- 10 Haziran 2012
- 870
- 1.297
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.701
Bende baktım bebemodausa sadece adı var başka hiç bişey yokKızlar, size çok enteresan bir şey haber vermeye geldim. Az önce İnstagram da gezinirken Carter's satan hesaplardan birine bakacak oldum istediğim bir takım için, baktım o hesap yok. Başka hesap yazdım yine Carter's satan, o da yok. Ulan noluyo dedim, mesaj kutuma baktım, daha önce çoğundan alışveriş yaptığım için mesajlaşmıştık, baktım isimleri değişmiş. Sabah da zaten Cartersbebek hesabı adını değiştirmiş demiştim ya size, bir baktım ki hepsi adını değiştirmiş, adlarını değiştirmekle kalmayıp tüm Carter's ürünleri fotoğraflarını da silmişler. Kesin Carter's Türkiye bunlara ihtar filan çekti, hepsinin ödü kopmuş besbelli.
Ula olan bize olacak ya, ne güzel yarı fiyatına alıyorduk güzel, kaliteli ürünleri. Yani illa padişaha vergi toslaya toslaya mı çocuklarımıza düzgün bir şeyler giydirebileceğiz? Yurt dışında 24 tl olan ürün buraya 69 liraya geliyor, hey maşallah!!!
Gece gece sinirlendim, derdini seveyim demeyin, canım sıkıldı ya![]()
Ama bence bazılarına iyi oldu bi hesap vardı hatırlamıyorum sozzy bilekliğe 40 TL yazmış bende altına trendyol da var 20 tl dedim sildi beni

Yurt dışı ayağına kaptıran da çoktu