- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.041
yalnız sen 2 koldan soruyorsun. çifter çifter alıntı yapıyorsunBende tam dicektim sur gibi sorular sormaya başladım diye..
Valla milleti düşündüğümden. Sayfalar çok dolmasın.. analar ağlamasınyalnız sen 2 koldan soruyorsun. çifter çifter alıntı yapıyorsun
Yok birakmak istemiyorum, evini bilsin istiyorumannen de haklı o zaman. sana yardım etse, evdekıler ne yapacak. gercı bebegını oraya bırakmayı da teklıf etmıstın dimi?
Benimkide 7'ciSaat ikiyi geçmişbenim kızçe en geç 7de kalkıyor. Yarın sabah da yine her sabah ki gibi yalvarmacalar..
-Annem nolur biraz daha uyuyalım
Iyi geceler annişler
Benim gibisin :) bende iki tarafada ayni uzakliktayim, ama geliyolar bana o yuzden evde tek olmayi tercih ediyorum :) ara sira anneme kaciyorum ama ayda 1
Çok zor..Allah kolaylık versin o zaman. Cok iyi anlıyorum. Zor işimiz. .
Annen hala kv ile mücadele. .
Ver beeeegüya kan yapıyormus. bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumda
her konuda oldugu gibi
İnsana kendi tarafı daha koyuyo be..kendı anası bu kaynana degıl
İnsan merak ediyor ya....ulen cemre senı kıskaca almıs sorular soruyor
sen bana takmıssın.
Sör uyudu bence...
Annemdeyimya sabah vericem minnosu :) onun rahatligi bu :) yaticam birazdan bendeSör uyudu bence...
:))
Yoksa bu kadar sessiz kalmazdı :)
Bende yatar minnoş kalktı emdi uyudu
Yarım saat geçti bile
Bende uyimm..
Atom sende yat hala sörf derdindesin
İyi ceceleeerrrrSaat ikiyi geçmişbenim kızçe en geç 7de kalkıyor. Yarın sabah da yine her sabah ki gibi yalvarmacalar..
-Annem nolur biraz daha uyuyalım
Iyi geceler annişler
VaayyyyAnnemdeyimya sabah vericem minnosu :) onun rahatligi bu :) yaticam birazdan bende
Pembe simdi fislaniyodur
Uykusunda hic vermedim. Parmaginla sursen emer yine. Tadi guzel emiyorlar bu yuzden yemek oncesi vermeyin diyor sadece. Uyusturdugu icin. Yerken yutkunmada problem olmasin diye. Jel jel dediniz bende bugun surdum. 20 dk yazmiyo bizimkinde tekrar bakarim . Bir defa suruyorumdiş jeli kullananlar, uykusunda verılır mı?
2 numara 10. Ay bittimi 3 sanirimdevam sütü kullananlar, kaç numara kullanıyorsunuz? denemek istiyorum
bakalım uykusunda alacak mı
Benimkide kalkmak istiyo emeklemeyi begenmiyor artik. Ustume tirmaniyo. Basini bacaklardan sarkitir kanepeye tutunur kalkar bazen kalkamaz . Yorulunca Sarilip onzuma basini koyuyor. Yerde bi yerde durmaz. Surekli aglayarak is yaptiriyor. Birde uykusu gelir ama uyuyamaz onun huysuzlugunu yapar bide. Biz yemej yerken ana kucagina koyuyorum bana birseyler diyo. O andada ona bakip onunla ilgilenmemi istiyor. Yemesi eziyetli. Ben de bazen cok daraliyorum. Sesim arada yukseliyor. Pisman oluyorum . Agliyorsa aglamasi devam ediyor. Birsey yapmiyorsa guluyor. Annem bende sunnet oldugundan beri. O daha iyi uyutuyor. Ben sallarken kalkip sariliyor . Annemde kalkmiyor.Dediğin hiç biri yok sör...
Tv açmıyorum...
(Sadece aabah uyandığımıZda wc gidiyorum o zaman ana kucağı koyup tv açıyorum odada ses olsun korkmasın diye ama bakmıyo) zaten 5 dk bile durmadan ağlıyo yüzümü bile kurulayamadan koşuyom odaya
Yürüteç koymuyorum...
Klasik sağlıksıZ muhabbetinden dolayı...
Bugün soracaktım hatta
Erkek bebeklilere kullanan var mı diye...
Az önce o kadar ağladıki
Pc den şu beğendiğiniz niloya açtım
Delirdi...
Ama kitlendi resmen...
İlk bi parmagini gotur agzina emiyorsa parmagini az az sur bence. Uykuda niye suruyorsunku aglamiyorsabende emın olmak ıstıyorum işte. yoksa vermıycem. veren yok mu len
ulen şuarada sorularıma cevap bile veren yok yaa
Gecmis olsun cnmBenim kiz hasta oldu ya, hapsurup duruyo, burnu akiyo kasiniyo, terliyo. Ihlamurla limon icirdim biraz az evvelkardesimden kapti herhalde insallah ateslenmez
Bi ben kaldim sanirim yurutec kullanmayan. Acaba yurutec mi alsak esim diyor. Durmuyor yerde. Ayakta duracak illa. Uçurur yurutece dedim. Kararsizim. Ne aldiysam fayda etmedi .O zamn alıvereyim
Şu milyoncudan
35 teladı bugün gördüm
Ama acayip dandik
Ergonomi arıyoz bu bunlarda
Ne çok laklak yaptık be..
Kafam dağıldı
Uyku tulumu english home a bsktım 70 liraBide bunlari alarak k.kartinin canina okudumhalada alincak var uyku tulumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?