2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bakıcılarla canım bakıcılarla gezıyorlar
Ay bide bunlar bu kadar parayi nasil kazaniyolar gerci simdi herkes internetten kazaniyo hop takipçi sayisi cok olanlara hediyeler geliyo bunlarda reklamini yapiyo sonra her gun aksama kadar gez ben bakici istemyrm ama eve hizmetci olablr evin isi yoruyo beni

Bebeği rahatsız olan kizlar..
Bizimkinin burnu çok tıkalı
Oksuruyo
Ardından bir ki kez sanki boğazında balgam varmış da tikamis gibi yapıp ardindan kusuyor
Sizde de oldu ya bu kusma
Hastaneye mi görürsek
Gecmis olsun canim su havalar bi sicak bi soguk nasil giydircegimizi sasrdk valla

Fisher ın masalcı tırtılını önrrirm
İçindeki şarkılar güzel kırmıxı balık ali baba yağmur yağıyor.... vb benimki çok seviyo ama birax pahalı 70

Mantıklı
Ben de öle yapıyımm

H hiuf ve M Mismommy yatın aşağı gece gece icat çıkarmayın
Çok yattım
Her yerim tutulmuş...

Geçer inşallah en kısa sürede
Büyük insan bile maf oluyo..

Uyku açlık boşver...
Ben dün akşama doğru 4te kahvaltı diye döner
Akaşamda 11 de yemek diye tost yedim...

Tüm gün sadece bu...
Gece 3.30 da uyumak için niyetlendim ama hiç dalamadım.

Sonuç=hortlak

İyi olsunlar
Gözümde değil...
Bakiyim bgn ay surekli izlyrm izledgm videolarli
Ben izliyorum tekrar
Neler yapmış
Mert nasıl gelişim gösteriyo vs..
Esim alms canim e bebektendi sanirim gel gel yaptrmaya calsyrm ama sadece bakiyo elime yapmiyo henuz bi by by bide cak yapiyoruz ogrenseydi bi
Bakayım bende....
Görmedim... ışıklı top..

Havlu kagt koy canim kapat kapagini geri çeker suyunu
Suyu döksem

Ayy canım ya geçmiş olsun daha dikkatli olmamız gerekecek desene
Diğer iki çocuğun kaç yaslarinda kardesleriyle igileniyorlarmi
oğlum 16 yaşında,kızım 13 yaşında ama okuldalar...akşam kızım sağolsun ilgilenir..büyük oğlana vermiyorum ,cezalı,,geçen gün bebeğe höööyt diye bağırdı ağzını yırttım..babadan hayır yok zaten ,sıkılıyormuş ,yorulmuşmuş

Son düzenleme:
@birickm @ayvakabuguu çok geçmiş olsun. Bebislerin hasta olması cok zor. Özellikle burunlarini elletmek istememeleri ekstra zorluyor anneyi. Bırakmıyorlar ki temizleyelim rahatlasinlar..
Benimki artik temizletiyor. Epeydir yapmiyordum zor temizliyorum diye. Serum fizyoloji sıkıyordum. Gecen gun burnu cok kasinti. Temizleyince aspiratorle rahatlayinca sevindi. Yaptiriyor artik

Gezerken dısarda kim resimleri çekiyor. Eşleri iste gunduz.

Gece 12 de uyudu ben 2 de. Gece uyanmalarını saymıyorum. Sabah 8 de kalktı. Uyku diye ölüyorum. Annemi aradım nolur gel diye sen buraya gel dedi. Ben oraya gidene kadar yolda ölürüm zaten uyku diye. Gönülsüzce tamam dedim yine de. Aç ve uykusuzsam çok sinirli olurum. Benim sinirim de öyle böyle değil korkutucu yani bilirler. Sonra bişi demek için 2dk sonra tekrar aradı annem. Benimki de altını değiştiriyorum diye yırtınıyo o sırada. Anneme kızdım bi yaralı parmağa işesen nolur dedim ( anneannemin lafı ) Gelmiyorum ben birazdan da torununu gırtlaklıcam dedim korkuttum. Az önce geldi. Uyucam.

Bak bakalim bende surekli izlyrm ya meliste felan napmis bu arada bugun kasikla labne yedi arda kasigi eline verdm agzina gotrdu heme yedi hatta bide eliyle one cekti kasiktakini oyle agzina soktu
Oda olur ama yogurdun icindeki suyuda cekerdi

ne şanslısın ayy,imrendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…