- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.561
Wuhuuuıueşim babasından borç istedi babası dedi ki 'maaşı çektim hepsini de yedim'
eşimde dedi ki 'o zaman sağda solda sürekli bize yardım ettiğin söleme'
kedi olalı bi fare tuttun len dedim ..
En büyük fare sendin dedi
Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii
Aslinda baglatipda olanda duydum ben. Korkutmiyimda :)
basin saolsun. Allah minnosuna uzun omur versin...
he dimi sanki evde yer var
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten...
aynen bencede...
boyle adamlari takdir ediyorum. Lafini esirgemicek arkadas.. aferin
kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi dahaWuhuuuıu
Eki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii
Ben biraz daha buyukler icin oyuncaklar aldim ama oynuyor simdilik tam beceremiyor tabii :) ekliyorum sana foto pembe :)
anca laf zaten...
aynen bencede...
kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi dahaWuhuuuıu
Vay arkadaş bana watsaptan kaynanın fotosunu atacağına bilgi ver bilgicnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..
Tamam artık bu şimdi ehlini buldu ya sorarda sorarçupra? ilk çupra verdım, hala verıyorum
eşim babasından borç istedi babası dedi ki 'maaşı çektim hepsini de yedim'
eşimde dedi ki 'o zaman sağda solda sürekli bize yardım ettiğin söleme'
kedi olalı bi fare tuttun len dedim ..
En büyük fare sendin dedi
Bultak, iç içe geçen taslar, cubuga takilan halkalar (hanoi kulesinin teklisi)...
Bir bebek icin zeka gelişimini destekleyen en uygun fiyatli olmazsa olmaz oyuncaklar (in my opinion)
Not: ahsap olanlar değil plastik olanlar daha çok ilgi cekiyor
sorucam tabii. sen de öğren bariTamam artık bu şimdi ehlini buldu ya sorarda sorar
yerım onu ben yaa :=) geçmiş olsun. dişler de gelmişKızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık
Bunlardan var dedikEki Görüntüle 1891812 Eki Görüntüle 1891813 kiz allah seniiii
anca laf zaten...
aynen bencede...
sorucam tabii. sen de öğren bari
her gördüğünü yiyen balıkları yedırme cocuga
yok ben sen gibi yapıp balığa dalmadım aslında. arastırdım bıraz ne verılır ne verılmez dıyeikimizde şimdi öğrendik.
BirbirimiZi yemeyelim
Sorsaydin soylerdikVay arkadaş bana watsaptan kaynanın fotosunu atacağına bilgi ver bilgi
yok ben sen gibi yapıp balığa dalmadım aslında. arastırdım bıraz ne verılır ne verılmez dıye
Kizlar çok alakasiz ama neyle korunuyorsunuz?spiral taktiran var mi
Ahahhaha sen dogurursan 2.yi hemen bende dinozorumne korunması ...
Kocalar kaçıyo..
Nazın peşindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?