2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nette bıraz arastırdım ama bi öyle bi böyle yazıyor. net bilgi lazım bana mesela somon hakkında ne düşünüyorsun?
cnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..

ay öylelerine çok gıcığım..
devam sütünü niye veriyomuşum.. süt yokmuymuş bende.. ulan sanki inek var karşılarında bir sağımda 30 lt süt üreten

ay öylelerine çok gıcığım..
devam sütünü niye veriyomuşum.. süt yokmuymuş bende.. ulan sanki inek var karşılarında bir sağımda 30 lt süt üreten
her gördüğünde aynı şeyi söyluyordu
bu sefer soktum lafı. sustu bişi demedi. annesi olmasaydı zaten o kafayı yerdı bakamazdı. kalkmıs bir de çocuk buyuttum dıyor 3 yaşını geçti hala annesi bakıyor.

Cok iyi demissin agzina saglik

çupra? ilk çupra verdım, hala verıyorum
çipura mı levrek mi dersen levrek derim... çiftlik çipurası balık ağlarının pisliğini yerler dişleri çok serttir farkettiysen.. ama potasyum ve sodyum açısından oldukça zengindir..
fabrikaya çipura ağı geldiğinde anlarız.. çünkü onunki tertemiz oluyor..levrek dişsiz olduğu için herşey yiyemez..

şuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence
Katiliyorum ben iki cocugu arka arkaya buyuttum ilk bebegim 24 saat boyunca morarincaya kadar aglardi ben kendimi heba ederdim elti dogum yapti mahvoldum mahvoldum diye dertleniyordu kv desen oyle 2 kadin ayni evdebir bebege bakamadilar ama haala konusuyorlar

Hey
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz
Bultak, iç içe geçen taslar, cubuga takilan halkalar (hanoi kulesinin teklisi)...
Bir bebek icin zeka gelişimini destekleyen en uygun fiyatli olmazsa olmaz oyuncaklar (in my opinion)
Not: ahsap olanlar değil plastik olanlar daha çok ilgi cekiyor

fırsat bu fırsat işte. eşin belkı etkılenır
kiz allah seniiii

Baglattim ama var mi ki
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...

he dimi sanki evde yer var

Hey
Oğlan oyuncaklarını artık sevmiyor otnamıyor..
Ne alcaz nasıl bişi yapcaz
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten...

şuan bile annesi hem çocuguna bakıyor
hem temızlığını
hem yemegını yapar
böylelerı agzını bile acmasın bence
aynen bencede...

boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin

Ayy valla bende duydum 0

Halkalıdan bizde de var.şimdilik halkaları kemiriyo
Diğerinin de mothercare in kendi markası olanını aldık ahşap ama vermefim daha.
Ama seviyorum bu tür oyuncakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…