- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.761
Ben mercimek tarhana, brokoli, kereviz donusumlu veriyorum. Kabak dolmasi deniycem daha yiyemiyor. Yemiyor mu anlamadim. Uzun sure yemek icin oturmuyor. Hareketli cok beklemez o kadar . Digerlerinde bazen zorla veriyorum ama yutuyor . Dr a soyledim. Kolayina geldigi icin digerini yemek istemez tembellik eder . Bizimki oturmuyoki dotun ustune o kadar uzun. Oyle bayagi uzun puturlu yemeyen bebekler var. Yer illaki zamanla dusunmuyorum. 3. Disi cikacak guya ama puturlu yemiyo cok.Ne yedirecez cocuklara yauvvv, hep ayni seyler...yogurtla sebze yemeginin saatlerini yer degisirip, bizim yemeklerden mi versem artik ya... Gerci vize yemek yaptigim yok
Hangisi iyiki atom.valla bende yoruldum ..zayıfladı gitti..ay atarsan şimdi içim ezilir..canım zeynebim ya..ah ah anneleikSen birde dis cildirmalarini gor... Disari cikaramiyorum cocugu aglamasindan. Millet noluyo diye bakiyo yaniyarin kisa bir video cekip atiyim sana, cok huzursuz cookk
Ben ağla ağla..annem kızım yer..sen hasta iken yemiyorsan oda işte yemiyor..bekle bakalım geçince yer yer dediYemeyen bebis ne zor
Geçen gün anneme anlatıyorum yemiyor diye agliycam nerdeyse
Annem bunami kafayı taktin iki kaşık yese yeter dedi
Hep böyle kalacak hali yok yavrum sizde böyleydiniz dedi
Ah annem her geçen gün kıymetini daha iyi anlıyorum Ayy bende agliycam simdi
Ben hic heveslenmiyorum yürümesine. Ne kadar gec yuruse benim icin o kadar iyi. Emeklerken bile yetisemiyorum. Herkes zaten yürümeye başlayinca Allah yardim etsin sana diyo. Tv kablolarini unitenin ustune koydum. Unitenin altinda hala kablo ariyo. Bi unutmadi su kablolari.
Geçmiş olsun atomBir zeynep kalmisti dusmeyen onuda babasi dusurdu tam olduallahtan bisey olmadi. Instagramda bi sayfa var, istenilen ebatlarda yer yataklari yapiyolar cok guzeller oto koltuguda alinacak hala... Bezler 5 numara oldu... Hicbiseye yetisemiyorum, bendede gec lohusa sendromu basladi
Cikti canm uçları altlarnda ikisi bir ckmsti ustlerdr oyle mahvetti vallaÇıktı mı minnoşun dişi? Benim kızçede gece çığlık atıyor resmen uykusunda ama gelen giden yok. Olan bizim memeye oluyor sussun diye
Geçmiş olsun.. kıyamam yaa : (
Daha şimdiden bunları yaşıyoruz. Yürüdüklerinde ne yapıcaz bakalım
Lolu ..Geçmiş olsun atom
Benim de eşim düşürdü geçrnlerde.3 günlüğüne tatile girdik.odaya adımımızı attık.ben bavul açıyorum duru yatakta babasıyla.ama görsen kocaman bi yatak.bizimkilerden büyük.birden duruunun düşme sesini duydum.arkama nasıl döndüm elimdekileri nası yere attım hatırlamıyorum bile.1,5 metrelik boyumla küfür ede ede eşime saldırdım resmen.allahtan yatak akçaktı ve yerler halı kaplıydı.bişey olmadı ama çok ağladı yavrum.neymiş efendim kulağını ısırmış.beniö memem de günde beş yüz kere ısırılıyo ama çocuğu düşürnüyom kucağımdan !!
Oto koltuğu biz de almadık.25;kg olanlardan almak daha mı mantıklı acaba?
Kablo kablo..
Ya bende önüne kablo koydum ellemiyo ille o köşeledenn geçen 3 lü priz kablolarında ..bende köşeden geçirdim boş kabloyuyuttu..
Elektrik süpürgesi elimde oda yürüteçte ..fişe takılı yerine baka baka asılıyoreşakkk aynı baba
Dünden beri ishal de varCikti canm uçları altlarnda ikisi bir ckmsti ustlerdr oyle mahvetti valla
Ay oyle demeseydin iyiydi bende bi yasina gelince rahat ederm diye dusunuyodm beni su uykusuzluk mahvediyoDünden beri ishal de varhadi hayırlısı
Bi dert bitse öbürü başlıyor yauwne zaman rahat edicez? Ablam diyorki seneye rahatsin diye diye kandirdilar boyuma getirdim hala rahat değilim
Gece uykusuzluğuna alıştım da.. benim derdim gündüz kısa uykular ve düşük kilo. Buna da şükür ne yapalımAy oyle demeseydin iyiydi bende bi yasina gelince rahat ederm diye dusunuyodm beni su uykusuzluk mahvediyo
o aşamaya geleydık olurduDSurrender in diş çıkaydı..o okur eder bizi bilgilendirirdi..bilgi kirliliği siteler..
Hööööy sörrründüüür ...
Sen daha kirli yıka
Bitmez o tatil pürtükleri...
benımkı senınkınden büyüktü sanırımHerkes üçüncü - dördüncü dişlerin derdinde..
Bizimki hala nenem gibi dolaşıyo etrafta
geçmiş olsun.Bir zeynep kalmisti dusmeyen onuda babasi dusurdu tam olduallahtan bisey olmadi. Instagramda bi sayfa var, istenilen ebatlarda yer yataklari yapiyolar cok guzeller oto koltuguda alinacak hala... Bezler 5 numara oldu... Hicbiseye yetisemiyorum, bendede gec lohusa sendromu basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?