- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.181
İlk 3 ay evde hiç ütü yapmadımütü mü? o ne ola ki
Kiyamam... Masallah...benımkı uzatmaları bıraktı artık. net söyluyor
anne, gel, hadii.. böyle aglıyor
buruşuk kıyafet tabii ki giyilmez. artık nasıl burusturuyorsan onlarıİlk 3 ay evde hiç ütü yapmadım
Hiç birimizin...
En son eşim isyan etti...
Hatta unutmuyorum
Burda konuşulmuştu
Ütü yapıyo musunuz diye
Bunda beş altı ay önce...
Ütü yapıyorum çünkü kıyafetler ütüsüz iğrenç görünüyo
Eski gibi
Güzel bişey bile yakışıksız duruyo
Gece sinirlenmem nolcak peki o kadar cok uyaniyo ki cocugu kucağıma alirken sinirlenerek aliyorm resmen alip boyle sarsmak geliyo icimeen bu uyku bizi mahvediyo
Insaniz bizde iste sabrimiz tasyo genelde gece sinirlerine simsiki opuyorm boyle iyice sarila sarila geciyo sinirimgülesim geldi...
Ya büyük çoğunluk aynı demekki
Şu sarsma isteği ne manyak bişey ya
Noluyosa
Dün aynı olayi bende yaşadımInsaniz bizde iste sabrimiz tasyo genelde gece sinirlerine simsiki opuyorm boyle iyice sarila sarila geciyo sinirim
yumurtlama testi al. Her gün yorulnana gerek yokikna mı..
Olana kadar hergün çalışıcaz desen yeter
masallah cimcimeye :)benımkı uzatmaları bıraktı artık. net söyluyor
bizim evde utu yapilmaz, giyilecekken utulenir sadece :) cocuktan oncede boyleydi, cunku cok yogun calisiyodum, allahtan kayinvalidede utu yapmazmis, aliskin yaniİlk 3 ay evde hiç ütü yapmadım
Hiç birimizin...
En son eşim isyan etti...
Hatta unutmuyorum
Burda konuşulmuştu
Ütü yapıyo musunuz diye
Bunda beş altı ay önce...
Ütü yapıyorum çünkü kıyafetler ütüsüz iğrenç görünüyo
Eski gibi
Güzel bişey bile yakışıksız duruyo
Evet marka marka degisiyorSurrender msma numarasi kimi 9 kimi 10 ay bitince demis. Her mama farkli sanirim. Hipp kullaniyorum 10. Aydan sonra 3 e geciliyor. Ustlerinde yaziyor ayınî. İcmezsede ziyan olmaz kahvaltisina sebze meyvesine ekleyebilirsin.
Hala mideme lokma inmedi....Uykum var karnim ac cocugu uyutunca hangisini yapsam acaba
Maşallah...benımkı uzatmaları bıraktı artık. net söyluyor
Valla yaO değilde
Geçen düşündüm
2. Bebekte
Farklı bir yılın farklı bir ayında
Değişik insanlarla bu süreci takip etmek nasıl olur diye
Birbirinize çok alıştık...
Akrabalarımızı bile tanır bilir olduk...
Bi daha aynı şekil 2. Ye devam edek ya...
Pembe başla sen önden
Evde biri varken daha heyecanlı olıyo pembeeterbiyesiz..
Şii..ekimde kalırsam temuz olcak..yani yengeç..haziran sonu yine yengeç..ikizler kadınını sevmemakşama başlayakmı
Anaaa annemler var
Yengeç olsun nazterbiyesiz..
Şii..ekimde kalırsam temuz olcak..yani yengeç..haziran sonu yine yengeç..ikizler kadınını sevmemakşama başlayakmı
Anaaa annemler var
Arkadaşımın oğlunun önce üstler çıkmışCocugun agzi yuzu kasiniyor, akiyor. Allahtan akiyor akmasa daha kotu olurdubisey dicem daha alttaki iki sis dis cikmadan ust damak kasiniyo bunun ya
çok mu sıkma yapıyom acaba..buruşuk kıyafet tabii ki giyilmez. artık nasıl burusturuyorsan onlarıbiz de öyle bi sorun yok nedense. allah dagına göre kar verıyor demek kı
benim arkadaş şuan 7 aylık hamile hala 19 aylık diğer bebeyi emziriyoBebek isteyenler aramadan bulsun tek dilegim.
İsteyip olmayınca zor...
Eğer bebekler emmeyi biraktiysa denemeler başlayabilir, olursa ne mutlu... ...olmazsa "zaten bebeğim daha küçük" dersiniz.
Saglikli beslenin ve arada folik asit almayi ihmal etmeyin denemeyi dusunenler
hep aynıyız beaInsaniz bizde iste sabrimiz tasyo genelde gece sinirlerine simsiki opuyorm boyle iyice sarila sarila geciyo sinirim
normal normalDün aynı olayi bende yaşadım
Sabaha kadar mizildandi durdu
Hatta bi ara nerdeyse kolunu isiracaktim da Allah tan kendime geldim
Ne yapıyorum manyak miyim neyim
Dedim kendi kendime
ben bu bebeğime öyle hamile kaldımyumurtlama testi al. Her gün yorulnana gerek yok
en mantıklısı aslındamasallah cimcimeye :)
bizim evde utu yapilmaz, giyilecekken utulenir sadece :) cocuktan oncede boyleydi, cunku cok yogun calisiyodum, allahtan kayinvalidede utu yapmazmis, aliskin yani
hey allam yaaEvde biri varken daha heyecanlı olıyo pembee
Folik aside de başla ihmal etme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?