2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni şeyleri yaşıyoruz canım ben de bu konuda çok saknim çünkü alistirdim yediğini yiyor yrmedigini çıkarıyor herkes bir panik hele KV hrn telaş yapıyor gecen diyor ki yeşil mercimeği ezerek ver yutamaz o herşeyi yutar dedim sustu

Pasa yine uyumuyor nasıl dayaniyor anlamıyorum ya iki kere yarim saat uyudu sattlerdir uyumuyor babasına devrettim beşiği sallıyor ama gözler açık babası uyuyacak saban filminde gibiyiz şuan traji komik bizim evin halleri

Çok kötü fena üşütmüşüm. Eşimi eczaneye gönderdim tylolhot ya da benzeri bir ilaç kullanabilir miyim emzirme döneminde bi sor dedim. Kullanabilir derlerse de 2 tane al gel ben bi araştırayım içime sinmezse kullanmam dedim. Kullanabilir bişiy olmaz 2 saat emzirmesin içince demişler bir kutu verip göndermişler
Araştırdım emzirme döneminde kullanılabileceğine dair mantıklı bir yazı görmedim. Elinde patladı 1 kutu ilaç
Ama ben çok kötüyüm yaa
Oğlan da uyumuyo. Ayakta sallanmazdı benimki yatırdım şimdi ayağıma sürekli kalkmaya çalışıyo şşttt yat diye kızıyorum yatıyo sallıyorum sallıyorum uyumuyo inatla sıpa. Sanki onu uyutup parti yapıcaz. Uykusu var halbuki.

ya ben ömrümde öyle bişey görmedim
15 çocuk doğurmuş yengem bile böyle peşi sıra yapmamış

sana da maşallah...
çabuk toparlanmışsın ne güzelll

agrı kesıcı benım hiç aklıma gelmedi. 4. ay aşısında almıstık en son
yenılemem lazım sanırım. şu şişeleri niye buyuk yaparlar anlamıs degılım.

Nefret ettiğim halde 2 tane sigara içtim ucuca ekleyerek.bira da içtim .biliyorum emziriyorum...

Oooof, sigara

Bende içiyom.ama geçici..kendimi biliyom..arkadaş bi haller var ama ne anlamadım

Maşallah, topic yavaş yavaş sigaraya doğru kayıyor...

Hollanda birasi ictim şu an kafam çok güzel

Sigarayla kalsak iyi, yavaş yavaş kafaları da çekiyoruz

Ulan adamın canını istetiyorsunuz beea

Sağol hif çok zor be. Bi de oğlan durmadıkça sinirlerim tepeme çıkıyo kendimi balkondan atasım geliyo göz çukurlarım bile ağrıyo bee..

Geçmiş olsun Maze, Allah sana tez zamanda şifa, minnoşa da insaf versin, çok fenalar çook. Dün ben de balkona attım kendimi, başım çatlıyordu mızmızından

Ya krospan gibi bişidi..şimdi buzdolabına gidip bakamıcam
Bitkisel..anında kesiyo bak içerim diyosan kakıp bakıcam

Amin piticiğim. Allah hepimize kolaylık versin.
Ya krospan gibi bişidi..şimdi buzdolabına gidip bakamıcam
Bitkisel..anında kesiyo bak içerim diyosan kakıp bakıcam
Kız pempeee oğlanı yeni uyuttum anca girdim. Sen sabah bi bakıver anacım kocaya aldırayım bee fenayım. Burnum şelale gibi çağlıyor
Kafam sepet.. Saç diplerim bile ağrıyo kııaaazz..

Gecmis olsin cnm. İkaclarda oyle yazar ama dr cok az etki verenini verir. Sen dra danisarak al. Bebegine gecmesin

Aksam iki saat salladim. Uykusu var. Hııı hıı hıı eliyor kendini . Valla uykudan geberdim ayaklar pert. 3 gun icinde disi cikacak dedi. Verdim calpolu uyudu.

bal kabagını neyle yaptın?
Cok az Suyla hasladim . Bizim bal kabagi tatlisi gibi oldu kati şerbetsiz. kendi tadi var zaten hic bir sey katmana gerek yok. Ceviz ekledim. Yuzunu eksitti. Devam sutu ekledim muhallebi gibi oldu. Biraz tatliligini almasi icin birsey koysam yer belki de ne koysam. Yarin tekrar deniycem belli olmuyo bugun yemedigini yarin yiyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…