- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.121
Günaydin kizlar
Eymen hala uyuyo pazar günü olsa uyutmaz

Eymen hala uyuyo pazar günü olsa uyutmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin bende benmkini geri uyutmaya calisiyorm gece 1000 defa kalkti sağolsun emmedende uyumuyo illa meme agza degecek buna acilen bi cozum bulmam lazmGünaydin kizlar
Eymen hala uyuyo pazar günü olsa uyutmaz![]()
@eymeymentaa balık konusunu bir mesajda özet istiyorum
Diğer sayfalarda kaldı balığa baslayamadik
Başlayınca elimin altında olsun ekran resmi alıcam![]()
eymentaa balık konusunu bir mesajda özet istiyorum
Diğer sayfalarda kaldı balığa baslayamadik
Başlayınca elimin altında olsun ekran resmi alıcam![]()
5. aydan sonra dökülme durmuştu canım ama şu son bir aydır nasıl da dökülmeye başladı..sabah kalktığımda yastık hep saç ..çok can sıkıcı..tepemde tüy kalmayacakbende bazen aynını yapıyorm
ekmek olmuyo
karşıya fırına gitmeye üşeniyom
ya aç kalıyom
ya da bisküvi yiyom
ya bu saçlar oğlum 3 aylık olduğunda dökülmeye başladı
ama son 1 aydır şiddetlendi
ve şuan banyoda da gün içinde de acayip dökülüyo
ve inanılmaz seyrekleştiii
feciiii
seninkide hep aynı ayarda mı dökülüyo
yoksa bu dönem arttı mı
bahar etkilemiştir umarım ya
geçişlerde böyle oluyo çünkü
çok iyi olur ama
ne bedenim
ne de ruhum
o kadar sayıyı kaldırmaz herhalde
onun arabası varrrrr![]()
Emzirdigin surece sac dokulmesi devam edecek cnmHadi yaaa...
Bende durmamıştı
Dökülüyordu yine ama
Son bi aydır resmen avuç avuç
Saçımı toplamak için bile tokayı açtığımda bir ton saçç...
İnş sonbahar diyedir
inşallah canım...bnim zannımca ,emziriyoruz ya vücutta depolar boşaldı diye düşünüyorum..kalsiyum,vitamin,mineral,su ,demir ne varsa sömürüyolar sonuçta..araştırıyiim bi.Hadi yaaa...
Bende durmamıştı
Dökülüyordu yine ama
Son bi aydır resmen avuç avuç
Saçımı toplamak için bile tokayı açtığımda bir ton saçç...
İnş sonbahar diyedir
Aynen canım renkli ya ayaklarina bakıyor sürekli zilli yeni bişey olduğunu biliyorev botu harıka bişi yaa. yürütece koyacagım zaman gıydırıyorum. lanet lcw den kadıfe tayt aldım 12-18 ay olandan. bacakları sıktı yaaa. şu altları cucuk kadar yapıyorlar. alırken 2 yaş almalı
Canım kızıma bir iki haftadır ağızdan gazını çıkarırken yüzünü eksitiyor bakıyorum ağzında kusmukBenim oglum on gundur uyumuyor. Uykuda inliyor. Yuzunu eksitiyordu yemek yerken ve sonrasinda. Nefes kokuyordu dedimya. Kotu degil ama o kadar cocuk ta belirgin nefes olmamasi lazim. Reflu aklima geldi. Dis boyle olmaz. Dr una sorduk Reflu dedi malesef.Kabiz ve gazi var hala refluye sebep oluyordur dedi. Sab simpleksi 5 gun kullanacaz. Yastikla yatacak. Reflusu bebekken vardi. Donuyor diye yastiksiz yatiriyirdum ystune gecede sut iciyor. İki gundurde ogunlerini tan yemiyor bende ısrar etmiyorum zorlamayim mideyi diye. Taneli yemedigi icin blender yapmak zorunda kaliyorum. Kati yese reflusu azalacak . Biraz zorla alistircam artik . Bebekken reflusu olanlar dikkat etsin yine.
Arada olmasi normal . Gece gunduz inliyordu uyuyamiyordu. Kusmalari olmaya basladi. Soylemen iyi olur. Yastiklami yatiriyorsun. Gunduz yemek sonrasi tatirmamaya calisiyorum. Emekleyince yine agzina geliyor. Biraz oturtmaya calisiyirun. Gecede besleniyor. Başini yuksek tutucam. Reflusu gecti diye aklima gelmedi.Canım kızıma bir iki haftadır ağızdan gazını çıkarırken yüzünü eksitiyor bakıyorum ağzında kusmuk
Dün uykudan uyaninca kucağıma aldım sürekli yutkundu ağzına bişeyler geldi mideden
Haftaya kontrol var Dr söyleyeceğim reflü galiba aklıma o geldi
Moralini bozmayim ama adet oncesi vucutta odem oluyor. Adetle atiliyor zaten. Adet bitimi tartil. Adetinden bir kac gun once tartilmaAdetimin 3. Gunu 58.4 den 58.1 e dustum bu da biseydir demi
Emzirdigin surece sac dokulmesi devam edecek cnm
2 aydir ayni kilodayim hatta 59 a cikiyordum gobusum azaldi butun kilolarimi adet olduktan sonra vermistim diger dogumlarimda ama bunda ne olur bilemiyorum sonuc olarak biraz gobek gitti insaallah zayiflarim insallah aminMoralini bozmayim ama adet oncesi vucutta odem oluyor. Adetle atiliyor zaten. Adet bitimi tartil. Adetinden bir kac gun once tartilma
Mis de öyle diyo canıminşallah canım...bnim zannımca ,emziriyoruz ya vücutta depolar boşaldı diye düşünüyorum..kalsiyum,vitamin,mineral,su ,demir ne varsa sömürüyolar sonuçta..araştırıyiim bi.