- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.681
bişi dicem. bıraz baktım çok salak tiplli biri yaaaÇocuk şarkıları konuşulmuş ben parmak oyunları oynamıyorum oda yapmaya çalışıyor kendince
YouTube da Gülçin öğretmenim var tavsiye ederim sarkilar parmak oyunları güzel
bezin üst kısmı küçük gelıyor sankı. bacaklarını da bollaştırıyorumEymen 11 kg daha 5 kullaniyoz
len ne tıkanmıslığı. bunu çiğniyor cocuk. büyük lokmalar yıyor hemde.tıkanmışlık sendromu..
Afiyet olsun blw mi yedi benimkide herşeyi eliyle yemek istiyor kaşığı siliyor elimden tabi üzerine dökülüyorYesil mercimekli eriste ve pilav yedi pitirim.
bişi dicem. bıraz baktım çok salak tiplli biri yaaa
hareketlerıne uyuz oldum
o bitince başka video acıldı. ceylın dıye kucuk bı kız çocuk sarkılarını söyluyorböyle diyeceğini biliyordum
ama biz seviyoruz ben o şarkıları parmak oyunlarını söylüyorum Minnoşa
Bazen sıkışınca aciyorum ordan tekrar etmiş oluyor bende dinlenmiş oluyorum hikayede dinletiyorum arada
TV açma konusunda hala direniyorum.
tekrar ederse git bence. aglarken katılıyor olmasın?Kızlar bugün paşaya yemek yedirirken ağlamaya başladı sonra sesi gitti 30 saniye falan rengi gittielim ayqgima dolasti agladim çok korktum boğazına bir şeyde kaçmadı yutmuştu verdigimi niye boyle oldu ya tekrar olur mu doktora gitsem mi
Aglarken cok yanlus kacabiliyor. Bence yanlis kacmistir. durduk yerde niye aglasin. Yada yanlis kacinca agladi benceKızlar bugün paşaya yemek yedirirken ağlamaya başladı sonra sesi gitti 30 saniye falan rengi gittielim ayqgima dolasti agladim çok korktum boğazına bir şeyde kaçmadı yutmuştu verdigimi niye boyle oldu ya tekrar olur mu doktora gitsem mi
Ederse gidecem çok korktum yatekrar ederse git bence. aglarken katılıyor olmasın?
Yutmustu yemegi kalabalktk yrmrkte bunaldi ağlamaya başladı öyle olduAglarken cok yanlus kacabiliyor. Bence yanlis kacmistir. durduk yerde niye aglasin. Yada yanlis kacinca agladi bence
Hazır masaya oturdum..sus dıyorum sana
len ne tıkanmıslığı. bunu çiğniyor cocuk. büyük lokmalar yıyor hemde.
ötekı türlü muhallebı yapıyorum. böyle yemesi hem benım hem onu hosuna gıttı
kıskanç
Afiyet olsun blw mi yedi benimkide herşeyi eliyle yemek istiyor kaşığı siliyor elimden tabi üzerine dökülüyor
Ishal yapcak bsy mi verdn ki
Sadece bugun yaptysa bisey olmaz canim arda normalde her gun 3 4 5 kez yapıyodu smdi azaldi 1 yafa 2 kez yapiyoIshal degil canim yaa,ilginc ama yani. Normal seyler yiyor hergun muzunu da yiyor hatta. Bakalm
Sadece bugun yaptysa bisey olmaz canim arda normalde her gun 3 4 5 kez yapıyodu smdi azaldi 1 yafa 2 kez yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?