2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yav doğumdan 3 ay sonra hamile kalanlar var
Sezeryan oldum..temmuzda doğum planlarsam izmire gidican
Evet var ama karnı büyümeye başladıktan sonra yatış yapıyor hep. Bebeğide erkenden alıyolar,dikişlerin açılma riski oluyor. 9 ay çalıştım ben nereye yatıcam :) senin o şansın varsa hiç düşünme yap.. Rahata erince zor gelecek,hem kardeşi olacaksa en kısa zamanda olsun beklemenin alemi yok.

Gece sinirlenmem nolcak peki o kadar cok uyaniyo ki cocugu kucağıma alirken sinirlenerek aliyorm resmen alip boyle sarsmak geliyo icimeen bu uyku bizi mahvediyo

Atom iş meselesi için neye karar verdin?yazdın da kaçırdım mı
ya annemle bi sekilde anlastimda, bu seferde is yeri ile anlasamadim, oglen gel aksam git dediler, oda bana cok ters geldi, sabah gitmem lazim.

bende omer istiyom bi tane benim adami kandirmak mumkunde degil oyle, 100luk icer tek basina, tik yok herifte. Dag gibi dagggg

piticigim maddi zorluk olmuyor desem yalan soylemis olurum, hazirlikli ol simdiden buna. Bi sekiller yapiyoruz borc durumuna gore, onemli olan evdeki huzurun kacmamasi :)

zeynepde deliyatangil. Benim yatagima bile sigmiyo kiz yuvarlana yuvarlana uyuyo. Ozellikle ayaklari acikta kalacak yoksa deliriyo

Sezaryen sonrası 2 sene hamilelik riskli kızım, hemen paçaları sıvama. Dikiş tutmaz hafazanallah!
anneminde dogumu sezaryen. 1,5 yasinda hamile kalmis kardesime, 30 sene once sikinti olmadiysa simdi hic olmaz

senınkıyle benımkı aynı. öyle dalavereye gelmez

atıstırmalık bişiler hazırla. bebegını yanına oturt onunda elıne bişi ver ve önce yemegını ye :=)
Ama suan emzryrm uyumak uzere cok uykum gelms olrsa direk yatarm napiyim ac kalsam da olur kalknca yerm ama iste sorun surdaki hemen uykuya dalamiyorm ben uyuyana kadar cocuk uyaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…