- 30 Ocak 2015
- 19.803
- 28.231
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.801
Yok canim hic tuzu yok ozellikle iciminki biraaz kendi birz ben yedrdm canimaman düşmesin de....
napacaksın cnım
bi burda kafa rahatlatabiliyoz
ayrıca hem boş lakırdı olarakta görülmemeli
bilgileniyoruz
paylaşıyoruz
öğreniyoz
çok tuzlu mu ya
bi sıkıntı olmaz demi
bende vereyim
kendi mi yediii
maşallah
afiyet olsunnn
Farkli sehirde msnzeşim çok yorulduysan bir aylığına git annenlere istersen diyo
Kararsizim
Canım nasıl yaptın. Ben de ogrennmek ustten
İlaç kullaniyrm canım ya ateşi cikiyo yoksa
Pek değişmedi ateş hariç
Uyku nerdeyse sıfır
Su an ayamda uyuyo bırakınca uyaniyo
Normalde hiç ayakta sallamazdm
Inş.Düzelir
Evim perişan
E bi çocuk daha var
O da bebek sayılır
2,5 yaşında
Çok yoruldum
Bende sivri biber digramistim kahvaltidayken az peynir verdim elimle . Biber aciymis meger. Acı yediKizlar kisir yapmıştım kendime oglusta yanasinca yanima veriyim dedm herseye agzini kitleyen cocuk nasil kisir yedi yaa
Cocukla tulum örebiliyorsan bravo sana ve minnoşuna. Benimki şişleri alana kadar aglarYaa sorma başladım ama allah bilir ne zaman bitecek ve nasıl olacak
Ya kiyamam benim oglanda bi limon yiyo hic yuzunu eksitmiyo ya kemiriyo icini vaallaBende sivri biber digramistim kahvaltidayken az peynir verdim elimle . Biber aciymis meger. Acı yediYuzunun şekli anlatilacak gibi degil. Neyse kisa surdu
Cocukla tulum örebiliyorsan bravo sana ve minnoşuna. Benimki şişleri alana kadar aglar
Evet canım biz bitlisteyiz ailem bursadaFarkli sehirde msnz
Cok bunaldysan git canim 1 ay kalmazsan 2 hafta kal rahatlarsnEvet canım biz bitlisteyiz ailem bursada
yok bu polar degıl canım. bıldıgın uyku tulumu. gayette boldu.Ala alaa..bildiğin polar tulum..dar falan gelmiyo dimi..acaba cokmu sıcak geldi minnoşa..
Benim kızçe de emzik almıyor memede uyuyor. Neden kucağında emziriyorsun ki canım. Uzan yanına öyle emzir. Gündüz kucakta emziriyorum ben fazla sürmüyor uyumasi. Ama gece yatarak.Emerek uyumasi iyi mi kotu bilemedm hemnayni anda karni doymus hemde uyumus oluyo ekstra zaman harcanmiyo ama uyuyana kadar kolum kopuyo resmen emzkte almiyo kucukken ne guzeldi kundak yapardim emzigi verrdm yataga birakip giderdm uyurdu
Bnmki emzigi birakti 3 aylikken onuda ypy ama emdikten sonra biraz mayisiyo memeden cekip yanina yatyrm beklyrm sirtini pispislyrm smdi yanima yatrdm done done yatagin ucuna gidiyo aliyorm yine ayni yok uyumuyo oyle
bebelac aldım . arkasında çorbalarla, meyvelerle, yogurtla verıldıgı yazıyorBana demediler mikroplar
Benim evde aynı napcaz
Sör ben de kaşık maması aldım yemedi meyve falan kattım pekmez kattım hiçbi şekilde yemedi.
Emzik ve biberon hiç almadı kendi sütümü koyduğumda bile. Geçen denemek için aptamilin devam sütünü aldım gece vereyim belki tok tutar daha uzun uyur diye almadı tabii. Uyurken veriyorum yine almıyo elleriyle ittiriyo biberonu ayağına kadar sonra ayaklarıyla tepip iyice uzaklaştırıyo. Tabii biberonla devam sütü elimde patladı yine. Böyle yoğurda ya da başka şeylere katıp verebiliyo muyuz ?
Tek bakmak cok zor . Allah yardimcin olsun.Evet canım biz bitlisteyiz ailem bursada
yok yapmıyorum artık. tadı cok da lezzetlı olmuyor. pınar labne alıyorum. keçi peynırını de sevmedı kokusunda dolayıAllah kolaylık versin canım yaa keşke bi yardımımız dokunbilse..
Bizim sütçü köyden getiriyo sütü arabasıyla. Çok dolaştı buralarda herade bana gelene kadar ekşimiş süt. Kaynatmaya koydum kesilmeye başladı bir çimdik tuz attım iyice kestirdim sonra süzdürdüm torbada üstüne ağırlık koydum iyice süzüldü 1 gün boyunca. Al sana mis gibi peynir :)) Normalde hi yapmadım nasıl olur bilmiyorum ama internette birsürü tarif var. Gerçi bizim sörSurrender kızcağızına labne peyniri yapıyodu ona bi sor istersen.
Ogluslarimla parka gittim basimdakiler yetmezmis gibi komsularim kendi cocuklarini da gondermisler kendileri yokk butun keyfim alt ust oldu
Ben buraya yazacam diye got atarken, zeynep az kalsin dusuyordu, uyuyordu hanimefendi donesi tuttu genekarsisinda oturuyodum nasil uctumda tuttum ya
Eve bir geliyorlar heryerin agzina tukurup gidiyorlar sonra chocolate cok temizlik yapiyon bu kadar titiz olma o kadar pasta yaptim cocuk elini soktu pastaya duvara surdu yeni boya yaptgm ev mahvoldu artik gelmelerini istemiyorum 1 senedir evlerine gitmedim onlar hafta 1 bizdeler bari cocuklarina baksalar o da yok ne yardim ne baska bisey
Bu fırsatı kaçırmaeşim çok yorulduysan bir aylığına git annenlere istersen diyo
Kararsizim
Ben de artık yatarak emxitirorumBenim kızçe de emzik almıyor memede uyuyor. Neden kucağında emziriyorsun ki canım. Uzan yanına öyle emzir. Gündüz kucakta emziriyorum ben fazla sürmüyor uyumasi. Ama gece yatarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?