- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.417
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.221
Disi oluncada kocaman kopariyolar surekli koparip duruyo hatta benimki agzini dolduruyo sonra onlari yutmak icin cabaliyo garibimAslinda disi olsaydi eline verirdim ama yok iste ninenin
18 ay aldım, İnci şu anda 74 cm mübarek, boyu 1 yaş boyunda dedi doktor. MAŞALLAHkaç aylık olandan aldın?
Ilk bebegimde de foruma katiliyordum. Ama bu 2016 ocak anneleri gibi değildi...
Bebeklerin aşıları bitti, forum da bitti...
Burada her ne kadar ara sıra yazsam da, hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
Bu forumda sizlerle olmak güzel... Bu gidişle ocak 2016 anneleri oğullarının asker ugurlamasını da kizlarinin gelin etme sürecini de paylaşacak gibi :))))
benımde 8 kilo kaldı
bu da çok mantıklı...Ben beslenme uzmanlarina çok güvenmiyorum. Anne sütünün içeriği emen bebeğe göre değişiyor. Bebeği doğduğunda sutu 21 aylık bebege uygun içerikle yeni doğan bebeğe veriliyor olacak... Dogru bir uygulama değil yeni doğacak bebek için...
ooo maşallah süper....Uyudum canim cok şükür 2 saat uyumusuz cok iyi geldi ruh gibiydim çünkü
Canim ben bi kere agri kesici vermistim 1 saat boyunca durmadan aglayinca iyi geldi biliyo musun sonra emzrdm yatrdm 3 saat uyudu
Bende zor kalktm ama cok iyi geldi yaa kendime geldim valla 2 saat uyudum diye herkese soyleyip bagirasim varooo maşallah süper....
dinlenmişsindir
bana gündüz uyumak hiç iyi gelmiyo
sersemliyom
uyanınca uykusuz kalsaydım daha iyiydi diyorum
baş ağrısı yapıyo
gidiom şimdi jel almaya...
Iri zenci kadin, jazz muziginin divasi18 ay aldım, İnci şu anda 74 cm mübarek, boyu 1 yaş boyunda dedi doktor. MAŞALLAH
Valla ya, öyle görünüyor, güzel ama, Maşallah iyi gidiyoruz.
Sur, ule ben sana güveniyordum, benim gibi biri daha var nasıl olsa diye, ben hala +12 kilo ile geziyorum fok balığı gibi
Al benden de o kadar.:))))
Ben gibi biri çıktı :)))))
ulen cevaplasa ne olacak. laf soka soka cevapladı.
Ben kullaniyorum .Dr dentinox jel kullanabilirsiniz dedi
Bunu kulanan var mı
Evet kiz bebelac 3bende bebelac almayı düşünüyorum. 9. ayımız doldu 3 mü yani bi karar verın
ok. bende bebelac alıcam zaten.Evet kiz bebelac 3
kilo konusunda bana hiç güvenme. canımın tatlı bile istemediği şu durumlarda eski kiloma koşa koşa sarılmak istiyorum18 ay aldım, İnci şu anda 74 cm mübarek, boyu 1 yaş boyunda dedi doktor. MAŞALLAH
Valla ya, öyle görünüyor, güzel ama, Maşallah iyi gidiyoruz.
Sur, ule ben sana güveniyordum, benim gibi biri daha var nasıl olsa diye, ben hala +12 kilo ile geziyorum fok balığı gibi
Yavrum jel kullanınca parmağımla diş kaşıyo aynı anda..tozda kendi yiyio..ama dökmesi sıkıntı üfleyince boğazınn altıboncuk boncuk toz oluyoHay ben öyle şansın...
Andık kadını 2 gündür çağırdık
Kış kış ... kış kış....
Felaket yazıor
Dün tel dona dona bi hal oldu
Amannn ondan nolcak be
Ben öyle hep bağırıyom
Dur
Hop
Nereye
Alo
Ona dokunma...
Dün ben bildiğin 1 saat avaz avaz bağırdım çocuğa
Üstelik o ağrısından ağlıyoken
Yaw hani yazmıcaktım
Kendi ağzıma vurcam
Pembe sabah beridir
Gece yazdığın tüm iletileri tek tek cevapladı beeee
Uyandı hala dün ki gibi
Gidip alayım bende
Hangisi daha iyi gelio
Bende varım
505 eror...
ne kadar polar tulumlar? maşallah minnoşa bu arada. aynı boydalarBenim Carter's aldığım Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş, bebeklerimize olmuş yeni adı, ilgilenenlere duyurulur.
Parka götürdüm..kimse yok..sallandı tabi minderde götürdümHava çok güzel analar
Alın bebelerinizi çıkın dışarı. Bunlar son fırsatlar değerlendirmek lazım.
Evde tırlatacağımız günler yakındır..
Bizimki içince yanakları pembeleşince aha o arada ne istersen evet derya annemle bi sekilde anlastimda, bu seferde is yeri ile anlasamadim, oglen gel aksam git dediler, oda bana cok ters geldi, sabah gitmem lazim.
bende omer istiyom bi tanebenim adami kandirmak mumkunde degil oyle, 100luk icer tek basina, tik yok herifte. Dag gibi dagggg
piticigim maddi zorluk olmuyor desem yalan soylemis olurum, hazirlikli ol simdiden buna. Bi sekiller yapiyoruz borc durumuna gore, onemli olan evdeki huzurun kacmamasi :)
zeynepde deliyatangil. Benim yatagima bile sigmiyo kiz yuvarlana yuvarlana uyuyo.Ozellikle ayaklari acikta kalacak yoksa deliriyo
anneminde dogumu sezaryen. 1,5 yasinda hamile kalmis kardesime, 30 sene once sikinti olmadiysa simdi hic olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?