- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.001
Esimle tartisamadim bile bana bagirdi kufretti ve vurdu
Ozur diliyor beni anlamaya calis dedi sen birkez olsun beni anlamayi dusundun mu dedim 3 cocukla ne kadar kosturdugumu dusundun mu dedim bazen ac kalkiyorum bazen uykusuz kaliyorum okullarindaki herseye ben kosturuyorum ben sana bisey dedim mi bu evde 3 ogun yemegin onune geliyor butun kiyafetlerin utuleniyor tertemiz giydiriyorum bi patatesi istedigin gibi yapmadim diye mi butun sucum yoksa benim bilmedigim bir kabahatim mi var dedim yok dedi o zaman ben artik senin karin degilim sende benim kocam degilsin bittiii dedim
MaşallahHiuf bizimki o ebebektekinden. Gayet sağlam. Kızım iki aydır kullanıyor. Uçuyor koridorda bununla
Bi de okudum sinirlenmissin sonra vicdan yapmışsın. Üzülme.. biz de insanız arada kaçırabiliyoruz. 8ayi geçiyor boğuşuyoruz. Az zaman mı?
Tekrar etmemeye çalışırsın. Ama sinirimizi de bi yerden çıkarmak gerek. Ben genelde babasından yana kullanıyorum hakkımı
Hayırlı olsunn
Carters dan almistin degilmi? Ya ben bugun magazaya gidip baktimda 9 aya kadar vardi, zeynep sigmazdi onun icine 65 tl idi fiyatlarida
instagramdan aldım canım. dolara göre fıyat verıyorlar. 40-45 arası degısıyor. ben tanesını 40 a aldım. 18 ay olandan aldım.Carters dan almistin degilmi? Ya ben bugun magazaya gidip baktimda 9 aya kadar vardi, zeynep sigmazdi onun icine 65 tl idi fiyatlarida
Aynen canım aileler uzak. Hem mesafe uzak hem manen uzak. Günde 5dk tutanim yok çocuğu. Nasıl yorgunum anlatamam.Sağol canım...
Zaten benim başa vuran şu yalnızlık hissi...
Arada bir bari bi destek olan olsaydı
Neyse kısmet
Seviyorum böyle olmayı
Ama vücut kaldırmıyor
Hala içime oturdu bugün ki tavrım ama engel olamadım
Tekrarı olmaması için uğraşıcam...
Burasıda olmasa..
2.çocuk için yarın sözleşme hazırlıycam :))
Bugün biri dediyainstagramdan aldım canım. dolara göre fıyat verıyorlar. 40-45 arası degısıyor. ben tanesını 40 a aldım. 18 ay olandan aldım.
18 ay olmasi guzel :) gule gule giysin cadalozinstagramdan aldım canım. dolara göre fıyat verıyorlar. 40-45 arası degısıyor. ben tanesını 40 a aldım. 18 ay olandan aldım.
gece yatırmadan yedırmek gerek bebeklereBu arada dün unuttuğum yoğurtlar taş gibi olmuştu...
Ve sıfır ekşime
Harika
Hazır yoğurt gibiydi
Kaşığı daldırdım zor kaldırdım...
Bu arada ben bişeyi defalarca test ettim..
Hazır yoğurt hiç uyku yapmıyo ama
Ev yoğurdu yedimmi hemen uyku yapıyo
Yani hazır yoğurtların gerçekten faydalı olmadığının kanıtı
kesin penyedir*?Bugün biri dediya
Trendyol mothercare mağazası indirim...
3 tulum 79 tl
İyi fiyat
Ben gece yatirmadan 2 saat evel yediriyorum yogurdu 1 ufak kase hemde :) ama uyanacagi varsa her turlu uyaniyorgece yatırmadan yedırmek gerek bebeklere
sağ ol teyzesi18 ay olmasi guzel :) gule gule giysin cadaloz
Ben gece yatirmadan 2 saat evel yediriyorum yogurdu 1 ufak kase hemde :) ama uyanacagi varsa her turlu uyaniyor
Mesafe yok...Aynen canım aileler uzak. Hem mesafe uzak hem manen uzak. Günde 5dk tutanim yok çocuğu. Nasıl yorgunum anlatamam.
Ne ev işi yapabiliyorum ne dinlenebiliyorum. Kizce de bu durumdan mutevellit bana yapışık oldu çıktı. Bayramda kimsenin kucağında durmadı. Beni iki dk gormesin yirtiyor kendini. Cok sağlıklı bi durum deil ama benim elimde olan sebepler de değil.
Sen niye yalnızsın?
iste anca magazaya bakabildim guzeller ama beden yok... alinacak bitmiyoki anca sira geldi :)sağ ol teyzesialacaksan ınstagramdan al. 65 tl verme bosuna 9 aydan buyuklerı daha pahalıdır magazalarda. 9 aylık oldugu ıcın 65 dir
Bunlara cadi iksiri de hazirlasak gene uyanirlarcadılara tesir etmıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?