• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu aralar baya sulu yapıyor işe yarar belkı irmik. bende muz veremıyorum anında kabız oluyor. aslında armutlu verırsen bişi olmaz dıye düğşünüorum.
o yastık döşemeler benım yatakta var işte. hatta koltugun büyük kırlentlerını de aldım . ev evlıkten cıktı yaa :KK70:
senınkı hiç diş cıkardı mı?
Bu diş aşamasında muz bile kabız yapmıyor. İshali kessin diye veriyorum hergün hiç etkilemiyor( normalde kabız yapıyordu) tam bir muz yiyor panda banamısın demiyor..

Farkettim ki, benimki artık 2 saate kurt gibi acıkıyor. Gece en fazla 3 oluyor. Dün akşam uyumadı ikisini birden emzirdim. 5 saate yakın uyudu çocuk....

ishalde pembemsi kan ve lob mukus vardı. bunlar alerji belirtisi. hiç neye alerjisi var bakmayacagım. çünkü bu zamana kadar sorun yaşamadık. arastırmalarıma göre ciltte kızarıklık olmadıgı sürece bu şekilde olan alerji pek kaale alınmaması gerekmiş. bende kaale almıyorum zaten. dün muhallebısının içine 1 yemek kaşığı süt koymustum ondan mı oldu acaba.
ya da benım yediğim bir şeyden! her neyse takmıycam

Back
X