2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

annen de haklı o zaman. sana yardım etse, evdekıler ne yapacak. gercı bebegını oraya bırakmayı da teklıf etmıstın dimi?
Yok birakmak istemiyorum, evini bilsin istiyorum yari sizde yari bizde olalim dedim, bu seferde is yeri ile anlasamadim, oglen gel aksam git dediler, olmaz dedim aslinda erkekde olsa herkes kendine bakmayi ogrenmeli bence, kayinvalidemin kardesi hastaydi mesela, aylarca yaninda kaldi, kayinpederim kendksi camasirini yikiyodu, yemegini yapiyodu. Benim kv'nin 4 erkek cocugu ve esine uyguladigi inanilmaz bir disiplin var :) bende evde o duzeni kurmaya calisiyorum hep

Benim gibisin :) bende iki tarafada ayni uzakliktayim, ama geliyolar bana o yuzden evde tek olmayi tercih ediyorum :) ara sira anneme kaciyorum ama ayda 1

Ben kimseye gitmiyorum
Bugün arkadaşım çağırdı kahvaltıya gitmedim
Rahatsızlık vermek istemiyorum
Durmuyo
Ben tat alamıyorum zaten
Evimde rahatım
YuvarlanıyoZ

Allah kolaylık versin o zaman. Cok iyi anlıyorum. Zor işimiz. .

Annen hala kv ile mücadele. .
Çok zor..
Bazen birinin 5 dk bile tutmasını istiyorum...

güya kan yapıyormus. bu konuda doktorlar ikiye bölünmüş durumda
her konuda oldugu gibi
Ver beeee
Ne olacak sanki...
kendı anası bu kaynana degıl
İnsana kendi tarafı daha koyuyo be..

ulen cemre senı kıskaca almıs sorular soruyor
sen bana takmıssın.
İnsan merak ediyor ya....
Bam bam bammmm
Flash flashhh
Hiufu ailesi red mi etti
Neden gelmiyorlar
Hiufla ailesi ne yaşamış olabilir...

Az sonraaaaa...

Surrender instagramda hangi sayfadan alisveris yaptin canim ya? Bi ativersende 50 sayfa dolasmasam
Sör uyudu bence...
:))
Yoksa bu kadar sessiz kalmazdı :)

Bende yatar minnoş kalktı emdi uyudu
Yarım saat geçti bile
Bende uyimm..

Atom sende yat hala sörf derdindesin

Saat ikiyi geçmiş benim kızçe en geç 7de kalkıyor. Yarın sabah da yine her sabah ki gibi yalvarmacalar..
-Annem nolur biraz daha uyuyalım

Iyi geceler annişler
İyi ceceleeerrrr

Annemdeyimya sabah vericem minnosu :) onun rahatligi bu :) yaticam birazdan bende
Vaayyyy
Süperrr.
Çifte keyiff
Hem gece hem gündüz
Olsun beee
Hakedionn
Tadını çıkar

Pembe simdi fislaniyodur

Taktı kafaya...
Annesi burdayken
En iyi fırsat 2. Bebe için
Dışardan öyle görünüyo tabii
Musa emin ellerde
Hamile kaprisini aş ermesini en iyi anne çözer ohh mis
Yaptı yaptııı...

Sörde tel elinde uyudu... )

Bu sefer kesin yattım
Herkes uyudu

Vicdan böyle bişey işte..
Rabbim kimseyi
Vicdan muhasebesinde yastıkta bırakmasın

Yoksa benim gibi sıfır pil ve güçsüzlükle 3 saat sonra kalkacağını bile bike ne yaptım diye vahlanmaz...

Günün özlü sözünüde patlattıysam yatabilirim demektir
Tamam sustum

diş jeli kullananlar, uykusunda verılır mı?
Uykusunda hic vermedim. Parmaginla sursen emer yine. Tadi guzel emiyorlar bu yuzden yemek oncesi vermeyin diyor sadece. Uyusturdugu icin. Yerken yutkunmada problem olmasin diye. Jel jel dediniz bende bugun surdum. 20 dk yazmiyo bizimkinde tekrar bakarim . Bir defa suruyorum

Benimkide kalkmak istiyo emeklemeyi begenmiyor artik. Ustume tirmaniyo. Basini bacaklardan sarkitir kanepeye tutunur kalkar bazen kalkamaz . Yorulunca Sarilip onzuma basini koyuyor. Yerde bi yerde durmaz. Surekli aglayarak is yaptiriyor. Birde uykusu gelir ama uyuyamaz onun huysuzlugunu yapar bide. Biz yemej yerken ana kucagina koyuyorum bana birseyler diyo. O andada ona bakip onunla ilgilenmemi istiyor. Yemesi eziyetli. Ben de bazen cok daraliyorum. Sesim arada yukseliyor. Pisman oluyorum . Agliyorsa aglamasi devam ediyor. Birsey yapmiyorsa guluyor. Annem bende sunnet oldugundan beri. O daha iyi uyutuyor. Ben sallarken kalkip sariliyor . Annemde kalkmiyor.

O zamn alıvereyim
Şu milyoncudan
35 teladı bugün gördüm
Ama acayip dandik
Ergonomi arıyoz bu bunlarda

Ne çok laklak yaptık be..
Kafam dağıldı
Bi ben kaldim sanirim yurutec kullanmayan. Acaba yurutec mi alsak esim diyor. Durmuyor yerde. Ayakta duracak illa. Uçurur yurutece dedim. Kararsizim. Ne aldiysam fayda etmedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…