2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki puuu yapiyordu agzindakileri, dikkat ede ede anladimki, biraz puturlu istemeye basladi, daha puturlu hazirliyorum simdi bu sekilde cozdum yeme isini. Tarhana veriyorum ben yazdiklarindan, bakliyata henuz basladim, brokoli ve kerevizin zamani degildi, zamani geliyo simdi baslayacagim onlarada :) yalniz brokoliye verecegi tepkiyi dusunemiyorum

sorma ya, bende elimden biberonu nasil firlattim bilmiyorum baktim kucaklamis korkmus geliyor... Mutfaga gidip gelene kadar oldu bizimde hersey.. Benimde dot yere yakin ama korkar benden benimki, titreyerek konusuyodu en son . Oto koltugu daha bakamadim bile ya...

kızlar, günde 3-4 kere kaka yapan bebesi olan var mı? bizimkinin g. durmuyor hiç
bir de katı degıl pek
belli olmuyor ya... Kalin boksa 2, sirtina ciktiysa 1, normalse 2-3

geçmiş olsun.
sen 5 e yenı mı gectın daha bende yer yatagı düşünüyorum
ya annem ucuz bez buldugu zaman stok yapiyodu, anca erittim stogu :) yalniz bu prima aktifler kipkirmizi yapti cocugu ya, premium bulmak zorlasiyor o yuzden almistim ama kullanamadim bizim hassas dote..

katıla katıla aglıyor dimi? ulen benınmkınde de öyle bi huy belırdı. aglayınca katılıyor
yüzüne üflüyorum. o anda bı tane de çakasım gelıyor yaaa
bende yuzune ufluyorum ama katila kayila gulmeye basliyo bu sefer bende bazen sesimi yukseltiyorum sur, kendime hakim olamiyorum.

muhallebi tarifi; 1 bardak su, 1 yemek kaşığı mısır unu, 2 tatlı kaşığı irmik, 2 tane bebe bisküvisi
isteğe göre pekmez.
benimki 2 kasik irmikli bisey yese aninda kabiz :)

bizim hemsirede 1 yasinda gelecek demisti, hastane ise soka girdi nasil yokmus 9. Ayda asi dedi? Su hemsireyi yarin aramam lazim artik... Hersey cok karisik... Kizamik mi simdi bu?

evet canim dedigin sayfa, ne kadar dediler sormasi ayip? Ben sormadimda merak ediyorum...? Bu ranzada guzel ama benimkinin odasi kucuk, bide dolap yaptirmistim kocaman, hepten daralir oda...

ne becerikli hatunsun ya :) ben yatagi yere atip kenarlarina yastik doserim en fazla

ben hic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.

Bugün dr kontrolüne gittik. Kızımın bu ay aldığı kilo: Sıfır
allah allah... Neden kilo almamis canim doktor bisey dedimi?

Bugün dr kontrolüne gittik. Kızımın bu ay aldığı kilo: Sıfır
Canım ya pasa da geçen goturdum 15 günde hic almamıştı yedirmek için elimden geleni yapıyorum ama. Bazen ağzını kilitloyor bazen de güzel yiyor bir de ben çorbaya ekmek yoğurda bisküvi falan koyuyorum 31 ocak doğumlu 20 gün önce 8 kiloydu sağlıklı olsunlar da ne yapalım

Kızlar annelere yeni haklar geldi ya ilkokula gelene kadar yari zamanlı çalışma bu bizi kapsıyor mu tarih ne bir de sigorta tam yatacak mi her sey yarim bu da yarim bu da olursa 80 de emekli oluruz artik arastiriyorum ama net bilgi bulamadım

Çoklu alıntının hakkını vermişsin

Canım geçmiş olsun

Yatamıyom yaaa
Ölüyorum yorgunluktan
Evde tam 20 kişiydik...
Sabah zaten sıfır enerji ile kalkmıştım
Hastaydım
Resmen pilim bitti
Yavrum 8 saat uyumadan durdu
Ve bugün sadece 1 kez öğlen uyumuştu
O da perişan oldu
Batan ev cabası....

Bazen etrafımda kimse olmasın istiyorum

Pembedon5
Pembeee nası geçti kız ilk günn

Biraz da alıntı yapim
Merdivenlere tirmanir bunlar.
Çok yönlü kullanılıomuş
Merdiven basamaklarını takmama imkanı var

bana çok saçma gelıyor. kangurudan hiçbi fark yok. bebegım erkek olsaydı yıne kullanırdım. herkesın kendı tercıhı

Ya istiyom
Aynını bende düşündüm
Dr ilk gittiğimde sorucam zaten

Bugün ilk kez emekleyerek bütün evde dolaştı...
Çünkü bugün epey zaman sonra temizlik ve yemek yaptım
Ayaklarımdan ayrılmadı..

Evt cnm adana sadece,bakalim hayirlisiyla gidelim alp de hic durmuyo artik ya cok hareketli. Her yere dokunuyor tutunup kalkiyor fln,nasi olcak bakim

Hayırlısı ile gelip dönün inşallah...
Şu ayağa kalkmalardan bende istiommm
Maşallahhh

Atom heart mother alıntı yapmıştım ama ne oldu acep...

100x170 ölçüye 1300 telaa fiyat verdiler

Kendi kendimi alıntı yaptım
Misafir geldide
Yok yok
Misafirler
Yok bu da olmadı sürü..
Bu da kesmez ya ...
Ordu
O neydi öyle yaaa....

Ne düşünüyom biliyonuz mu

Öğrenciyken örtmene
Hocam yaaa
Bu matematik bizim hayatımızın neresinde işimize yarıycak diye soruyoduk ya hani

Şimdi de diom ki
Bu bana çektirilmeye çalışılan eziyetin
ne faydası var ki... ne zaman bu işkence tatlıya dönüşür..

Bazen farklı farklı konularda
Yeri gelir candan yeri gelir yardan yeri gelir elden zalimlik ve zulüm görürsünüz
Ölçüsü acı eşiğinizle ilgili elbette ama...
Kalp kırığının derecesi yok
Bundan mütevellit
Bunları niye çekiom derdim eskiden
Şimdi demiyom
Böyle durumlarda sabır dilememeyide öğrendim
Çünkü sabır istedikçe daha da daha da çok sınanıyorsun...

Ama artık biliyorum ki
Rabbimin hepimizi eşit tertemiz yarattığı o kalbe
Karalar düşürenler
Benim kalbimi yalnızca kırarsınız
Karalayamazsınız...
İlk hesap sorulacaklardandır hakkı yenmiş kalbi kırıklar...

O yüzden
uyumaya çalıştığım bu gece gibi
Hayatımda sivrisinek vızırtısı yapanlar
Ya ezilirsiniz ya da bi üfürükle kayboluverirsiniz...
Her sıkıntılı geceyi sabaha kavuşturana şükür...

Noldu kizim cosmussun gene

H hiuf iki tahta parcasina istedikleri fiyata bak :) marangoza yaptirsan 200, yatak kestirsen 400-500, tas catlasin yari fiyatina yaptirirsin ya...

Zaten şuan
Aklı evvel olanlar senin dediğini yapıyo atomm..
Çünkü bu şekildeki bişeye o şekilde bi ücret ödemek acayip şekil bişey olur biz o şekli bozarız kendimiz daha şekil bişey yaparız
Ohh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…