2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim hic tuzu yok ozellikle iciminki biraaz kendi birz ben yedrdm canim

Allah kolaylık versin canım yaa keşke bi yardımımız dokunbilse..

Bizim sütçü köyden getiriyo sütü arabasıyla. Çok dolaştı buralarda herade bana gelene kadar ekşimiş süt. Kaynatmaya koydum kesilmeye başladı bir çimdik tuz attım iyice kestirdim sonra süzdürdüm torbada üstüne ağırlık koydum iyice süzüldü 1 gün boyunca. Al sana mis gibi peynir :)) Normalde hi yapmadım nasıl olur bilmiyorum ama internette birsürü tarif var. Gerçi bizim sör @Surrender kızcağızına labne peyniri yapıyodu ona bi sor istersen.

Kizlar kisir yapmıştım kendime oglusta yanasinca yanima veriyim dedm herseye agzini kitleyen cocuk nasil kisir yedi yaa
Bende sivri biber digramistim kahvaltidayken az peynir verdim elimle . Biber aciymis meger. Acı yedi Yuzunun şekli anlatilacak gibi degil. Neyse kisa surdu

Benim kızçe de emzik almıyor memede uyuyor. Neden kucağında emziriyorsun ki canım. Uzan yanına öyle emzir. Gündüz kucakta emziriyorum ben fazla sürmüyor uyumasi. Ama gece yatarak.

bebelac aldım . arkasında çorbalarla, meyvelerle, yogurtla verıldıgı yazıyor

yok yapmıyorum artık. tadı cok da lezzetlı olmuyor. pınar labne alıyorum. keçi peynırını de sevmedı kokusunda dolayı
çok agır

Ogluslarimla parka gittim basimdakiler yetmezmis gibi komsularim kendi cocuklarini da gondermisler kendileri yokk butun keyfim alt ust oldu

Kaderin kara be Chocolate

Ben buraya yazacam diye got atarken, zeynep az kalsin dusuyordu, uyuyordu hanimefendi donesi tuttu gene karsisinda oturuyodum nasil uctumda tuttum ya

Aman aman, bizim gibi olmayın sonra, Allah korusun.

Çilekeş Chocolate

Bugün küçük poponun 8. ay kontrolü vardı, gittik , ölçümler yapıldı, kan alındı. Kan alma kısmı fenaydı, çok ağladı, ben diş sıktıkça o tüp dolmak bilmedi adeta, öf gıcık şey! Allah muhtaç etmesin hiç bir bebeği, Allahım sen onları ağlatma...

Yeme içme ile ilgili bizim ciddi sıkıntımız var, doktorumuz da artık İnci'nin inadına teslim olmuş durumda kadıncağız. Pütürlü hiç birşey yemiyor, mümkün değil yediremiyorsun! Saniyesinde kusuyor, hem de fışkırta fışkırta. Doğduğundan beri bu kusma illeti başımızda, o zaman reflüydü, şimdi kasti yapıyor eşek sıpası!

Bu ay normalde pilav yemesi gereken çocuğa ben hala yayla çorbasını blenderdan geçirip verebiliyorum ancak, onu bile iri bıraktıysam kusuyor, bütün yaz kusma, banyo, çamaşır ve elde leke çıkarma ile geçti, yoruldum be annecim be, insaf et nomessez! (Şener Şen tonuyla telaffuz ediniz)

Bugün en modern şehirlerimiz biri olan izmirde zannımca kendini elit !sanan,paralı(giyiminden tahmin ettim),kendi küçük beyniyle mükemmel çocuk yetiştirmr derdine düşmüş insandan bozma bir annecik yanındaki 9-10 yaşlarındaki kızına tokat attı sokak ortasında!60 mı gelir saymayı mı bilmiyosun diye !baba pe.... hiçbişey yapmadı
Geri dönüp o kadını dövesim geldi
Çok pis bedddua ettim arkasından:inşallah yaşlanınca o da seni döver diye!
Bilmediği bişey vardı :beddualarım tutar !!
Allah böylelerine çocuk vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…