- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.841
Yatarak emziremiyorm canm ağzından kayip duruyo ama 2 gecedir oyle emzryrm o kadar sk uyaniyo ki artk halim kalmiyo surekli kayiyo meme agzndan ama napiyim gundz oyle emzrsem uyumuyo ama denedmdeBenim kızçe de emzik almıyor memede uyuyor. Neden kucağında emziriyorsun ki canım. Uzan yanına öyle emzir. Gündüz kucakta emziriyorum ben fazla sürmüyor uyumasi. Ama gece yatarak.
Anladm canim icinden ne yapmak geliyosa onu yap o zamanGitsem bir aydan önce dönmem canım
Zaten çok meşakkatli
Allah razı olsun
Cok iyi olur ama bakalım hayırlısı
Bizimki park yatak alta indirdim. Allah korusun one dogru iter duserKizlar benim oglan gece besikten tutunmus ayaga kalkms bakiyodu bi uyandim seside cikmiyo ya dusseydi bize bakcam diye napcam ben nasl bi care bulcam ki
Kizlar benim oglan gece besikten tutunmus ayaga kalkms bakiyodu bi uyandim seside cikmiyo ya dusseydi bize bakcam diye napcam ben nasl bi care bulcam ki
Sağol canım bugün biraz daha iyi gibi . Ama Oksurugu devam ediyorum ara araYazcam bir türlü gelmedi iletibirickm ve @ayvakabuguu gecmis olsun arkadaslar bugun yazdim gelmemiş
Bizim de park yatak. Eğer doseginin üzerine ayrıca bilseler koyduysan ccikar yatağı fazla yuksekmesinKizlar benim oglan gece besikten tutunmus ayaga kalkms bakiyodu bi uyandim seside cikmiyo ya dusseydi bize bakcam diye napcam ben nasl bi care bulcam ki
Bzmki mobilya besk en yuksege getrdm kenarini ama uzaniyo iste napcam blmyrmBizimki park yatak alta indirdim. Allah korusun one dogru iter duser
Sagol canim bakiyimİkeanın korkuluk yükselticisi var bi bak bence.
Yok canim baska bisey aradaki korkulugu cikarip bizim yataga mi birlestrsem acabaSağol canım bugün biraz daha iyi gibi . Ama Oksurugu devam ediyorum ara ara
Bizim de park yatak. Eğer doseginin üzerine ayrıca bilseler koyduysan ccikar yatağı fazla yuksekmesin
Benim oglumunda yeni gecti bir hafta falan oldu simdide burnu aksam yeniden tikandi serin diye disarida cikarmiyorum noluyo anlamadimSağol canım bugün biraz daha iyi gibi . Ama Oksurugu devam ediyorum ara ara
Bizim de park yatak. Eğer doseginin üzerine ayrıca bilseler koyduysan ccikar yatağı fazla yuksekmesin
Gozun aydin.Sonunda regl oldum
yok bu polar degıl canım. bıldıgın uyku tulumu. gayette boldu.
AminAyy gözün aydın
Darısı benim başıma
Gule gule kullansin esyalarini minnosDün elazığa gittik..harputu ve buzluk mağarısını dolaştık..
Ablamı uçağa bindirince çok ağladım..oğlımda onun kucağından gelmez olmuştu bana bile..gitme sebebimizdir..
Adrenalin yüklendim bol bol..
Dönüşte e bebeğe uğradık..oğluma oyuncak baktık.artık onu güldüren bir teyzesi yokru ve nerede teyzem de diyemeyeceği için onu ödüllendirdik..kafasını dağıtsın diye..
Fisher price aktivite masası aldık
Herşeyi indirdim önüne gösterdim..eşek sıpası aynı anası..görüünce çıldırdı sevindi ve hemen düğmelerine vurdu dokundu..
Sonuçalındı
Bak bey gördün kendi bunu istedi dedim..
Taksitlendirme iyi bişi
Annemde boş durmadı yapboz aldı ve sayı matı aldı..bide eşofman..
Bende eti cici bebe ekmeği aldım bide hipp sütlaç bide chicco 330 biberon..bide 2 li çorap
Ay tamam tamam sustum
Şii..kozmonot tulumlara bayıldım 119 tela..ama yani kışın nereye çıkarıcam..hastaneye zati araba ile gidiyoruz..bize gereksizdi..
Ek gıda çeşit ve türevleride beni yormaya başladı..
Hem değişik yesin istiyorum ama bzen yetemiyorum..mesela şimdi kahvaltı yaptı..ben anca topla indir kaldır ki annem herşeyimi yapmasına rağmen..dalıyorım aman bi bakıyom acokmış huysuz..e o anda ben nası kereviz yapıcam..3 gündür kereviz yapıcam yapamadım..fazla yapıp dolaba atmak bana göre değil..bi çorba koymul ertrsi gün bir iki kaşıktan sonra döküp tekrar yapmıştım
Hem fazla olanların kalanını ben yiyiom..
Ay cok uzun oldu galiba
Neyse siz okursunuz
Güle güle kullansın kuzucukDün elazığa gittik..harputu ve buzluk mağarısını dolaştık..
Ablamı uçağa bindirince çok ağladım..oğlımda onun kucağından gelmez olmuştu bana bile..gitme sebebimizdir..
Dönüşte e bebeğe uğradık..oğluma oyuncak baktık.artık onu güldüren bir teyzesi yokru ve nerede teyzem de diyemeyeceği için onu ödüllendirdik..kafasını dağıtsın diye..
Herşeyi indirdim önüne gösterdim..eşek sıpası aynı anası..görüünce çıldırdı sevindi ve hemen düğmelerine vurdu dokundu..
Sonuçalındı
Taksitlendirme iyi bişi
Bende eti cici bebe ekmeği aldım bide hipp sütlaç bide chicco 330 biberon..bide 2 li çorap
Ay tamam tamam sustum
Şii..kozmonot tulumlara bayıldım 119 tela..ama yani kışın nereye çıkarıcam..hastaneye zati araba ile gidiyoruz..bize gereksizdi..
Hem değişik yesin istiyorum ama bzen yetemiyorum..mesela şimdi kahvaltı yaptı..ben anca topla indir kaldır ki annem herşeyimi yapmasına rağmen..dalıyorım aman bi bakıyom acokmış huysuz..e o anda ben nası kereviz yapıcam..3 gündür kereviz yapıcam yapamadım..fazla yapıp dolaba atmak bana göre değil..bi çorba koymul ertrsi gün bir iki kaşıktan sonra döküp tekrar yapmıştım
Ay cok uzun oldu galiba
Neyse siz okursunuz
Teyze anne yarisi derler...Dün elazığa gittik..harputu ve buzluk mağarısını dolaştık..
Sonuçalındı
Taksitlendirme iyi bişi
Ay tamam tamam sustum
Ay cok uzun oldu galiba
Neyse siz okursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?