- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.161
Hava hakket pambığ gibiHava çok güzel analar
Alın bebelerinizi çıkın dışarı. Bunlar son fırsatlar değerlendirmek lazım.
Evde tırlatacağımız günler yakındır..
Evet var ama karnı büyümeye başladıktan sonra yatış yapıyor hep. Bebeğide erkenden alıyolar,dikişlerin açılma riski oluyor. 9 ay çalıştım ben nereye yatıcam :) senin o şansın varsa hiç düşünme yap.. Rahata erince zor gelecek,hem kardeşi olacaksa en kısa zamanda olsun beklemenin alemi yok.Yav doğumdan 3 ay sonra hamile kalanlar var
Sezeryan oldum..temmuzda doğum planlarsam izmire gidican
onun tarzına başlarımOlsundu...
Bu da onun tarzıydı...
Bak yine yetişemiom sana
ütü mü? o ne ola kiTULUM iyi ya
Giydirmesi kolay
Ütü kolay tek parça
Uyku rahat
:))))ütü mü? o ne ola ki
bir de ütüyle mi uğraşıcam:))))
Ben gibi biri çıktı :)))))
Biz de hiç bilmeyiz onuütü mü? o ne ola ki
Gece sinirlenmem nolcak peki o kadar cok uyaniyo ki cocugu kucağıma alirken sinirlenerek aliyorm resmen alip boyle sarsmak geliyo icimeen bu uyku bizi mahvediyoHay ben öyle şansın...
Andık kadını 2 gündür çağırdık
Kış kış ... kış kış....
Felaket yazıor
Dün tel dona dona bi hal oldu
Amannn ondan nolcak be
Ben öyle hep bağırıyom
Dur
Hop
Nereye
Alo
Ona dokunma...
Dün ben bildiğin 1 saat avaz avaz bağırdım çocuğa
Üstelik o ağrısından ağlıyoken
Yaw hani yazmıcaktım
Kendi ağzıma vurcam
Pembe sabah beridir
Gece yazdığın tüm iletileri tek tek cevapladı beeee
Uyandı hala dün ki gibi
Gidip alayım bende
Hangisi daha iyi gelio
Bende varım
505 eror...
işe giderken eşimin gömleğini ütülerim sadece. onun dısında ütü yapmıyorumBiz de hiç bilmeyiz onu
ya annemle bi sekilde anlastimda, bu seferde is yeri ile anlasamadim, oglen gel aksam git dediler, oda bana cok ters geldi, sabah gitmem lazim.Atom iş meselesi için neye karar verdin?yazdın da kaçırdım mı
bende omer istiyom bi taneÜlen sayyfalar almış başını gitmiş..telde alıntı zorda dayanamadım sana yazacan
Üçüz ha
Benim kocamda sakaryaya tayin isticek sapancadan ev alacakmış..musa istanbulda bi üniversite kazanırsa gelip gidilecekmiş..
E peki naz ne olacak dedim
O kimdedi..
Kızımız dedim
Yok ya yok yaa dedi
Rakısına bişiler atıp bu işi halletmem lazım..
Evdeyim önümüzdeki yıl..temmuzda doğsa bidaki temmuza bir yaş..sapancada atqnsam yada özelde çalışsam ..annem gelir bakmaya
İzmire yakın ablamlarda gelir
Korkumda var ama korkunun ecele faydası yok..beklersem eğer özelde çalışmaya başlarsam ki atanmak güç mle izin mizin olmaz yani
Haydi bi el atın bana
Nazı doğurayımmı yada kenanı
Kenandan kocamın haberi yok
piticigim maddi zorluk olmuyor desem yalan soylemis olurum, hazirlikli ol simdiden buna. Bi sekiller yapiyoruz borc durumuna gore, onemli olan evdeki huzurun kacmamasi :)Selam herkese,
Normalde bugün iş başı yapıyor olacaktım, şimdi evdeyim. Küçük popo kıçını devirmiş yatıyor, ben de kanepede serildim. Allahım, bugün kabusum olacaktı resmen, şimdi çok şükür kızımla birlikteyim.
Tabii bir kaç ay sonra maddi kabuslar benim bu tatlı modumu baltalamaz inşallah!
zeynepde deliyatangil. Benim yatagima bile sigmiyo kiz yuvarlana yuvarlana uyuyo.Atom heart mother , Zeynoşa geçmiş olsun canım. İnşallah hemencecik atlatır. @surrender ın aldığı tulumlardan bende de var, ben Cartersbebek diye bir hesaptan aldım, şimdilik en ucuza veren hesap o instagramda. Biri sormuştu hatırlayamadım, uyku tulumu olarak terletmez mi diye, kumaşı mikrofiber, bir kat pamuklu giydirip üstüne bunu giydirdiğinde terletme yapmıyor, çocuğun üstünü örtmeye gerek yok, zaten üstünü açan bebeler için muhteşem bir şey bu mikrofiber tulumlar. Misal İnci the greatest Deliyatan
anneminde dogumu sezaryen. 1,5 yasinda hamile kalmis kardesime, 30 sene once sikinti olmadiysa simdi hic olmazSezaryen sonrası 2 sene hamilelik riskli kızım, hemen paçaları sıvama. Dikiş tutmaz hafazanallah!
senınkıyle benımkı aynı. öyle dalavereye gelmezya annemle bi sekilde anlastimda, bu seferde is yeri ile anlasamadim, oglen gel aksam git dediler, oda bana cok ters geldi, sabah gitmem lazim.
bende omer istiyom bi tanebenim adami kandirmak mumkunde degil oyle, 100luk icer tek basina, tik yok herifte. Dag gibi dagggg
piticigim maddi zorluk olmuyor desem yalan soylemis olurum, hazirlikli ol simdiden buna. Bi sekiller yapiyoruz borc durumuna gore, onemli olan evdeki huzurun kacmamasi :)
zeynepde deliyatangil. Benim yatagima bile sigmiyo kiz yuvarlana yuvarlana uyuyo.Ozellikle ayaklari acikta kalacak yoksa deliriyo
anneminde dogumu sezaryen. 1,5 yasinda hamile kalmis kardesime, 30 sene once sikinti olmadiysa simdi hic olmaz
atıstırmalık bişiler hazırla. bebegını yanına oturt onunda elıne bişi ver ve önce yemegını ye :=)Uykum var karnim ac cocugu uyutunca hangisini yapsam acaba
Gelmez ama bi sekilde kanina girmek lazim, su son kalan 7 kilomun hatirinasenınkıyle benımkı aynı. öyle dalavereye gelmez
Ama suan emzryrm uyumak uzere cok uykum gelms olrsa direk yatarm napiyim ac kalsam da olur kalknca yerm ama iste sorun surdaki hemen uykuya dalamiyormatıstırmalık bişiler hazırla. bebegını yanına oturt onunda elıne bişi ver ve önce yemegını ye :=)
Pc den yazarken bana da olurdu o süre bekleneonun tarzına başlarımövünmek gibi olmasın klavyem çok iyidir.
hatta bazen mesaj sanıyesıne takılıyorum gıcık oluyorum. beklemek zorunda kalıyorum.
benımde 8 kilo kaldıGelmez ama bi sekilde kanina girmek lazim, su son kalan 7 kilomun hatirina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?