- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.581
benım gözüm kesmıyor. hiç konusunu bıle etmedım :=)ne korunması ...
Kocalar kaçıyo..
Nazın peşindeyim
benımkı de 9 da uyudu. inşallah uyanmaz yaaVe uyudu
ben sırtımı döndüğümde tepeme cıkıyor.Şu an sirtimi döndüm uyusun diye bekliyorum sirtima sayisiz darbeler aldim
Aslinda bizimkide erken uyuyodu bugün noldusa beyefendi uyumak istemedibenımkı de 9 da uyudu. inşallah uyanmaz yaa
bugun 1 kere uyudu o yuzden dayanamadı
aglaya zırlaya uyudu işte
Benim ki saat gibi dönüyo resmenben sırtımı döndüğümde tepeme cıkıyor.
Allah cezayi verecekAhanda size eymenta...
Hoşgeldin ayvaaKızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık
Ben varımKizlar çok alakasiz ama neyle korunuyorsunuz?spiral taktiran var mi
Canim rahat mi peki bi rahatsizlik yaratiyor mu.. Bide extra korunuyor musunuzBen varım
Evet genelde farkli temiz kiyafet giydirmeye calisiyorum..Gençler siz bebelere gece yatarken pijama gibi bişey giydiriyo musunuz? Ya da giydrilmeli mi?bütün günn zaten pijamayla evin içindeyken.yani yattığının uyuduğunun farkına varması için giydirmek gerekir mi?ben anlatamadım da siz anlayıp cevaplarsanız çok sevinirim :)
Herhangi bir yan etkisi olmadıCanim rahat mi peki bi rahatsizlik yaratiyor mu.. Bide extra korunuyor musunuz
sağol canım ama özenme,çünkü bugün dakika bir gol bir kafayı vestiyerin keskin kenarına vurdu kulak kızarık..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...gün içinde ha bire yürüme alıştırmaları yaptı,,ben de onun peşinde iki büklüm dolaştım durdum..erken yürüdü,nereye bastığının farkında değil eşşolipiti
Bende mi taktirsam kiHerhangi bir yan etkisi olmadı
Başka bişey de kullanmıyoruz
Eskiden hap kullanırdım o da rahattı hiç yan etkisi olmadı bende
Prezervatife güvenemiyorum
Doktorum da spiral önerince doğumdan iki ay sonra taktırdım
Büyüktür bu yaSeneye yaza bende alıcam..intex şişme havuz almıştım tabanı şişmeli..harika bişi..banyo arkadaşları ile oynuyor..şohbenli sistem 60 lt sıcak su havuzdaonla bizde yıkanıyoruz ama cok seviyor ..banyo sıcak buharla ısınıveriyor oda oynuyorda içinde sürünmek istiyor velet..çok şımarıyor çok
Ama yorucu ama keyifli
Aman yarabbimKorkma cnm her bebekte pisik olur mutlaka bahsettigim pisik oyle bisey degil mantar tarzi oluyor cocugun alti acik dahi kalsa mantar gibi oluyordu hicbir pisik kremi gecirmiyordu
Kıyamam geçmişler olsun canım...Kızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık
Kızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık
ben adet görmüyorum,,çok rahatım,,4 ay daha görmem sonra spiral tabiikiKizlar çok alakasiz ama neyle korunuyorsunuz?spiral taktiran var mi
Nerden biliyon kiz 4 ay daha görmeyeceğiniben adet görmüyorum,,çok rahatım,,4 ay daha görmem sonra spiral tabiiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?