- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.241
benımkı uzatmaları bıraktı artık. net söyluyor
anne, gel, hadii.. böyle aglıyor
Bizimki içince yanakları pembeleşince aha o arada ne istersen evet derbunca şeyi nasıl aldım sanıyonuz
kıskanma pempehadi len..
Bizimki geçen ek ....mek dedi
Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz olurBizimki içince yanakları pembeleşince aha o arada ne istersen evet derbunca şeyi nasıl aldım sanıyonuz
bi gün s. ocagına gitmiş ayagına yat. spiral taktırdım deBenimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz oluraslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki
yemezbi gün s. ocagına gitmiş ayagına yat. spiral taktırdım de
kıskanma pempemaşallah de kem gözlü kadın
e tamam işte. onlar kapıda beklesın sen içeri giryemezo goturup getiriyor oyle yerlere bizi
Bana bile inandirici gelmedi sure tamam işte. onlar kapıda beklesın sen içeri gir10 dk sonra cık
iş tamamdır de
Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz oluraslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki
Sen iş üzerinde iken ona soru sorsan o nerde oldugunu unutur vebi gün s. ocagına gitmiş ayagına yat. spiral taktırdım de
Asil bombayi soylemedim, nasil unuttum ya... bizimki icince hayatta oyle bi ise kalkismaz, abdestli olsun diyebiraz süs ,dalgalı saç ve uygun kombinle anladın sen onu..
Ömer doğabilir..
Asil bombayi soylemedim, nasil unuttum ya... bizimki icince hayatta oyle bi ise kalkismaz, abdestli olsun diyeickiliyken olmasin diyo
Asil bombayi soylemedim, nasil unuttum ya... bizimki icince hayatta oyle bi ise kalkismaz, abdestli olsun diyeickiliyken olmasin diyo
Bence ona bilimsel bir çalışmadan kaynak göstererek bir kadının iki adet döngüsü arasında gebe kalabileceği sadece 24 saati olduğunu açıkla... ...sonra da bugün o gün değil dersin :))Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz oluraslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki
Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz oluraslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki
Işte tam da bunu diycektmAsil bombayi soylemedim, nasil unuttum ya... bizimki icince hayatta oyle bi ise kalkismaz, abdestli olsun diyeickiliyken olmasin diyo
bence hamıle kalırsa '' allahın işi '' desinBence ona bilimsel bir çalışmadan kaynak göstererek bir kadının iki adet döngüsü arasında gebe kalabileceği sadece 24 saati olduğunu açıkla... ...sonra da bugün o gün değil dersin :))
Sonra pozitif sonucu öğrendiğinde de spermlerin kadın vücudunda 72 saate kadar yaşayabileceği gerçeğini aciklarsin
Iyiyim canim cok sukur camasir mak. Bozuldu maalesef suan sinirden oluyorum bi ton camasiri elimde yikadimchocolate19 nasılsın ?
Iyi gibi ben konusmuyorum o cok pisman dun agladi ilk kez cok ozur dilerim falanlar ama biraz daha affetmeyi dusunmiluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?