- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #100.821
Selam canim aslinda hep ayniyiz ama eskiden gobekliydik simdi bebekliyiz :)Selam kizlar.girmeyeli bayag degismis buralar
Aaaa neden peki doktor ne sesi şimdi kaç kiloBugün dr kontrolüne gittik. Kızımın bu ay aldığı kilo: Sıfır
benimki puuu yapiyordu agzindakileri, dikkat ede ede anladimki, biraz puturlu istemeye basladi, daha puturlu hazirliyorum simdi bu sekilde cozdum yeme isini. Tarhana veriyorum ben yazdiklarindan, bakliyata henuz basladim, brokoli ve kerevizin zamani degildi, zamani geliyo simdi baslayacagim onlarada :) yalniz brokoliye verecegi tepkiyi dusunemiyorumBen mercimek tarhana, brokoli, kereviz donusumlu veriyorum. Kabak dolmasi deniycem daha yiyemiyor. Yemiyor mu anlamadim. Uzun sure yemek icin oturmuyor. Hareketli cok beklemez o kadar . Digerlerinde bazen zorla veriyorum ama yutuyor . Dr a soyledim. Kolayina geldigi icin digerini yemek istemez tembellik eder . Bizimki oturmuyoki dotun ustune o kadar uzun. Oyle bayagi uzun puturlu yemeyen bebekler var. Yer illaki zamanla dusunmuyorum. 3. Disi cikacak guya ama puturlu yemiyo cok.
sorma ya, bende elimden biberonu nasil firlattim bilmiyorum baktim kucaklamis korkmus geliyor... Mutfaga gidip gelene kadar oldu bizimde hersey.. Benimde dot yere yakinGeçmiş olsun atom
Benim de eşim düşürdü geçrnlerde.3 günlüğüne tatile girdik.odaya adımımızı attık.ben bavul açıyorum duru yatakta babasıyla.ama görsen kocaman bi yatak.bizimkilerden büyük.birden duruunun düşme sesini duydum.arkama nasıl döndüm elimdekileri nası yere attım hatırlamıyorum bile.1,5 metrelik boyumla küfür ede ede eşime saldırdım resmen.allahtan yatak akçaktı ve yerler halı kaplıydı.bişey olmadı ama çok ağladı yavrum.neymiş efendim kulağını ısırmış.beniö memem de günde beş yüz kere ısırılıyo ama çocuğu düşürnüyom kucağımdan !!
Oto koltuğu biz de almadık.25;kg olanlardan almak daha mı mantıklı acaba?
belli olmuyor ya... Kalin boksa 2, sirtina ciktiysa 1, normalse 2-3kızlar, günde 3-4 kere kaka yapan bebesi olan var mı? bizimkinin g. durmuyor hiç
bir de katı degıl pek
ya annem ucuz bez buldugu zaman stok yapiyodu, anca erittim stogu :) yalniz bu prima aktifler kipkirmizi yapti cocugu ya, premium bulmak zorlasiyor o yuzden almistim ama kullanamadim bizim hassas dote..geçmiş olsun.
sen 5 e yenı mı gectın dahabende yer yatagı düşünüyorum
bende yuzune ufluyorumkatıla katıla aglıyor dimi? ulen benınmkınde de öyle bi huy belırdı. aglayınca katılıyor
yüzüne üflüyorum. o anda bı tane de çakasım gelıyor yaaa
benimki 2 kasik irmikli bisey yese aninda kabiz :)muhallebi tarifi; 1 bardak su, 1 yemek kaşığı mısır unu, 2 tatlı kaşığı irmik, 2 tane bebe bisküvisi
isteğe göre pekmez.
bizim hemsirede 1 yasinda gelecek demisti, hastane ise soka girdi nasil yokmus 9. Ayda asi dedi? Su hemsireyi yarin aramam lazim artik... Hersey cok karisik... Kizamik mi simdi bu?Bugün Sağlık ocağına gittik birinci yaş aşısında getirin bi dahaki kontrole dedi hemşire
Bende hastane dokuzuncu ayda çağırdı bu aşı için dedim gerek yok bir yaşında bize getirin dedi
Ben simdi hangisini dinleyeyim
evet canim dedigin sayfa, ne kadar dediler sormasi ayip? Ben sormadimda merak ediyorum...? Bu ranzada guzel ama benimkinin odasi kucuk, bide dolap yaptirmistim kocaman, hepten daralir oda...Atom sen mi yer yatağından bahsettin...
