2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kusura bakmazsanız size bir maruzatım var benim iki oğlum var biri iki ay sonra üç yaşına giricek diğeri 14 aylık ama ben yine hamileyim 24 haftalık bi kızım olucak ama bizim durumumuz şu aralar bozuk ve ben bırakın kızıma oğullarıma bile kışlıklarını alamadım. Benim sizden ricam eğer bebişlerinizin küçüklükleri hala duruyosa ve bana yardım etmek isterseniz kızlarınızın küçülenlerini benim kızımla paylaşırmısınız.

bende bazen aynını yapıyorm
ekmek olmuyo
karşıya fırına gitmeye üşeniyom
ya aç kalıyom
ya da bisküvi yiyom

ya bu saçlar oğlum 3 aylık olduğunda dökülmeye başladı
ama son 1 aydır şiddetlendi
ve şuan banyoda da gün içinde de acayip dökülüyo
ve inanılmaz seyrekleştiii

feciiii
seninkide hep aynı ayarda mı dökülüyo
yoksa bu dönem arttı mı
bahar etkilemiştir umarım ya
geçişlerde böyle oluyo çünkü

çok iyi olur ama
ne bedenim
ne de ruhum
o kadar sayıyı kaldırmaz herhalde

onun arabası varrrrr :ıslık:
5. aydan sonra dökülme durmuştu canım ama şu son bir aydır nasıl da dökülmeye başladı..sabah kalktığımda yastık hep saç ..çok can sıkıcı..tepemde tüy kalmayacak

:uykucu: uyumak istiyoruuum ama uyuyamıyorum...dişi gözüküyo 3. tekil kişinin pırtladı pırtlayacak .bütün gece değirmen taşı gibi döndü durdu uyumadı uyutmadı :kızgın:eşim bizi kovdu,salonda yattık..bütün gün yürüdü diye peşindeyim,yorgunluktan ölürsem helvamı yapın fıstıklı olsun..bundan sonra bana eziyet ettikçe onun adı 3. tekil kişi :63:

Hadi yaaa...

Bende durmamıştı
Dökülüyordu yine ama
Son bi aydır resmen avuç avuç
Saçımı toplamak için bile tokayı açtığımda bir ton saçç...

İnş sonbahar diyedir
inşallah canım...bnim zannımca ,emziriyoruz ya vücutta depolar boşaldı diye düşünüyorum..kalsiyum,vitamin,mineral,su ,demir ne varsa sömürüyolar sonuçta..araştırıyiim bi.

Günaydın kızlar biz sabah ezaniyla uyandik yeni uykuya daldı kızım

Gece kızım donmekten bende üzeri acildimi diye bakmaktan uyuyamadim :110:

Bizim beşik mobilya dönerken kafasını vuruyor uyanıyor ağlıyor genelde üzülüyorum vuruyor diyede :KK12:

Sabah jel sureyim dedim üstteki dişi patlamış :nazar:çok şükür maşallah yanindakide yakın bir iki güne oda patlar

Benim oglum on gundur uyumuyor. Uykuda inliyor. Yuzunu eksitiyordu yemek yerken ve sonrasinda. Nefes kokuyordu dedimya. Kotu degil ama o kadar cocuk ta belirgin nefes olmamasi lazim. Reflu aklima geldi. Dis boyle olmaz. Dr una sorduk Reflu dedi malesef. :cry:Kabiz ve gazi var hala refluye sebep oluyordur dedi. Sab simpleksi 5 gun kullanacaz. Yastikla yatacak. Reflusu bebekken vardi. Donuyor diye yastiksiz yatiriyirdum ystune gecede sut iciyor. İki gundurde ogunlerini tan yemiyor bende ısrar etmiyorum zorlamayim mideyi diye. Taneli yemedigi icin blender yapmak zorunda kaliyorum. Kati yese reflusu azalacak . Biraz zorla alistircam artik . Bebekken reflusu olanlar dikkat etsin yine.

ev botu harıka bişi yaa. yürütece koyacagım zaman gıydırıyorum. lanet lcw den kadıfe tayt aldım 12-18 ay olandan. bacakları sıktı yaaa. şu altları cucuk kadar yapıyorlar. alırken 2 yaş almalı
Aynen canım renkli ya ayaklarina bakıyor sürekli zilli yeni bişey olduğunu biliyor

Bende alacaktim vazgeçtim bayram öncesi
Pantolon Tayt Babamız ısrar etti daha giydirmedim dar gelme ihtimali yüksek esnek ama rahatsız olur diye düşünüyorum

Artık bir iki yaş olanını alıyoruz
Maşallah minnoslara

Benim oglum on gundur uyumuyor. Uykuda inliyor. Yuzunu eksitiyordu yemek yerken ve sonrasinda. Nefes kokuyordu dedimya. Kotu degil ama o kadar cocuk ta belirgin nefes olmamasi lazim. Reflu aklima geldi. Dis boyle olmaz. Dr una sorduk Reflu dedi malesef. :cry:Kabiz ve gazi var hala refluye sebep oluyordur dedi. Sab simpleksi 5 gun kullanacaz. Yastikla yatacak. Reflusu bebekken vardi. Donuyor diye yastiksiz yatiriyirdum ystune gecede sut iciyor. İki gundurde ogunlerini tan yemiyor bende ısrar etmiyorum zorlamayim mideyi diye. Taneli yemedigi icin blender yapmak zorunda kaliyorum. Kati yese reflusu azalacak . Biraz zorla alistircam artik . Bebekken reflusu olanlar dikkat etsin yine.
Canım kızıma bir iki haftadır ağızdan gazını çıkarırken yüzünü eksitiyor bakıyorum ağzında kusmuk
Dün uykudan uyaninca kucağıma aldım sürekli yutkundu ağzına bişeyler geldi mideden
Haftaya kontrol var Dr söyleyeceğim reflü galiba aklıma o geldi

Canım kızıma bir iki haftadır ağızdan gazını çıkarırken yüzünü eksitiyor bakıyorum ağzında kusmuk
Dün uykudan uyaninca kucağıma aldım sürekli yutkundu ağzına bişeyler geldi mideden
Haftaya kontrol var Dr söyleyeceğim reflü galiba aklıma o geldi
Arada olmasi normal . Gece gunduz inliyordu uyuyamiyordu. Kusmalari olmaya basladi. Soylemen iyi olur. Yastiklami yatiriyorsun. Gunduz yemek sonrasi tatirmamaya calisiyorum. Emekleyince yine agzina geliyor. Biraz oturtmaya calisiyirun. Gecede besleniyor. Başini yuksek tutucam. Reflusu gecti diye aklima gelmedi.

Moralini bozmayim ama adet oncesi vucutta odem oluyor. Adetle atiliyor zaten. Adet bitimi tartil. Adetinden bir kac gun once tartilma
2 aydir ayni kilodayim hatta 59 a cikiyordum gobusum azaldi butun kilolarimi adet olduktan sonra vermistim diger dogumlarimda ama bunda ne olur bilemiyorum sonuc olarak biraz gobek gitti insaallah zayiflarim insallah amin

inşallah canım...bnim zannımca ,emziriyoruz ya vücutta depolar boşaldı diye düşünüyorum..kalsiyum,vitamin,mineral,su ,demir ne varsa sömürüyolar sonuçta..araştırıyiim bi.
Mis de öyle diyo canım
Bi çok kezde duymuştum
Ama son bi ayda neden böyle 3 kat daha fazla arttığını anlayamadım

Back
X