2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oh oh gule gule kullansin bu ayni zamanda yurumeye yardimci olan aktivite masasi mi bondigonun vardi sanirim oyle bisey

adam mağazasına gidince al al diyo..ama netten söylemle anlamıyo..
Ayakları ilr depti masasını..şii oğlım daha kardeşinde oynucak güzel oyna dedim
Ne dese adam
Şii oğlum nazda oynucak dedi
Yazık hiç isim koyma hakkı yok

Oh oh gule gule kullansin bu ayni zamanda yurumeye yardimci olan aktivite masasi mi bondigonun vardi sanirim oyle bisey
Yok kız 4 ayaklı..ilerde oturarakta oynucak..ingilizcede var 60 farklı müzik.4 modlu ..oyun moduda var..ama şuan erken müziklide seviniyo..36 aya kadar bıkmasında
9 ay taksitli bari 9 ay oynasa

Güle güle kullansin herşeyi Musacık

Ay pempe ben tek çocuğum ne güzeldir ablanın olması. Allah kavuştursun.
Oğluşun da güle güle kullansın herbişeyini ama hor kullanmasın naz da oynıcakmış ya
Ben alışverişi hiç sevmem de oğluşa olunca başka. Zevkle alıyorum
Adam da diyo sen alışveriş sevmezdin doğurunca değiştin

Bunu benim adam duymasın..
1. Kadınlar çanta ayakkabı sever..
2.alışveriş doğalarında var..
Diye bellettim
İyice kıskanman için dipnot veriyorum...
3 ablam var

Ohh gule gule kullan sacini hafiflemissindir. Bide ben kestirsembizim herif izinverirse tabi ona neyse

Ohh gule gule kullan sacini hafiflemissindir. Bide ben kestirsembizim herif izinverirse tabi ona neyse
sağ ol. evde degıl kendısı. hiç bişi söylemeden gidip kestırdım. bele kadar olan saçlarımı bu kadar kestırdım.
hatta model böyle bişi.

sırf bu yuzden belım agrıyor benım.

güle güle kırsın. güle güle bıksın minnoş

Yok kız 4 ayaklı..ilerde oturarakta oynucak..ingilizcede var 60 farklı müzik.4 modlu ..oyun moduda var..ama şuan erken müziklide seviniyo..36 aya kadar bıkmasında
9 ay taksitli bari 9 ay oynasa
Haha ne kadara aldınız benm dedigimde 4 ayakli masa gbi oluyo katlaniyo heralde bondigo piyanolu aktivite yurutec adi bende ondan almayi dusunuyorm

Sağolasınız da yazıdığım için utandım be
Hava atar gibimi oldu acaba
Ama ne bilem insan evladına bişiler alınca acayip mutlu oluyo
Yok canim gayet samimi bir şekilde yazmissin bana oyle geldi. Herseyimizi paylasiyoruz zaten. Hepinizi ayri ayri cok seviyorum. Bir gun girmesem aklim burda kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…