Şu montesori yönteminin yataklarından bahsediyo olabilir misin ?
Ev gibi çatılı olan...
Eğer oysa ben sordum yüksrk bi fiyat verdiler..
İkeada 2 taraflı kullanılabilen ranza var
Çok beğendim
Üstelik fiyatı çokiyi
Küçükken altı kullanır üstü oyuncak vs konur
Büyüyünce de yukarı geçer altı oyun bölümü olur..
2 çoçuklular içinde çok iyi...
Ben bitane resim koyuyorum ama
İnst. İkeakura yaz insanlar şekilden şekile sokmuşlar inanılmaz güzel olmuş
ne becerikli hatunsun ya :) ben yatagi yere atip kenarlarina yastik doserim en fazlaşuan gerek yok böyle seylere. ilerisi ne gösterır bılemıyoruz ve aldıklarımız elımıde patlıyor. mesela benım tercıhım bu
daha genısını düşün süper işte daha ne olsun. hatta bunu kendım yapıcam. minnoşun yatagını bunun içine sokup
yanlarına da boncuk sılıkon koyucam mis gibi işte daha ne olsun.
ben hic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.Bizim doktor yapilmasini istemiyor ozellile belirtti saglik ocagindan arayacaklar yapalim diye ama yaptirmiyorsunuz dedi 1 yasinda yapacakmis asiyi kan tahlilini de 1 yasinda yapcakmis onuda simdi yaptirmiyorsunuz dedi demir ilacini kullan dedi bizim kiza iciremiyorum dedim sonra kani dusuk cikacak dedi gunde iki kere vermek zorunda kalcaksin dedi alternatifi yok mu dedim tadi daha iyi olan yani en iyisi ferrum dedi
allah allah... Neden kilo almamis canim doktor bisey dedimi?Bugün dr kontrolüne gittik. Kızımın bu ay aldığı kilo: Sıfır
Cok zormus ya... Hic bana gore degilmis.. ( yeni bir polemik konusu cikariyorum )Hangisi iyiki atom.valla bende yoruldum ..zayıfladı gitti..ay atarsan şimdi içim ezilir..canım zeynebim ya..ah ah anneleik
Canım ya pasa da geçen goturdum 15 günde hic almamıştı yedirmek için elimden geleni yapıyorum ama. Bazen ağzını kilitloyor bazen de güzel yiyor bir de ben çorbaya ekmek yoğurda bisküvi falan koyuyorum 31 ocak doğumlu 20 gün önce 8 kiloyduBugün dr kontrolüne gittik. Kızımın bu ay aldığı kilo: Sıfır
HoşgeldinSelam kizlar.girmeyeli bayag degismis buralar
Çoklu alıntının hakkını vermişsinbenimki puuu yapiyordu agzindakileri, dikkat ede ede anladimki, biraz puturlu istemeye basladi, daha puturlu hazirliyorum simdi bu sekilde cozdum yeme isini. Tarhana veriyorum ben yazdiklarindan, bakliyata henuz basladim, brokoli ve kerevizin zamani degildi, zamani geliyo simdi baslayacagim onlarada :) yalniz brokoliye verecegi tepkiyi dusunemiyorum
sorma ya, bende elimden biberonu nasil firlattim bilmiyorum baktim kucaklamis korkmus geliyor... Mutfaga gidip gelene kadar oldu bizimde hersey.. Benimde dot yere yakinama korkar benden benimki, titreyerek konusuyodu en son . Oto koltugu daha bakamadim bile ya...
belli olmuyor ya... Kalin boksa 2, sirtina ciktiysa 1, normalse 2-3
ya annem ucuz bez buldugu zaman stok yapiyodu, anca erittim stogu :) yalniz bu prima aktifler kipkirmizi yapti cocugu ya, premium bulmak zorlasiyor o yuzden almistim ama kullanamadim bizim hassas dote..
