- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #101.041
Rabbim acil şifalar versin..gece bi 15 kere kalkıyorum..
Dün ince battaniyesi ile örtme denemesine giriştim.girişmez olaydım..dürüm gibi olmuş depiniyor ..telsiz kulağımın dibinde bi yerini koparan var sanki..
Fırla pembe ...
Dürümü çöz pembe..
Yana dönüverip hiçbişi yokmuş gibi uyumaya devam
edit: bu yazı dün gece yollanacaktı ki hepiniz bilirsiniz kk ya ne zaman girsem şarj olmaz..kapanıverdi.bir küfür savurdum havaya usulca telefonumu bıraktım komodine (başkaa bişe olsa fırlatıp atardımda z5 bu anacım)
nescafemi içiyorum ..annem mutfakta oğlana menemen yediriyor..uçtu uçtular eşliğinde
kahvemin son yudumunu diplediğimde kkyı kapatıcam ..okula gidicem ..yoksa 4.sınıf ve 3.sınıf tüm dersleri yükleyecekler bana
neylemidolmuşla tabiki..aracımız dostlarımızda mühim işler peşinde..dün doğan bebeğimiz 2 kordon dolamıştı boynuna(hıncal uluç sanırsan)hrıltısı vardı ..serum taktılar daha hala öyle imiş..kordon cıkarırken pislik yutmuş ciğerlere mi ne..acayip aklım onlarda..dünya güzeli bir oğlan çocuğu..aman kızlar dua edin be..
mevlüt okutun demedik iki bi amin diyin
haydi son yudumla beraber sizide yutuyorum
Yagmurda şemsiye altinda çığlık çığliga . Çok hoşuna gitti. Kış bebekleri olduklari belli. Karda ne yapar cok merak ediyorum. Cuma sünnetimiz var
Kvde dedi allahtab iki kisi bi cocuga sahip cikamadinz diye insan panikten bsy diyemiyokiçoğul konussaydın o sinirle
Vermesende olmuyo malesef iste zaten haftanin 4 gunu bizdelerRabbim acil şifalar versin..
Tez zamanda annesinin koynunda huzur bulsun inşallah...
Maşallah
Hayırlı olsun şimdiden
ilknurrr22 geçmiş olsun ya
Sinir bozar eş ve ailesi topluluğu
Boşver takma
Bırakma onlarada
Laf cambazları...
Allah yardımcın olsunVermesende olmuyo malesef iste zaten haftanin 4 gunu bizdeler
Yemiyo mu ya. Arkadasimin kizi bir yasinda oldu. Blw yapiyor. Kiloluydu zayifladi. Corba ve yogurt yiyor sadece. Dr a goturdu. Ogunlerini sık ver dedi. Baska seylerde dedi. Grup msji oldugu icin cok yazamadi.Oğlum bugün 8 aylık oldu
Ek gıda hala blw ancak hiç yemiyor
Hiç....
Meyve yiyordu
Diğerlerini yemiyo diye meyveyi kestim
Yaptığım hiç bişeyi ağzına bile götürmüyo
Bugün 2 yumurta sarısından peynirli omlet yaptım yemedi...
yok yahu ne yurumesıYoksaaa yuruyor mu????
blw yöntemınız nasıl merak edıyorum? püre, muhallebı falan vermıyor musunuz mesela?Oğlum bugün 8 aylık oldu
Hiç....
Meyve yiyordu
Hep böyle canım.Bence kaka sayisinin azalmasi gerekir emmesi nasil canim belki dis cikariyordur baktin mi dis cikarma doneminde ishal oluyorlar
Amin canimAllah yardımcın olsun
Ben artik sadece kahvaltida blw ypyrm valla disten dolayi zyfladi zaten dogru dzgn emmiyoOğlum bugün 8 aylık oldu
Hiç....
Meyve yiyordu
Dilerim bir tek seferde bulurlar kuzucugun damarını.kan sayımına baktırmak ıstemıyorum!
düşünmüyorum aslında. 1 yaşından sonra belkı..Dilerim bir tek seferde bulurlar kuzucugun damarını.
Ben de dayanamiyorum hiç...
Demire mi bakılacak?düşünmüyorum aslında. 1 yaşından sonra belkı..
Ben 8. Ay bitiminde yaptirdim, cok zor oldu, cok agladi, bende dayanmaya calistim, onun iyiligi icin zaten. Ama cok zor oldu, 9400 du yapildiginda, damari 5 kisi zor buldu, bulunan damardan cok zor kan aldilar sika sika. Eve geldigimde ufaktan morarmisti kolu bide ona canim sikildi ayri.9. ay kan tahlılı var. napacaz bılmıyorum. aşı gibi degıl kı bu tak bitir
bıraz arastırdımBen 8. Ay bitiminde yaptirdim, cok zor oldu, cok agladi, bende dayanmaya calistim, onun iyiligi icin zaten. Ama cok zor oldu, 9400 du yapildiginda, damari 5 kisi zor buldu, bulunan damardan cok zor kan aldilar sika sika. Eve geldigimde ufaktan morarmisti kolu bide ona canim sikildi ayri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?