2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yedirecez cocuklara yauvvv, hep ayni seyler... yogurtla sebze yemeginin saatlerini yer degisirip, bizim yemeklerden mi versem artik ya... Gerci vize yemek yaptigim yok
Ben mercimek tarhana, brokoli, kereviz donusumlu veriyorum. Kabak dolmasi deniycem daha yiyemiyor. Yemiyor mu anlamadim. Uzun sure yemek icin oturmuyor. Hareketli cok beklemez o kadar . Digerlerinde bazen zorla veriyorum ama yutuyor . Dr a soyledim. Kolayina geldigi icin digerini yemek istemez tembellik eder . Bizimki oturmuyoki dotun ustune o kadar uzun. Oyle bayagi uzun puturlu yemeyen bebekler var. Yer illaki zamanla dusunmuyorum. 3. Disi cikacak guya ama puturlu yemiyo cok.

3. Dus hala cikamadi. Uyku denen birsey yok artik. Serenelar bizimkide dagdaki komandolar gibi surunerek kollarinin uzerinde yurutordu. Bugun bayagi normal emekledi. Bir gun de farklu sey yapiyorlar. Cok cabuk ogreniyorlar. Koşe bulup kalkmaya calisiyo. Kopru yapiyo basini yere koyup popo havada kalkmaya calisiyo. Kalkamayinca agliyo. Bugun ana kucagina tutup akmis. İttirmis iki adim atmis. Ben yaninda yoktum babasi anlatiyor. Sevinsem mi uzulsem mu bilemedim. Erken yurume taraftari degilim. Ben zaten dusecek diye ana kucagini itmesine izin vermezdim orasi ayri. . Yürütec alalim diyor. Aldirir miyim

Sen birde dis cildirmalarini gor... Disari cikaramiyorum cocugu aglamasindan. Millet noluyo diye bakiyo yani yarin kisa bir video cekip atiyim sana, cok huzursuz cookk
Hangisi iyiki atom.valla bende yoruldum ..zayıfladı gitti..ay atarsan şimdi içim ezilir..canım zeynebim ya..ah ah anneleik

Ben ağla ağla..annem kızım yer..sen hasta iken yemiyorsan oda işte yemiyor..bekle bakalım geçince yer yer dedi
Annem be annem 4 kız of of..saçlar bembeyaz

Kablo kablo..
Ya bende önüne kablo koydum ellemiyo ille o köşeledenn geçen 3 lü priz kablolarında ..bende köşeden geçirdim boş kabloyu yuttu..
Elektrik süpürgesi elimde oda yürüteçte ..fişe takılı yerine baka baka asılıyor eşakkk aynı baba

Geçmiş olsun atom
Benim de eşim düşürdü geçrnlerde.3 günlüğüne tatile girdik.odaya adımımızı attık.ben bavul açıyorum duru yatakta babasıyla.ama görsen kocaman bi yatak.bizimkilerden büyük.birden duruunun düşme sesini duydum.arkama nasıl döndüm elimdekileri nası yere attım hatırlamıyorum bile.1,5 metrelik boyumla küfür ede ede eşime saldırdım resmen.allahtan yatak akçaktı ve yerler halı kaplıydı.bişey olmadı ama çok ağladı yavrum.neymiş efendim kulağını ısırmış.beniö memem de günde beş yüz kere ısırılıyo ama çocuğu düşürnüyom kucağımdan !!
Oto koltuğu biz de almadık.25;kg olanlardan almak daha mı mantıklı acaba?

Cikti canm uçları altlarnda ikisi bir ckmsti ustlerdr oyle mahvetti valla

Lolu ..
Adamlar adamlar eşler kocalar daha doğrusu onlar bebekler..
Bende sürekli kollarım herifi..şöyle tut..şöyle yedir..bez getir götür..
Genelde ayak işi yapar..
Söylenirse gel sen yap derim
Sende fındık kurdusun ha...

Cikti canm uçları altlarnda ikisi bir ckmsti ustlerdr oyle mahvetti valla
Dünden beri ishal de var hadi hayırlısı
Bi dert bitse öbürü başlıyor yauw ne zaman rahat edicez? Ablam diyorki seneye rahatsin diye diye kandirdilar boyuma getirdim hala rahat değilim

Dünden beri ishal de var hadi hayırlısı
Bi dert bitse öbürü başlıyor yauw ne zaman rahat edicez? Ablam diyorki seneye rahatsin diye diye kandirdilar boyuma getirdim hala rahat değilim
Ay oyle demeseydin iyiydi bende bi yasina gelince rahat ederm diye dusunuyodm beni su uykusuzluk mahvediyo

Günaydın kızlar bana yapisk paşam odadan çıkmadan ağlıyor babasına tatildeyken çok alisti arkasından ağladı bugün ise giderken ev isi zaten her yer çok fena utu çamaşır nerden başlasam bilemedim pasa durmuyor dis hala yok uyumak istiyorum tek isteğim o çok yorgunum

Surrender in diş çıkaydı..o okur eder bizi bilgilendirirdi..bilgi kirliliği siteler..

Hööööy sörrründüüür ...
Sen daha kirli yıka
Bitmez o tatil pürtükleri...
o aşamaya geleydık olurduD
siz de hazır bilgiye konmus olurdunuz ama bu sefer ben konucam hazır bilgiye
kirli 1 makıne vardı sadece bitti o da.

geçmiş olsun.
sen 5 e yenı mı gectın daha bende yer yatagı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…