- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #102.981
ben genelde yemekle bırlıkte verıyorum. yemeksız hayatta ıcmez.Yemekle birlikte siskinlik yapar.yemek ten en az 20 dk sonra veriyorum sadece kahvalti da cok az arada veriyorum. Kasikla veriyorum. Uykuda bile veremiyirum anliyor, icmiyor yada 20 -30 cc mama oncesi anlayana kadar icirtiyorum. Bazen biberondan agzina sıkıyorum oyun gibi. Onceden iciyordu
Dograyici dedigin nasil bir seykızlar, annemde manuel dograyıcı gördüm. şahane bişi. mesela muhallebısıne sert bi meyveyı koyacagım zaman haşlıyordum. dograyıcıyla denedım resmen pürüssüz yapıyor. ekmeği bile yerle bir etti
Dograyici dedigin nasil bir sey
Bende anneminkini kapip eve geldim
netten alırım diye almadım ondanBende anneminkini kapip eve geldim
Blenderdan daha rahat geliyir bana
Blendera az olunca su eklemen gerekiyor. Elektrik olmasa bile isimizi gorur. Dun ceviz cektim gayet iyi cekti. Rondoyu acana kadar bidaha. Ceviz vermeyede basladim kahvaltiya.netten alırım diye almadım ondan
bakıyorum şimdi alıcam inş. aynen, harıka bişi. blander her seyı yapmıyor. daha dogrusu az ve cok sertlerı istediğim sekılde yapmıyor
bende cevız aldımBlendera az olunca su eklemen gerekiyor. Elektrik olmasa bile isimizi gorur. Dun ceviz cektim gayet iyi cekti. Rondoyu acana kadar bidaha. Ceviz vermeyede basladim kahvaltiya.
Onda vardir belki.aha pembe görmesın
almak ıster hemen
agız kokusu yemeklerden olmasın? mesela benımkı hep sarımsak kokuyor.Hadi yatalim sur dr a msj cekecem belki kontrole istiyor. Uyumuyor inliyor yada ee liyor kendini . Agrisi var sanirimya. Aksam calpol verdim onunla uyudu. Agiz kokusu var sanki. Bebeklerin agiz kokusu olur mu. Kotu kokmuyor ama disi mi baska birsey mi . Arada yuzunude eksitiyor. Reflusu vardi bebekken .omu baska birsey mi kafayi yiycem. Agliyor bide
olsaydı söylerdıOnda vardir belki.
Sarmisak vermiyirum. Ayni koku yedigine gore degismiyor kokusu. Benmi abartiyorum. Aglayinca birsey bulmaya calisiyorum . Okuyorum bende 7 ser defa felak naz ayetal kursi. 7 kere oku felakta cok iyi anlami. Disten uyurken inilti oluyormu sizdeagız kokusu yemeklerden olmasın? mesela benımkı hep sarımsak kokuyor.
diştir kesin. ben bugun 3 tane ayetel kürsü okudum. 3 gecedir yatmıyordu.
arada oluyor. sen emzırmıyordun dimi?Sarmisak vermiyirum. Ayni koku yedigine gore degismiyor kokusu. Benmi abartiyorum. Aglayinca birsey bulmaya calisiyorum . Okuyorum bende 7 ser defa felak naz ayetal kursi. 7 kere oku felakta cok iyi anlami. Disten uyurken inilti oluyormu sizde
emxirmiyorumarada oluyor. sen emzırmıyordun dimi?
emseydi biraz rahatlardı bence. onunda etkısı var çok sesli olmasındaemxirmiyorum
Odasını ayırın derimHahabizde yurutec yok babam almis heveslenip benm oglan sevmedi durmadi icinde geri verdik oo bizimki 1 aya yurur bu hizla 5 bucuk aylikken emeklemeye basladi smdi duvardan bile destek alip ayaga kalkiyo sonrada ellerini birakiyo essek ama tabi sonc husran yeree yapisiyo allahtan tutuyorum gecede besikte ayaga dikilmis uyandm bi baktm besikteki ne oyle diye korktm bi an karanlikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?