bende yuzune ufluyorumama katila kayila gulmeye basliyo bu sefer bende bazen sesimi yukseltiyorum sur, kendime hakim olamiyorum.
benimki 2 kasik irmikli bisey yese aninda kabiz :)
bizim hemsirede 1 yasinda gelecek demisti, hastane ise soka girdi nasil yokmus 9. Ayda asi dedi? Su hemsireyi yarin aramam lazim artik... Hersey cok karisik... Kizamik mi simdi bu?
evet canim dedigin sayfa, ne kadar dediler sormasi ayip? Ben sormadimda merak ediyorum...? Bu ranzada guzel ama benimkinin odasi kucuk, bide dolap yaptirmistim kocaman, hepten daralir oda...
ne becerikli hatunsun ya :) ben yatagi yere atip kenarlarina yastik doserim en fazla
ben hic demir ilaci kullanmadim ve kan degerlerini olcturdum com sukur bi sikinti cikmadi, doktor bildigin gibi devam et dedi, ben meyve verirken bi tatli kasigi pekmez koyup veriyorum. O kadar.
allah allah... Neden kilo almamis canim doktor bisey dedimi?
Canım geçmiş olsunEymen düstü otururken yüz üstü aklim cikti.. Yarim saat beraber ağladık yani.. Hatta bi ara baba kişisi duvara vurdu yumrukla.eymenin o cığliklarina.. Yavrum yirtti kendini.. Kusma vs. Olmadi.. Su an cizgi film bakiyo.. Gözlemledim bi sıkıntı yok şu an
Selamto :) gorusemiyokSelam kadınlar
Hayat sartlari :)Çoklu alıntının hakkını vermişsin
Çok yönlü kullanılıomuşMerdivenlere tirmanir bunlar.
bana çok saçma gelıyor. kangurudan hiçbi fark yok. bebegım erkek olsaydı yıne kullanırdım. herkesın kendı tercıhı
Evt cnm adana sadece,bakalim hayirlisiyla gidelim alp de hic durmuyo artik ya cok hareketli. Her yere dokunuyor tutunup kalkiyor fln,nasi olcak bakim
Yatamıyom yaaa
Ölüyorum yorgunluktan
Evde tam 20 kişiydik...
Sabah zaten sıfır enerji ile kalkmıştım
Hastaydım
Resmen pilim bitti
Yavrum 8 saat uyumadan durdu
Ve bugün sadece 1 kez öğlen uyumuştu
O da perişan oldu
Batan ev cabası....
Bazen etrafımda kimse olmasın istiyorum
Noldu kizim cosmussun geneKendi kendimi alıntı yaptım
Misafir geldide
Yok yok
Misafirler
Yok bu da olmadı sürü..
Bu da kesmez ya ...
Ordu
O neydi öyle yaaa....
Ne düşünüyom biliyonuz mu
Öğrenciyken örtmene
Hocam yaaa
Bu matematik bizim hayatımızın neresinde işimize yarıycak diye soruyoduk ya hani
Şimdi de diom ki
Bu bana çektirilmeye çalışılan eziyetin
ne faydası var ki... ne zaman bu işkence tatlıya dönüşür..
Bazen farklı farklı konularda
Yeri gelir candan yeri gelir yardan yeri gelir elden zalimlik ve zulüm görürsünüz
Ölçüsü acı eşiğinizle ilgili elbette ama...
Kalp kırığının derecesi yok
Bundan mütevellit
Bunları niye çekiom derdim eskiden
Şimdi demiyom
Böyle durumlarda sabır dilememeyide öğrendim
Çünkü sabır istedikçe daha da daha da çok sınanıyorsun...
Ama artık biliyorum ki
Rabbimin hepimizi eşit tertemiz yarattığı o kalbe
Karalar düşürenler
Benim kalbimi yalnızca kırarsınız
Karalayamazsınız...
İlk hesap sorulacaklardandır hakkı yenmiş kalbi kırıklar...
O yüzden
uyumaya çalıştığım bu gece gibi
Hayatımda sivrisinek vızırtısı yapanlar
Ya ezilirsiniz ya da bi üfürükle kayboluverirsiniz...
Her sıkıntılı geceyi sabaha kavuşturana şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?