2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kaç aylık olandan aldın?
18 ay aldım, İnci şu anda 74 cm mübarek, boyu 1 yaş boyunda dedi doktor. MAŞALLAH

Valla ya, öyle görünüyor, güzel ama, Maşallah iyi gidiyoruz.

benımde 8 kilo kaldı

Sur, ule ben sana güveniyordum, benim gibi biri daha var nasıl olsa diye, ben hala +12 kilo ile geziyorum fok balığı gibi

bu da çok mantıklı...
eee napcaz
beklicez mi şimdi

Uyudum canim cok şükür 2 saat uyumusuz cok iyi geldi ruh gibiydim çünkü
ooo maşallah süper....
dinlenmişsindir
bana gündüz uyumak hiç iyi gelmiyo
sersemliyom
uyanınca uykusuz kalsaydım daha iyiydi diyorum
baş ağrısı yapıyo

Canim ben bi kere agri kesici vermistim 1 saat boyunca durmadan aglayinca iyi geldi biliyo musun sonra emzrdm yatrdm 3 saat uyudu

gidiom şimdi jel almaya...

ooo maşallah süper....
dinlenmişsindir
bana gündüz uyumak hiç iyi gelmiyo
sersemliyom
uyanınca uykusuz kalsaydım daha iyiydi diyorum
baş ağrısı yapıyo

gidiom şimdi jel almaya...
Bende zor kalktm ama cok iyi geldi yaa kendime geldim valla 2 saat uyudum diye herkese soyleyip bagirasim var o kadar sevindim gitte al canim ama oda anlik rahatlatma sagliyo diye blyrm 15 dk felan

Iri zenci kadin, jazz muziginin divasi ne guldum yahuu

kilo konusunda bana hiç güvenme. canımın tatlı bile istemediği şu durumlarda eski kiloma koşa koşa sarılmak istiyorum

Yavrum jel kullanınca parmağımla diş kaşıyo aynı anda..tozda kendi yiyio..ama dökmesi sıkıntı üfleyince boğazınn altıboncuk boncuk toz oluyo

Bizimki içince yanakları pembeleşince aha o arada ne istersen evet der bunca şeyi nasıl aldım sanıyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…