2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hep beni istiyo
Yanında olmadımmı keyif almıyo bişeyden
Yürüteci çok seviom ama erkek bebeklere önermiyolar diye almadım...

Atom sen mi yer yatağından bahsettin...
Şu montesori yönteminin yataklarından bahsediyo olabilir misin ?
Ev gibi çatılı olan...

Eğer oysa ben sordum yüksrk bi fiyat verdiler..

İkeada 2 taraflı kullanılabilen ranza var
Çok beğendim
Üstelik fiyatı çokiyi
Küçükken altı kullanır üstü oyuncak vs konur
Büyüyünce de yukarı geçer altı oyun bölümü olur..
2 çoçuklular içinde çok iyi...

Ben bitane resim koyuyorum ama
İnst. İkeakura yaz insanlar şekilden şekile sokmuşlar inanılmaz güzel olmuş

Merdivenlere tirmanir bunlar.

şuan gerek yok böyle seylere. ilerisi ne gösterır bılemıyoruz ve aldıklarımız elımıde patlıyor. mesela benım tercıhım bu
daha genısını düşün süper işte daha ne olsun. hatta bunu kendım yapıcam. minnoşun yatagını bunun içine sokup
yanlarına da boncuk sılıkon koyucam mis gibi işte daha ne olsun.

Evt cnm adana sadece,bakalim hayirlisiyla gidelim alp de hic durmuyo artik ya cok hareketli. Her yere dokunuyor tutunup kalkiyor fln,nasi olcak bakim

9. ay aşısı hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz
1 yasında da yapılıyormus?
Bizim doktor yapilmasini istemiyor ozellile belirtti saglik ocagindan arayacaklar yapalim diye ama yaptirmiyorsunuz dedi 1 yasinda yapacakmis asiyi kan tahlilini de 1 yasinda yapcakmis onuda simdi yaptirmiyorsunuz dedi demir ilacini kullan dedi bizim kiza iciremiyorum dedim sonra kani dusuk cikacak dedi gunde iki kere vermek zorunda kalcaksin dedi alternatifi yok mu dedim tadi daha iyi olan yani en iyisi ferrum dedi

[QUOTE="Surrender, post: 48112757, member: 34682baya besleyıcı tarhana yapıcam. ilk defa yapıcam tabii :=) geç kalmamısımdır bence yaa [/QUOTE]
Yap yap bizde yaptik annemle cok buyuk kolaylik hemen elinin altinda 2 dk. da oluveriyor

neden istemıyor kı? her doktor kafasına göre konusuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…