bebekte taklıyorm
Geçen gece onu bende düşündüm yaaaaHem gece büyüme hormonu salgilaniyormus ya, ondan emmesi iyi olur diye düşünüyorum hem de anne sütü de gece iyi doluyor, boşaltırsa memeyi iyi oluyor. Emzirmek güzel şey yaaseviyorum ben. Farklı bi bağ oluyor aramızda. Bi de akıllandı. Açmaya başlarken heyecanlanıp saldırıyor
senınkının dogum kilosu baya iyi. o yüzden bence kilo alımı normal. kilosu biraz fazla olması normal degıl mı bu durumda. doktor da garip vallaEymen yanımda uyuyor fındık burun..
Bugün bebek ziyaretine gittik benimki kaşla gôz arasinda bebeğe şaplak atti.. Mahcup oldum biraz..
Seni bi daha bi yere getirmicem dedim oturup ağladi.. Büyük adam gibi masallah...
Doktora da götürdüm.. Doktor öğün miktarini azalt dedi.. Bana mantiksiz geldi.. Nedenini sordum 1 yaşındaki çocukla ayni kilodaymiş ... Neymiş diyet yaptiracakmişim bi git allasen
Evet bitince büyük boşluk olacak gerçekten. Ama büyüdükçe de arsizlasiyorlar. Olmadık yerde tutturuyorlar. Arkadaşımın 1bucuk yasindaki kızı misafirlikte annesinin düğmelerini açıyorduGeçen gece onu bende düşündüm yaaaa
Çok farklı gerçektende emzirmek
Bi an emzirme döneminin bittiğini ve bu duyguyu ikimizinde artık yaşamayacağını düşündüm içim burkuldu...
Bu arada büyüme hormonu konusunda aynı fikirdeyim
Bu nedenle oğluma uyguladığım tek düzen gece uykusudur
Hatta bugünde yazmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?