- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.841
Bende sevmem misafir, ama agirlamak icin extra bir caba sarfetmem :) zaten gittiklerinde yeterince isim olmus oluyor, bayramda herkes ev temizler, ben bayramdan sonra temizliyorum :)Kafamı bozuyolar ya
Ben misafir sevmiom
Ama acayipte ağırlamaya çalışıyom
Bıktım kendimdem
Aynen bende hep bayramdan sonra temizlerim daha mantikli geliyorBende sevmem misafir, ama agirlamak icin extra bir caba sarfetmem :) zaten gittiklerinde yeterince isim olmus oluyor, bayramda herkes ev temizler, ben bayramdan sonra temizliyorum :)
7kilo yok hala dr çok sakin onun sakinligi beni deli ediyorAaaa neden peki doktor ne sesi şimdi kaç kilo
Yemedigi icin almıyor sanırım bir de üzerine hareket. Bi sağlık sorunu yok şükür.benimki puuu yapiyordu agzindakileri, dikkat ede ede anladimki, biraz puturlu istemeye basladi, daha puturlu hazirliyorum simdi bu sekilde cozdum yeme isini. Tarhana veriyorum ben yazdiklarindan, bakliyata henuz basladim, brokoli ve kerevizin zamani degildi, zamani geliyo simdi baslayacagim onlarada :) yalniz brokoliye verecegi tepkiyi dusunemiyorum
sorma ya, bende elimden biberonu nasil firlattim bilmiyorum baktim kucaklamis korkmus geliyor... Mutfaga gidip gelene kadar oldu bizimde hersey.. Benimde dot yere yakinama korkar benden benimki, titreyerek konusuyodu en son . Oto koltugu daha bakamadim bile ya...
belli olmuyor ya... Kalin boksa 2, sirtina ciktiysa 1, normalse 2-3
ya annem ucuz bez buldugu zaman stok yapiyodu, anca erittim stogu :) yalniz bu prima aktifler kipkirmizi yapti cocugu ya, premium bulmak zorlasiyor o yuzden almistim ama kullanamadim bizim hassas dote..
bende yuzune ufluyorumama katila kayila gulmeye basliyo bu sefer bende bazen sesimi yukseltiyorum sur, kendime hakim olamiyorum.
benimki 2 kasik irmikli bisey yese aninda kabiz :)
bizim hemsirede 1 yasinda gelecek demisti, hastane ise soka girdi nasil yokmus 9. Ayda asi dedi? Su hemsireyi yarin aramam lazim artik... Hersey cok karisik... Kizamik mi simdi bu?
evet canim dedigin sayfa, ne kadar dediler sormasi ayip? Ben sormadimda merak ediyorum...? Bu ranzada guzel ama benimkinin odasi kucuk, bide dolap yaptirmistim kocaman, hepten daralir oda...
ne becerikli hatunsun ya :) ben yatagi yere atip kenarlarina yastik doserim en fazla
ben hic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.
allah allah... Neden kilo almamis canim doktor bisey dedimi?
Evet canım ağzını kitliyor. Kucağımda gezdire gezdire yedirmeye çalışıyorum bazen. .Canım ya pasa da geçen goturdum 15 günde hic almamıştı yedirmek için elimden geleni yapıyorum ama. Bazen ağzını kilitloyor bazen de güzel yiyor bir de ben çorbaya ekmek yoğurda bisküvi falan koyuyorum 31 ocak doğumlu 20 gün önce 8 kiloydusağlıklı olsunlar da ne yapalım
ben yahic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.
Bende muhallebisine ve kahvaltisina pekmez katiyorum daha kucukken iciriyordum yine zor zahmet ferrumu simdi icirmek mumkun degil cok fena bu kizlar o agiz bir kilitleniyuor ki
Selamto :) gorusemiyok
20 miYatamıyom yaaa
Ölüyorum yorgunluktan
Evde tam 20 kişiydik...
Sabah zaten sıfır enerji ile kalkmıştım
Hastaydım
Resmen pilim bitti
Yavrum 8 saat uyumadan durdu
Ve bugün sadece 1 kez öğlen uyumuştu
O da perişan oldu
Batan ev cabası....
Bazen etrafımda kimse olmasın istiyorum
Aman ders kaydım yapılmamış..aradım akşam danışmanı 9 da gel 8 de ders dedi..gttim kimse yok..ders programı yok. ..ara ara ona sor buna sor birde birler sorup duruyo programıPembedon5
Pembeee nası geçti kız ilk günn
Biraz da alıntı yapim
Çok yönlü kullanılıomuş
Merdiven basamaklarını takmama imkanı var
Ya istiyom
Aynını bende düşündüm
Dr ilk gittiğimde sorucam zaten
Bugün ilk kez emekleyerek bütün evde dolaştı...
Çünkü bugün epey zaman sonra temizlik ve yemek yaptım
Ayaklarımdan ayrılmadı..
Hayırlısı ile gelip dönün inşallah...
