2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hif..yatacam..
ya o kadar şapşalım ki... gece şimdi ağlıyor hopp..sarhoş gibi yanında bitiyorum..emiyor ki bugün hiç emmedi..doymuyor devam sütü yap pembe..altımda kilot..storun altı biraz acık.gelin görün der gibi ...ışığıda açmadan antre ışığı ile cezveye su ..120 cc ayarla 4 kaşık mama ekle
içerden depinme sesleri..
bir kaç sat önce ülen herif dedimm..ben neden termosa su almıyorum ki...mutfaga git gelde yok
evet ya dei katkı payı yüksek memur
bu gece kilot şov yok

Sağol canım zor olacak bide 20 kavanoz sosum ve menemenimle

deli kadınn
araçlar ihtiyaçtan doğarmış
bak ne gözel buldun
şipin işi şipşakkkk
gece uykudan kalkıp
mama yapmak ne zor yaaa
hele kışın daha zor olur
sıcak yatak
soğuk su
oooo

Sağol canım zor olacak bide 20 kavanoz sosum ve menemenimle
oy oyyy...
aman kırılmasınlarrr
dikkat et

Bugün suriyeli mülteci gibi başka fabrikalardaydik...
Alışmışliklar nede cabuk vazgeciliyomuş..
İnsanlar ne kadarda vefasiz...
Oysaki insanlara içerde kalip yanan telefonlarini bile aldilar..
Kimseye yaranilmiyo...
Günümün özeti

Eymen yanımda uyuyor fındık burun..
Bugün bebek ziyaretine gittik benimki kaşla gôz arasinda bebeğe şaplak atti.. Mahcup oldum biraz..
Seni bi daha bi yere getirmicem dedim oturup ağladi.. Büyük adam gibi masallah...
Doktora da götürdüm.. Doktor öğün miktarini azalt dedi.. Bana mantiksiz geldi.. Nedenini sordum 1 yaşındaki çocukla ayni kilodaymiş ... Neymiş diyet yaptiracakmişim bi git allasen

Ben de uyuycam,babasi 9da ise gidiyor biizmki de yataga,uyusun az kafami dinleyim dedm ama ben de bitmisim meger rahat yatak bile batiyo belime yataga derken yanlis anlamayin haaaa su an koyun koyunayiz nerde onda o dot de gidip odasinda ya da kendi besiginde uyusun... Peehhh

Sabahtan beri su yoktu zaten bebisle is yapmak zor bir de su gitti arıyorum geldi sizin ev yüksekte cikmiyirdur diyorlar allahım ya nerde oturuyirsam yan binadaki arkadaşı aradım o da havasını attı bizim binada depo var ben su gittiğini anlamıyorum diye sınırın bozuldu ya ne egolu insanlar neyse aksam az da olsa geldi pasa bana bitişik zaten mız mız durmuyir yemiyor eşim de 9 da geldi gelmeseydin dedim sınırım bozuldu ya hic anlamıyor bu erkekler niye böyle sabahtan beri acim yirgunum dedim ya çok sinirlendim konusmayalim dedim yoksa kirariz birbirimizi paşayı uyuttum simdi ben de uyuyacam inşallah günümün özeti offf bunaldim valla yarin anneme gidecem bir nefes almaya ihtiyacın var

Var başka market var da öyle bi rüzgar vardı ki gezemedim. Kızçe hık hık etti tıkandı. Bi de gülüyo haline
Ablam dedi ki 1kiloluga yapma açınca üstü küf oluyo 250ml lik bul kavanoz.
ablan doğru demiş canım
eğer o kavonozu açıp bir defasında tüketemiyorsan
ya da açtıktan sonra 2.kez birkaç gün içinde bitirmen lazım yoksa küf oluyor
küçük daha mantıklı
tek seferlik olur

bugün ben çocuklu herkese sordum
bebekler gece ne zaman deliksiz uyumaya başlıyo diyeee

kızlar bu kadar çok konserve konusu olmuşken aklıma şöyle birşey geldi
elbette bileniniz uygulayanınız vardır ama ben yinede söylim

ben kısır ve patates salatası çok severim
ama yeşilliklerini yıkamak doğramak bazen zor gelir ve sırf bu sebepten yapmam

aklıma gelense buzlukta yeşillik saklamak

bolca
maydanoz
nane
dereotu
taze soğan
bunları 2-3 demet alıp iyice sirkeli suda bekletip yıkadıktan sonra
elde yada robotta çekip buzluğa atmak
böylece hazır yeşillik olur
canımız kısır çekti mi
sadece bulguru ıslattık mı bitti gitti

Son düzenleme:
Mizmiz deme oğluma
Canı sıkılıyo onun
Evet canım öyleymiş sagol.
Ben uyanıp emmesinden mutluyum yaa bende bi manyaklık var galiba.
(Uyumaya devam ederse tabi..)

Hem gece büyüme hormonu salgilaniyormus ya, ondan emmesi iyi olur diye düşünüyorum hem de anne sütü de gece iyi doluyor, boşaltırsa memeyi iyi oluyor. Emzirmek güzel şey yaa seviyorum ben. Farklı bi bağ oluyor aramızda. Bi de akıllandı. Açmaya başlarken heyecanlanıp saldırıyor

korkuyorum doktor

Geçen gece onu bende düşündüm yaaaa
Çok farklı gerçektende emzirmek
Bi an emzirme döneminin bittiğini ve bu duyguyu ikimizinde artık yaşamayacağını düşündüm içim burkuldu...
Bu arada büyüme hormonu konusunda aynı fikirdeyim
Bu nedenle oğluma uyguladığım tek düzen gece uykusudur
Hatta bugünde yazmıştım

senınkının dogum kilosu baya iyi. o yüzden bence kilo alımı normal. kilosu biraz fazla olması normal degıl mı bu durumda. doktor da garip valla

Evet bitince büyük boşluk olacak gerçekten. Ama büyüdükçe de arsizlasiyorlar. Olmadık yerde tutturuyorlar. Arkadaşımın 1bucuk yasindaki kızı misafirlikte annesinin düğmelerini açıyordu
Benimki bir de emerken eliyle mıncırma çıkardı son bir aydır. Iyice su topu kıvamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…