- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.001
@Surrender saçını güle güle kullan
Pembedon5 mısa da masasını güle gülw kllansın.naza da kısmet olsun kullanmak
40 kere söyleyelim gelsin naz bebek
Yıllar önce atv de unutulmaz diyw bi dizi vardı.başroldeki kazulet kız nişanlısını şarapla sarhoş edip yatağa atıp adamın ırzına geçip kendi bekaretini yitirmişti.amaç adam ondan ayrılamasın
Geçen senin rakılı planlarını okuyunca bu geldi aklıma pembeee
Hı ...bizimde içilmez oldu..yazın kurağında çatlamış dudaklarını su ile yeşillendirdi...şimdiede içimüyor ..kaşık maması yedikten sonra yada susayacağı gıdalardan sonrabenımkı su içmiyor yaa. şuan tek buldugum çare
kaşıkla içirmek.
Fışfış acayip kalaori yakıyo
aha pembe görmesın
almak ıster hemen
olsaydı söylerdıöverdi hemen rondosunu
Tabur selam!
Hafta sonu göz açıp kapayıncaya kadar geçti ve bitti. Günler, haftalar hatta aylar uçarak geçiyor, gidiyor bebeklikler, kucaklarımız çocuğa evriliyor sanki yavaş yavaş.
Bugün dışarıda yenidoğan bebeler gördüm, burnuma memeden akıp kurumuş, kesif süt kokusu vurdu! İnci 'me baktım, çok şükür kucak dolduruyor, gülüyor, şakıyor kuş gibiHiç bir zaman "hemen doğsun, aman hemen büyüsün" demedim, hala da demiyorum. Her anını eşekler gibi özleyeceğimi çok iyi bildiğimden hep yavaş yavaş geçsin istedim zaman. Ama durmuyor işte, uçuyor gidiyor hain. Şimdiden özlediğim bir dolu anım var, anımız, anne & kız yaşadığımız sayısız tarifsiz an, tarifi mümkün olmayan bir dolu büyülü kare...
Şimdi içeride uyuyor Ömrüm, cennet kokulum, yaşam ışığım. Ben ise bir güne daha şükrediyor, Allah 'a teşekkür ediyorum salonun köşesinde duran koca kulaklı tavşanlı balonuna bakıp, arkama yaslandığımda sırtıma batan oyuncaklarını izleyip.
Evimi yuva, hayatımı ömür yapan güzel kuşum, canım bebeğim, yürek sızım, Seni çok seviyorum
3 Ekim Pazartesi, 02:43
Migrosta 20 den 11 e düşmüştü taaa ben hamileykenvallahii şoktayım
Bi dandik rondom vardı..
Kırıldı dün..
Şimdi gidip iyi bişi alamam..
Napsamki diyordum
Aferin alıyım bari
Hem elle iyi ya..fiş yeri uzaktı sinir ediyodu beni indir kaldır..
Nerden alcaz kaç para
75-100 cc iciyor, zorlamazsam 50 cc anca. Cisi sari oluyo hemen az ictigi gunaynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.
herkese soruyorum, günde kaç cc içiyor su bebikleriniz?
Saol canim. Iyiyiz cok sukur, yani zeynep iyi benim pek iyi oldugum soylenemez.. uykusuzluktan kiriliyorum, alt kat ust kat, kapana kisildim, gece en son ses yalitim fiyatlarina bakiydum, esim uykusuzluktan ise gidemedi, once alt sonra ist daireyi tekrar uyardik, bi yarim saat sesi kesildi ikisininde sonra yine basladilar, cildirmak uzereyim. Sana dert yanim bende
bende oyleyim ya, zeynepde her gun 9da uyur,, yat iste beraber onla... olmuyor...Duru 9 dan beri uyuyoo
Ben niye uyumuyom
Hastaneden geldigimde oyleydi 3 gun topuzdu ve yattigim gun sabaha kadar terlemstm korkudan sac birbirine girmiş
Ben ilk dogdugu siralarda ayne oyle olmustu kec
HahaOdasını ayırın derimyoksa sizi izler
Tupperware tavsiye ederim Sur yıllardır bişey olmadınetten alırım diye almadım ondan
bakıyorum şimdi alıcam inş. aynen, harıka bişi. blander her seyı yapmıyor. daha dogrusu az ve cok sertlerı istediğim sekılde yapmıyor
Hastaneden geldigimde oyleydi 3 gun topuzdu ve yattigim gun sabaha kadar terlemstm korkudan sac birbirine girmiş
Kız kahvaltıda da pek güzel olur şimdi de kim yapcak bee..dedin dedin
Tabur selam!
Hafta sonu göz açıp kapayıncaya kadar geçti ve bitti. Günler, haftalar hatta aylar uçarak geçiyor, gidiyor bebeklikler, kucaklarımız çocuğa evriliyor sanki yavaş yavaş.
Bugün dışarıda yenidoğan bebeler gördüm, burnuma memeden akıp kurumuş, kesif süt kokusu vurdu! İnci 'me baktım, çok şükür kucak dolduruyor, gülüyor, şakıyor kuş gibiHiç bir zaman "hemen doğsun, aman hemen büyüsün" demedim, hala da demiyorum. Her anını eşekler gibi özleyeceğimi çok iyi bildiğimden hep yavaş yavaş geçsin istedim zaman. Ama durmuyor işte, uçuyor gidiyor hain. Şimdiden özlediğim bir dolu anım var, anımız, anne & kız yaşadığımız sayısız tarifsiz an, tarifi mümkün olmayan bir dolu büyülü kare...
Şimdi içeride uyuyor Ömrüm, cennet kokulum, yaşam ışığım. Ben ise bir güne daha şükrediyor, Allah 'a teşekkür ediyorum salonun köşesinde duran koca kulaklı tavşanlı balonuna bakıp, arkama yaslandığımda sırtıma batan oyuncaklarını izleyip.
Evimi yuva, hayatımı ömür yapan güzel kuşum, canım bebeğim, yürek sızım, Seni çok seviyorum
3 Ekim Pazartesi, 02:43
Kız kahvaltıda da pek güzel olur şimdi de kim yapcak bee..
Allah zihin açıklığı versin pempe. Butun bilgilerin hepsini kolayca kavra inşallahBi zihin açıklığı dileyin
Çakışan dersler sinirimi boziği
Bu iletiyle 5 bebe daha doğurulur
Yakınında fırın var mı..
Ekmek hamuru al
2 dk da kendine 2-3 tane kızartıver
Çok pratik oluyo
Bozmasın bozmasınBi zihin açıklığı dileyin
Çakışan dersler sinirimi boziği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?