2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki içince yanakları pembeleşince aha o arada ne istersen evet der bunca şeyi nasıl aldım sanıyonuz
Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz olur aslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki

Benimki icinde cok konusur, bazen ayni seyleri konusmasina tahamul edemedigimden surekli konusmasini keserim, oda uyuz olur aslinda bi aksam konusturup kafasini bulandirip tavlayabilirmiyimki
biraz süs ,dalgalı saç ve uygun kombinle anladın sen onu..
Ömer doğabilir..

Bence ona bilimsel bir çalışmadan kaynak göstererek bir kadının iki adet döngüsü arasında gebe kalabileceği sadece 24 saati olduğunu açıkla... ...sonra da bugün o gün değil dersin :))
Sonra pozitif sonucu öğrendiğinde de spermlerin kadın vücudunda 72 saate kadar yaşayabileceği gerçeğini aciklarsin

Son düzenleme:

Asil bombayi soylemedim, nasil unuttum ya... bizimki icince hayatta oyle bi ise kalkismaz, abdestli olsun diye ickiliyken olmasin diyo
Işte tam da bunu diycektm
Annem hep çocuklarınız besmeleli olsun derdi
Ben de anneme katiliyrm

bence hamıle kalırsa '' allahın işi '' desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…