2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi daha

kapiyobbenden bisiler tam istedigim kivama gelmedi daha

Kızlar bayağıdır giremedim benim kız hasta oldu ağız burun akıyordu bir taraftan öksürük tabi o yetmiyor gb tam o sırada 3 tanede diş gelmeye başladı gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı yeni yeni kendimize geldik çok şükür küçük bacağı ile bizede verdi tabi gribi evde anne baba Bebek hasta yeni toparlayabildik... Birde dişler gelirken diş Etinde kanamalar oldu diğer taraftan ilk defa hasta oldu bunu akıyor eli ile sündürüyor sonrada vücudundan öyle bir sıvının çıkmasın korkuyor ve talaşlanıyor ağlamaya başlıyordu elini silene kadar ağlıyordu en son elindekini silince telaşlanmasın geçiyordu çok şükür atlattık

cnm alabalık v somon tatlı su balığıdır.. yani oksijeni bol soğuk sularda yaşarlar.. kesinlikle kirli suları sevdiremezsin.. ondan dolayı rahat ol.. bi de omega 3 ve amino asit bakımından zengindir.. verebilirsin..
Vay arkadaş bana watsaptan kaynanın fotosunu atacağına bilgi ver bilgi

var onlardan..
Bari bi süre saklayayım ..

yerım onu ben yaa :=) geçmiş olsun. dişler de gelmiş
belkı bıraz rahatlar bebiş

Bunlardan var dedik
Ben diziyorum o yıkıyor şimdi anca böyle..çekiçle vurmaca bovling takip yeteneği için abaküs tarzı şeyler..yapbozlar ahşap..nayn
Ben onları bi kaldırayım..balık yiyen pelikanlada oynamaz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…