2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sen birde dis cildirmalarini gor... Disari cikaramiyorum cocugu aglamasindan. Millet noluyo diye bakiyo yani yarin kisa bir video cekip atiyim sana, cok huzursuz cookk
katıla katıla aglıyor dimi? ulen benınmkınde de öyle bi huy belırdı. aglayınca katılıyor
yüzüne üflüyorum. o anda bı tane de çakasım gelıyor yaaa

Ne yedirecez cocuklara yauvvv, hep ayni seyler... yogurtla sebze yemeginin saatlerini yer degisirip, bizim yemeklerden mi versem artik ya... Gerci vize yemek yaptigim yok
bende yemek yapmıyorum bize. pazar salı günü ve evde hiçbişi yok. süt alınacak daha yogurt ıcın. maması da bittti

Kıyamammmmm
Off bee
Vallahi bu hafta bişe oldu bunlara...
Allahım beterinden koru

@eymentaa H hiuf kizlar gecmis olsun hepimize, allah beterinden korusun ulan tuvalete giderken yurutece koyuyorum, gidiyo bu sefer kapilarin menteselerine nalbur musun kizim sen

Sağol tatlım...
Benimkide aynı
Her tarafı geziyo
Menteşe menteşe dolaşıyooo..
Bide hepsi gibi kablo hastasııı

bende yemek yapmıyorum bize. pazar salı günü ve evde hiçbişi yok. süt alınacak daha yogurt ıcın. maması da bittti
Yalnız değilmişm
Yapmıyorum bende
Çok uzun zamandır...

Çok zayıfladım
Yemek yiyemiyorum
Yapacak vakit yok
Yapsam bile oturup 5 dk yiyemiyorum
Ve bugün hasta oldum
Nedennnnn
AÇLIKTAN
gözlerim kararıyor

Bu arada evim aşırı kirlendi
Ve gerçekten temizleyebileceğime inanmıyorum ya...

yaparsın canım yaa.. senınkını oyalayacak bişi yok mu? bebek şarkıları, çizgi film ya da yürüteç? ben yürütece koydum peşimde dolandı bende iş yaptım dün. başka türlü yaptırmıyor yanında olunsun ıstıyor. yemek konusunda çoğumuz aynıyız sanırım.

9. ay aşısı hakkında ne yapmayı düşünüyorsunuz
1 yasında da yapılıyormus?
Bugün Sağlık ocağına gittik birinci yaş aşısında getirin bi dahaki kontrole dedi hemşire
Bende hastane dokuzuncu ayda çağırdı bu aşı için dedim gerek yok bir yaşında bize getirin dedi
Ben simdi hangisini dinleyeyim

Surrender benim kizce beş kere fln yapıyor ilk yaptığı sabahki normal
Sonrakiler kendi eli kadar sadece bezde rengi var
Dr sabah söyledim evde maflor damlası var dedim onu kullan mutlaka dedi
Keyfi Yerinde halsizlik fln yok ah bu diş yokmu. ..

9. ay olmazsa 1 yaşında olacak. belkıde 9. ay olması daha ıyı. olup biter

inşallah öyledir :=) şükür keyfinde yemesi içmesinde sorun yok. gercı ben bi şekilde yedırıyorum işte
oyunla falan. eline bişiler verıyorum. yoksa yemıyor.

aynen benımkıde öyle. çok önceden doktor bıze tozunu vermıstı kullanmamıstım
şimdide kullanmıycam. diştendır büyük ihtimalle
başka nedenden dolayı olsaydı ateş, huysuzluk falan olurdu heralde

inşallah öyledir :=) şükür keyfinde yemesi içmesinde sorun yok. gercı ben bi şekilde yedırıyorum işte
oyunla falan. eline bişiler verıyorum. yoksa yemıyor.
Aynısı işte :) yemesi,keyfi yerinde sıkıntı yok. Dişin patlayacağı gün hafif ateşi oldu okadar. Kilo almamıştır diye düşünüyorum sadece çok yapıyor çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…