Şu ayağa kalkmalardan bende istiommm
Maşallahhh
Atom heart mother alıntı yapmıştım ama ne oldu acep...
100x170 ölçüye 1300 telaa fiyat verdiler
Kendi kendimi alıntı yaptım
Misafir geldide
Yok yok
Misafirler
Yok bu da olmadı sürü..
Bu da kesmez ya ...
Ordu
O neydi öyle yaaa....
Ne düşünüyom biliyonuz mu
Öğrenciyken örtmene
Hocam yaaa
Bu matematik bizim hayatımızın neresinde işimize yarıycak diye soruyoduk ya hani
Şimdi de diom ki
Bu bana çektirilmeye çalışılan eziyetin
ne faydası var ki... ne zaman bu işkence tatlıya dönüşür..
Bazen farklı farklı konularda
Yeri gelir candan yeri gelir yardan yeri gelir elden zalimlik ve zulüm görürsünüz
Ölçüsü acı eşiğinizle ilgili elbette ama...
Kalp kırığının derecesi yok
Bundan mütevellit
Bunları niye çekiom derdim eskiden
Şimdi demiyom
Böyle durumlarda sabır dilememeyide öğrendim
Çünkü sabır istedikçe daha da daha da çok sınanıyorsun...
Ama artık biliyorum ki
Rabbimin hepimizi eşit tertemiz yarattığı o kalbe
Karalar düşürenler
Benim kalbimi yalnızca kırarsınız
Karalayamazsınız...
İlk hesap sorulacaklardandır hakkı yenmiş kalbi kırıklar...
O yüzden
uyumaya çalıştığım bu gece gibi
Hayatımda sivrisinek vızırtısı yapanlar
Ya ezilirsiniz ya da bi üfürükle kayboluverirsiniz...
Her sıkıntılı geceyi sabaha kavuşturana şükür...
Selam canim aslinda hep ayniyiz ama eskiden gobekliydik simdi bebekliyiz :)
Hoşgeldin
bu aralar baya sulu yapıyor işe yarar belkı irmik. bende muz veremıyorum anında kabız oluyor. aslında armutlu verırsen bişi olmaz dıye düğşünüorum.benimki puuu yapiyordu agzindakileri, dikkat ede ede anladimki, biraz puturlu istemeye basladi, daha puturlu hazirliyorum simdi bu sekilde cozdum yeme isini. Tarhana veriyorum ben yazdiklarindan, bakliyata henuz basladim, brokoli ve kerevizin zamani degildi, zamani geliyo simdi baslayacagim onlarada :) yalniz brokoliye verecegi tepkiyi dusunemiyorum
sorma ya, bende elimden biberonu nasil firlattim bilmiyorum baktim kucaklamis korkmus geliyor... Mutfaga gidip gelene kadar oldu bizimde hersey.. Benimde dot yere yakinama korkar benden benimki, titreyerek konusuyodu en son . Oto koltugu daha bakamadim bile ya...
belli olmuyor ya... Kalin boksa 2, sirtina ciktiysa 1, normalse 2-3
ya annem ucuz bez buldugu zaman stok yapiyodu, anca erittim stogu :) yalniz bu prima aktifler kipkirmizi yapti cocugu ya, premium bulmak zorlasiyor o yuzden almistim ama kullanamadim bizim hassas dote..
bende yuzune ufluyorumama katila kayila gulmeye basliyo bu sefer bende bazen sesimi yukseltiyorum sur, kendime hakim olamiyorum.
benimki 2 kasik irmikli bisey yese aninda kabiz :)
bizim hemsirede 1 yasinda gelecek demisti, hastane ise soka girdi nasil yokmus 9. Ayda asi dedi? Su hemsireyi yarin aramam lazim artik... Hersey cok karisik... Kizamik mi simdi bu?
evet canim dedigin sayfa, ne kadar dediler sormasi ayip? Ben sormadimda merak ediyorum...? Bu ranzada guzel ama benimkinin odasi kucuk, bide dolap yaptirmistim kocaman, hepten daralir oda...
ne becerikli hatunsun ya :) ben yatagi yere atip kenarlarina yastik doserim en fazla
ben hic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.
allah allah... Neden kilo almamis canim doktor bisey dedimi?
o da garipmiş. genelde saglık ocagı yapar. hatta doktor pek karısmaz aşılaraAcikcasi neden istemedigini sormadim zaten butun asilarini simdiye kadar kendisi yapti saglik ocagi yapmak isteyecek siz yaptirmayin dedi dedigin gibi her doktor farkli yonlendiriyor
kolsuz olanlardan al bence. kollular robot gibi yapar cocugu dönemez. ben almadım yapıcam güyaKizlar kişlik kalin uyku tulumu ariyorum.üstüne yorgan sermek tehlikeli.delidana gibi dönuyor benim kiz.varmi alan yada tavsiye ettiginiz bir marka model varmi?
selam, değişen ve gelişen sadece sıkıntılarımız 10 bine katlandıSelam kizlar.girmeyeli bayag degismis buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?