- 25 Aralık 2015
- 656
- 898
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.641
6 numaramı6 numara beze gecen var mı? küçük gelıyor sanki.ya da 5+ var mı?
9 kilo 75 cm boy. öyle kilolu degıl . ama 5 numara küçük gelıyor6 numaramıkac kilo ki senin minnos
bi kere verdim dudak kenarı kızardı. biraz zaman gecsın yıne vereyım dedımIspanak yediriyormusunuz ilk defa vericem bilgisi olan varmi cunku güçlü bir besin
Bizde 10 kg ustuyuz tam hatta premium sanki biraz daha büyük bende bacaklar konusunda hassasım sıkmamalı ama suan 5 iyi bizde bağlama farkı var o zaman9 kilo 75 cm boy. öyle kilolu degıl . ama 5 numara küçük gelıyor
baglayınca aşağıda kalıyor bıraz. bacakları sıkmıyorum zaten. bacakları bollastırdıgımda bel bol gelıyor.
kısacası bacaklar cok önemli benım için. asla iz yapmamalı
kaç kilo senınkı?
evet, aktif bebek care den daha küçük. care geniş bel kısmı. bacaklarını çok iyi kontrol ederım, lastıklerı bollastırırm genelde.Bizde 10 kg ustuyuz tam hatta premium sanki biraz daha büyük bende bacaklar konusunda hassasım sıkmamalı ama suan 5 iyi bizde bağlama farkı var o zaman
aramızda 15-20 gün arası varSanirim 9 kilo 8. Ayda kontrole gitmedim net emin degilim, 5 gun sonra 9 ay kontrolune gidicem
5 numara 11 kilodan basliyor nasil kucuk gelsin6 numara beze gecen var mı? küçük gelıyor sanki.ya da 5+ var mı?
üzerinde yazana ne bakıyorsun canım. aktif bebe bana küçük gelıyor. eger premıum care olsaydı iyi olurdu. o geniş çünkü aktif bebeden.5 numara 11 kilodan basliyor nasil kucuk gelsin
Bende 5 e yeni gectimBen 5 e yeni gectim
Ben brokoli ve ispanak haftanin en az bir ginu vermeye calisiyorum. Yiyecegi kadar taze veriyorum. İkinci kere isitmamak gerekiyor. Havuc irmik ariacik sogan koyuyorum. Bazen kabak cok karisik hazirlamiyorum ispanagi cok yesin. Arkasindan c vitamini mandalina suyu veriyorum. İspanagin demirini arttirmak icinIspanak yediriyormusunuz ilk defa vericem bilgisi olan varmi cunku güçlü bir besin
Ben verdim ilk önce çok az pankeke koymuştum 3 gun kuralı bitince yemeğini verdim bi sorun yaşamadıkIspanak yediriyormusunuz ilk defa vericem bilgisi olan varmi cunku güçlü bir besin
aramızda 15-20 gün arası var
artık benımkı de izin vermıyor. altını açıyorum 2-3 dk sonra kurtlanıyor. kalkıp hemen oturuyor. kıyamet kopuyor yaaEvet 20 gun var. premium care 5 e yeni gectim. Ben her alt degistirdigimde kavga dovus yenisini takiyirum yakalayamiyorum basiyo yaygarayi su kulotlulardan mi alsam diye dusunmuyor degilim bazen aglayacak dereceye geliyorum.
uyanınca bende açayım bakalım begenecek mı zilliÇocuk şarkıları konuşulmuş ben parmak oyunları oynamıyorum oda yapmaya çalışıyor kendince
YouTube da Gülçin öğretmenim var tavsiye ederim sarkilar parmak oyunları güzel
Aynenartık benımkı de izin vermıyor. altını açıyorum 2-3 dk sonra kurtlanıyor. kalkıp hemen oturuyor. kıyamet kopuyor yaa
Ama sen beğenmezsin belki anaokulu öğretmeni kendisi sesi yüksekuyanınca bende açayım bakalım begenecek mı zilli
o yuzden ben ilk baş popoyu siliyorumAynenkaç kere poposu kakali oturdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?