2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ama suan emzryrm uyumak uzere cok uykum gelms olrsa direk yatarm napiyim ac kalsam da olur kalknca yerm ama iste sorun surdaki hemen uykuya dalamiyorm ben uyuyana kadar cocuk uyaniyo
Bu bazen banada oluyor. Tam dalacağım, uyanıyor. Ay sinir oluyorum. Çocuk ağlıyor, bir yerlerimi kaldıramıyorum uykudan.

Bir gunde kaç ogün yediriyorsun?
Emiyor mu?
Balik oglen için mi aksam mi?
balığı öğlen verıyorum. günde 1 öğün yemek verıyordum artık 2 ye çıkardım. öğün sayısı değişiyor canım yaa 5 ile 7 arası. emıyor evet. gündüz az emziriyorum.

Bir dilim somon üstüne domates dilimleri koydum..azıcık tereyağ birazcık su ve bi çimdik tuz...

Yedi..domatessiz yemedi ..kuru oldu galiba..
somon dondurulmus oldugu için vermıyorum. çupra ile başladım. dil balıgı bulursam ondan da verebılırım.
afiyet olsun tosuna. evet somon bıraz kuru olur

balığı öğlen verıyorum. günde 1 öğün yemek verıyordum artık 2 ye çıkardım. öğün sayısı değişiyor canım yaa 5 ile 7 arası. emıyor evet. gündüz az emziriyorum.
Cok güzel masallah.
Bizim de 4 ogün. Bazen 2 ya da 3 olabiliyor.
Fix olarak hergün bir yumurta sarisini yedirmeye calisiyorum.
Bir yemek var dedigin gibi. Bugün mesela havucla pişmiş köfte patates. Arkasından tatli olarak hurma.. Şimdi de armut ve yogurt.

evet bende yumurtasını hiç eksik etmem sabahları. haşlayıp muhallebısıne katarım.

Ben kuslugu uzatma taraftarı degilim arkadaşım.
Gönlünün ne kadar kırık olduğunu bildir, onu affettigini de... ...ve tabi o tokadi hic unutmayacagini.
Suan icin barismak istemiyorum hazir degilim hatasini anlamali bence dil yarasi.daha agir ne o hakaretleri ne de soylediklerini kolay kolay unutamam zamani var bence o da bende biraz dusunmeliyiz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…