- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.201
Evde biri varken daha heyecanlı olıyo pembee
Folik aside de başla ihmal etme :)
üstler bizimde cok belırgın. eline pırasa verdım ısırdı yaa, yutmus. aldım elınden hemen.Cocugun agzi yuzu kasiniyor, akiyor. Allahtan akiyor akmasa daha kotu olurdubisey dicem daha alttaki iki sis dis cikmadan ust damak kasiniyo bunun ya
hangisi once cikar bilmem ama cok fena kasiniyo ustler, zaten disler cikarken ust solunum yolu enfeksiyonuda olabiliyomus, belkide ondan oldu...Arkadaşımın oğlunun önce üstler çıkmış
Belki zeynonun da öle olur atomanne
lohusalik yikmadi, yenidoganligi yikmadi disler kadarüstler bizimde cok belırgın. eline pırasa verdım ısırdı yaa, yutmus. aldım elınden hemen.
Ben meyveleri asla pisirmeden robotta cekerek veriyorum hep, kerevizide oyle yaparim o zaman :) yermi bilmemşu kereviz pişince bütün vıtamını giidiyormus. eline veremem
blanderdan geçmez. ince rende kullansam baya pütürlü
ee napcam ben
bende meyvelı pişirmiyorum. muhallebıye koyacaksam ve cok sertse pişiriyorum ama. yogurtlu sarımsaklı yap :=)Ben meyveleri asla pisirmeden robotta cekerek veriyorum hep, kerevizide oyle yaparim o zaman :) yermi bilmemsoyle zeytinyaglisini yapican aslinda ohh miss
diş olunca daha kötüymüş bilesin :=)Aslinda disi olsaydi eline verirdim ama yok iste ninenin
B en oyle birseye denk gelmedim. Sebzeleri pismis vermek lazim mikrobu oluyor. Cig sebze ye gecmedik ki daha. Pisince zaten butun c vit gidiyor yemeklerden . Meyve hergun veriyorum o yuzden mutlaka haslamadan pure seklinde . Dedigini ilk defa duydum . Ama mecbur hasliycaz suan ici hepsi gitmiyordur. Suyuna geciyordurşu kereviz pişince bütün vıtamını giidiyormus. eline veremem
blanderdan geçmez. ince rende kullansam baya pütürlü
ee napcam ben
öyle yazıyor nette. hiçbir şeyi kalmıyormus :=)B en oyle birseye denk gelmedim. Sebzeleri pismis vermek lazim mikrobu oluyor. Cig sebze ye gecmedik ki daha. Pisince zaten butun c vit gidiyor yemeklerden . Meyve hergun veriyorum o yuzden mutlaka haslamadan pure seklinde . Dedigini ilk defa duydum . Ama mecbur hasliycaz suan ici hepsi gitmiyordur. Suyuna geciyordur
Aynrn ya gecen dedmki esine sabrediyosn bsy olunca baskasna sabrediyosn çocuğuna gelince mi sabrin tasiyo ilknur kendine gel dedmDün aynı olayi bende yaşadım
Sabaha kadar mizildandi durdu
Hatta bi ara nerdeyse kolunu isiracaktim da Allah tan kendime geldim
Ne yapıyorum manyak miyim neyim
Dedim kendi kendime
Sur butun yazilara baktim . Kereviz pismiste yenebiliyor . Hatta bebeklere kereviz corbasi iyi demis. Cig tuketilmesi sebzelerin basinda brokoli geliyor. Kereviz okumadim hicöyle yazıyor nette. hiçbir şeyi kalmıyormus :=)
Ben beslenme uzmanlarina çok güvenmiyorum. Anne sütünün içeriği emen bebeğe göre değişiyor. Bebeği doğduğunda sutu 21 aylık bebege uygun içerikle yeni doğan bebeğe veriliyor olacak... Dogru bir uygulama değil yeni doğacak bebek için...çok mu sıkma yapıyom acaba..
niye öyle oluyo ki ya bin devir...
benim arkadaş şuan 7 aylık hamile hala 19 aylık diğer bebeyi emziriyo
beslenme uzmanı ile koordineli gidiyo gebeliği
hep aynıyız bea
normal normal
dağ değiliz taş değiliz
sürekli kaynıyoz
ama
arada taşıyoz
ben bu bebeğime öyle hamile kaldım
ilk seferde tuttu
hala duruyo o testler
tanıdıkalrıma veriom
en mantıklısı aslında
ütülenip dolaa tıkıan şeyden hayır gelmiyo
hey allam yaa
önce 2 bebekten bahsedion sandımmm
töbee
Uyudum canim cok şükür 2 saat uyumusuz cok iyi geldi ruh gibiydim çünküHala mideme lokma inmedi....
Ye birşeyler hızlıca uyu sonra
allah allah. bende baktım bazı kaynaklara. öyle yazıyor.Sur butun yazilara baktim . Kereviz pismiste yenebiliyor . Hatta bebeklere kereviz corbasi iyi demis. Cig tuketilmesi sebzelerin basinda brokoli geliyor. Kereviz okumadim hic
Canim ben bi kere agri kesici vermistim 1 saat boyunca durmadan aglayinca iyi geldi biliyo musun sonra emzrdm yatrdm 3 saat uyuduşu saatte son uykusuna yatmış olmalıydı
ama ilk uykusuna yattı
ve ağlayarak , inleyerek , gözünden yaş gelerek , ıkınarak...
dr a mesaj yazdım dişi için
bakalım ne diycek...
bu arada uyku düzeni filanda uçtu gittii...
diş durumları düzelsin
bakalım nasıl yola getircem tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?