- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.841
Kilo için diyorsan eğer aç bırakma kendini çünkü o kadar çok enerji harciyoruz ki peslerinde yakarsin o yediğini büyük ihtimal gün içinde.Kahvaltımi zor yapyrm genelde mizmizlaniyo oglen yemegimi rahat yiyorm bi ama bndan sonra oglen yemicem
Bende içiyom.ama geçici..kendimi biliyom..arkadaş bi haller var ama ne anlamadımNefret ettiğim halde 2 tane sigara içtim ucuca ekleyerek.bira da içtim .biliyorum emziriyorum...
Nefret ettiğim halde 2 tane sigara içtim ucuca ekleyerek.bira da içtim .biliyorum emziriyorum...
Ülen sendeHollanda birasi ictim şu an kafam çok güzel
Kocamin yüzünden tırcılar getirmişÜlen sendebilmem ne dondurmasıda yediydin
Bi kere sade bir kerede yoğurtlu yapmıştımYemistir canim arda yutuyo valla bi makarnayi istahla yiyo bidr pankeki
Wışşş....Gebelikler arasında ne kadar ara verilmelidir derken belirtilen süre bir doğumun gerçekleştiği günden ikinci gebeliğin başladığı güne kadar geçen süredir (interpregnancy interval, IPI). Her iki gebeliğin başlangıçları arasındaki süre değildir kastedilen.
Yapılan araştırmalarda iki normal doğum arasında geçen süre veya iki sezaryen arasında geçen süre açısından kısa veya uzun ara veren hastalar karşılaştırılmıştır. Araştırmaların bir kısmında optimum sürenin altında da üstünde de risk artışı (j-shaped) saptanmıştır. Araştırmalar arasında değişiklik olsa da genellikle 2 yıldan kısa aralık olması ve 5 yıldan uzun aralık olması ikinci gebelikte aşağıda belirtilen risklerin artışını göstermiştir. 6 aydan kısa aralıkla meydana gelen ikinci gebelikte risk artışı daha da fazla saptanmıştır.
Dünya sağlık örgütü (WHO) gebelikler arasındaki sürenin 2 yıldan kısa olmasının bazı riskleri arttırdığını bildirmiştir. Bu nedenle 35 yaş altında bir çocuk sahibi olan kadınların ikinci çocuk için en az 2 yıl ara vermelerini önermiştir. 35 yaş üzerinde bir çocuk sahibi olan kadınların ikinci çocuğa gebe kalmadan önce 1 yıl ara vermelerini önermiştir. Sürenin 35 yaş üzerinde 1 yıl olarak belirlenmesinin
Kaynak: jinekolojivegebelik.com
Canım yaptım önüne koydum eristeyi ağzına goturmedi
Blwcilere allah sabır versin size iki elini soktu avucladi sıktı üzeri heryer erişte sofra bezi sermisim iyiki
Ben soktum ağzına birkaç tane yedi sadece alisacak böyle böyle artık
He yaaaÜlen sendebilmem ne dondurmasıda yediydin
Ne arkadaş olcam beSendende hergün bi doz almadan uyuyamaz oldum he
İnsana huzur veriyon
Sakinleştiriyon
Ve bide doğru söylüyon
Günün birinde sessizce çekilip gidersen seni araki bulasın
Derhal arkadaşım ol
Uyudunuz mu be
Pis karılar eşekler
Duru uyudu
Napsam bi bira daha mı açsam
Sahi nerde bu be...
Ne arkadaş olcam be
Tavuk gibi dokuzlarda yatıyon
Anaam nasıl olmuş o kadar sezeryanı arka arkayaBi kere sade bir kerede yoğurtlu yapmıştım
Ama kıymalıyı sevdi...
Pankekte yapmak istiyorum ya
Normal undan mı yapıyorsun
Tam buğdaymı
Ya da sen direk nasıl yapıyorsun onu desen çok makbule geçerdi :))
Wışşş....
Sağolasın canımmmm
Ben bugün instada bi anne gördüm
Kadın son 5 yıldır hamile...
Ara filan yokkk
Ve hepsi sezeryan...
İlk bebeği 12 aylıkken 2.si doğmuş
Ben şok
Canım doğaları gereği
O şekilde besleniyorlar...
Yanından sakın ayrılma
Sürekli gözün üzerinde olsun
Ama çok şükür kendilerini kurtarabiliyorlar
He yaaa
Bi ton para vermişlerdi
csyrc çısrııkk merak ediliyosun
Sahi nerde bu be...
O mini mini kelimelerini...lolipop bidiş ciciş nazikliğini özledim ya
Arkadaş fena derecede kibar bişi ya
Bal kabagi benimkinin en sevdigi şey hurma da koyuyorum çık seviyorBal kabagi yaptim yemedi. Az sutunden doktum zar zor biraz yedi ya.
İçmedim vazgeçtimiç iç..
Sabaha kafan kaç ton olcak bakalom
Senin o rejim psikolojikİçmedim vazgeçtim
Olan rejime oldu
Bi de minik kuşumun sütüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?