- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.801
yaparsın canım yaa.. senınkını oyalayacak bişi yok mu? bebek şarkıları, çizgi film ya da yürüteç? ben yürütece koydum peşimde dolandı bende iş yaptım dün. başka türlü yaptırmıyor yanında olunsun ıstıyor. yemek konusunda çoğumuz aynıyız sanırım.
Merdivenlere tirmanir bunlar.Atom sen mi yer yatağından bahsettin...
Şu montesori yönteminin yataklarından bahsediyo olabilir misin ?
Ev gibi çatılı olan...
Eğer oysa ben sordum yüksrk bi fiyat verdiler..
İkeada 2 taraflı kullanılabilen ranza var
Çok beğendim
Üstelik fiyatı çokiyi
Küçükken altı kullanır üstü oyuncak vs konur
Büyüyünce de yukarı geçer altı oyun bölümü olur..
2 çoçuklular içinde çok iyi...
Ben bitane resim koyuyorum ama
İnst. İkeakura yaz insanlar şekilden şekile sokmuşlar inanılmaz güzel olmuş
aynen kilo almıyordur. çıksa da kurtulsalarAynısı işte :) yemesi,keyfi yerinde sıkıntı yok. Dişin patlayacağı gün hafif ateşi oldu okadar. Kilo almamıştır diye düşünüyorum sadece çok yapıyor çünkü :)
bana çok saçma gelıyor. kangurudan hiçbi fark yok. bebegım erkek olsaydı yıne kullanırdım. herkesın kendı tercıhıHep beni istiyo
Yanında olmadımmı keyif almıyo bişeyden
Yürüteci çok seviom ama erkek bebeklere önermiyolar diye almadım...
inşBelki iğne değildir rota virüs gibi damladır.(keşke) :)
ayın sonunda tam 9 aylık oluyor allahın izniyleBurda sanirim senin kızin daha buyuk. Kontrole gidince bize bilgi verirsin
1 tane çıktı kaldı 19..aynen kilo almıyordur. çıksa da kurtulsalar
şuan gerek yok böyle seylere. ilerisi ne gösterır bılemıyoruz ve aldıklarımız elımıde patlıyor. mesela benım tercıhım buAtom sen mi yer yatağından bahsettin...
Şu montesori yönteminin yataklarından bahsediyo olabilir misin ?
Ev gibi çatılı olan...
Eğer oysa ben sordum yüksrk bi fiyat verdiler..
İkeada 2 taraflı kullanılabilen ranza var
Çok beğendim
Üstelik fiyatı çokiyi
Küçükken altı kullanır üstü oyuncak vs konur
Büyüyünce de yukarı geçer altı oyun bölümü olur..
2 çoçuklular içinde çok iyi...
Ben bitane resim koyuyorum ama
İnst. İkeakura yaz insanlar şekilden şekile sokmuşlar inanılmaz güzel olmuş
Sağol canım inşallahh inşallahh...
Bu arada sayende aylardır olmayan deterjan kutumu aldım madamdan
Mersii
Yerini çok seviom düşmese...
Duvar örcem....
Bebelerin sıkıntısı her yaşta
Bi dolu beyazlarım var sayesinde
Sağol canım
Afacan bunlar
Bende her dk kontrol deli oldum ya
Valla anlamadım bişee
Ama tamam
Ortalık karışmasın...
İnşallah canım sağol
Kuzunun huzursuzluğu diştendir...
Sadece adana mı olcak rotada cisrikk
Yolunuz açık olsunn
Sağol bu arada tatlım
Teşekkürlerrr
Aynen sör
Olacağı varsa oluyo
Hergün yattığı yer
Hergün ki bariyer
.....
Rabbim korusun
Biz varız ama biz alerjen aldığımızda 4 5 6 7 oluyor tepki kakasıkızlar, günde 3-4 kere kaka yapan bebesi olan var mı? bizimkinin g. durmuyor hiç
bir de katı degıl pek
Aynen bizimde gunduz uykulari cok az yemek mi yapiyim temzlk mi camsr mi ddinleniyim miGece uykusuzluğuna alıştım da.. benim derdim gündüz kısa uykular ve düşük kilo. Buna da şükür ne yapalım
Benm oglan mutlaka 4 kere yapar gunde bugn bi kere yapti nasl olduysa bidr hepsini 1er saat arayla oglene kadar yapar bi daha yapmazkızlar, günde 3-4 kere kaka yapan bebesi olan var mı? bizimkinin g. durmuyor hiç
bir de katı degıl pek
Bizim doktor yapilmasini istemiyor ozellile belirtti saglik ocagindan arayacaklar yapalim diye ama yaptirmiyorsunuz dedi 1 yasinda yapacakmis asiyi kan tahlilini de 1 yasinda yapcakmis onuda simdi yaptirmiyorsunuz dedi demir ilacini kullan dedi bizim kiza iciremiyorum dedim sonra kani dusuk cikacak dedi gunde iki kere vermek zorunda kalcaksin dedi alternatifi yok mu dedim tadi daha iyi olan yani en iyisi ferrum dedi9. ay aşısı hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz
1 yasında da yapılıyormus?
neden istemıyor kı? her doktor kafasına göre konusuyor işteBizim doktor yapilmasini istemiyor ozellile belirtti saglik ocagindan arayacaklar yapalim diye ama yaptirmiyorsunuz dedi 1 yasinda yapacakmis asiyi kan tahlilini de 1 yasinda yapcakmis onuda simdi yaptirmiyorsunuz dedi demir ilacini kullan dedi bizim kiza iciremiyorum dedim sonra kani dusuk cikacak dedi gunde iki kere vermek zorunda kalcaksin dedi alternatifi yok mu dedim tadi daha iyi olan yani en iyisi ferrum dedi
Acikcasi neden istemedigini sormadim zaten butun asilarini simdiye kadar kendisi yapti saglik ocagi yapmak isteyecek siz yaptirmayin dedi dedigin gibi her doktor farkli yonlendiriyorneden istemıyor kı? her doktor kafasına göre konusuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?