2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende evi komple taktım kafaya
Yakcam...

Karagümrük yanııyooorrr
Polis benii arıyor

Salakça bi parça mıydı bu
Hatırlayamadımda tam
Bestekar ve güftekarı tenzih ederekten soruyorum
Zira 70 milyon bizi izliyor
Bu arada son nüfus durumu nedir
Ben 70te kalmışım
Tv izlesem böyle olmaz

Conta yaktım
Eii gecelaa

Kafamı bozuyolar ya
Ben misafir sevmiom
Ama acayipte ağırlamaya çalışıyom
Bıktım kendimdem
Bende sevmem misafir, ama agirlamak icin extra bir caba sarfetmem :) zaten gittiklerinde yeterince isim olmus oluyor, bayramda herkes ev temizler, ben bayramdan sonra temizliyorum :)

Aaaa neden peki doktor ne sesi şimdi kaç kilo
7kilo yok hala dr çok sakin onun sakinligi beni deli ediyor
Yemedigi icin almıyor sanırım bir de üzerine hareket. Bi sağlık sorunu yok şükür.

Evet canım ağzını kitliyor. Kucağımda gezdire gezdire yedirmeye çalışıyorum bazen. .

20 mi batan ev mi

Aman ders kaydım yapılmamış..aradım akşam danışmanı 9 da gel 8 de ders dedi..gttim kimse yok..ders programı yok. ..ara ara ona sor buna sor birde birler sorup duruyo programı
Panoya ben astım bugün doğuma gidiyorım haftaya giderim..
Edit: hoca 12 ders yüklemiş kredi haddinden fazla..yani hatalı

ya bunun kk da işi ne
Harikaaa biruful

Kizlar kişlik kalin uyku tulumu ariyorum.üstüne yorgan sermek tehlikeli.delidana gibi dönuyor benim kiz.varmi alan yada tavsiye ettiginiz bir marka model varmi?

bu aralar baya sulu yapıyor işe yarar belkı irmik. bende muz veremıyorum anında kabız oluyor. aslında armutlu verırsen bişi olmaz dıye düğşünüorum.
o yastık döşemeler benım yatakta var işte. hatta koltugun büyük kırlentlerını de aldım . ev evlıkten cıktı yaa
senınkı hiç diş cıkardı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…