- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.921
Ben fotolarin uzerine yaziyorum tarih atip, ilk disim cikti, 2. Disim cikti , sunnet oldum. Emekledim diye. Fotoda gozukmuyor zateno zaman bizimki patladıçünkü gözüküyor sadece şeffaf rengi. ulen diş patlamıs ben hala beklıyorum yerınde dursa foto cekıcem. 2 gündür cekmeye calıısıyorum ama g.t başı ayrı oynuyor
ben hiçbişi yapmıyor ve yazmıyorumBen fotolarin uzerine yaziyorum tarih atip, ilk disim cikti, 2. Disim cikti , sunnet oldum. Emekledim diye. Fotoda gozukmuyor zaten. Ustleri hele sonra farkettim. Dudaklarini yukari kaldirinca iki kocaman dis alttakilerin uc kati resmen
Gece gunduz emzik agzinda . Emzikle kendini sakinlestiriyor immm imm sesler cikariyor. Uykuya gecince cikariyor. Uykuya daldirmak icin gece gunduz ayakta salliyorumsenınkı emse aslında biraz rahat ederdın. benımkı aglıyor meme verınce uykuya gerı dönuyor mesela. senınkı aglayınca napıyorsun? ya mama hazırlıyorsun ya da uykuya daldırmak ıcın ugrasıyorsun. cidden kötü ama yaa
emzik alsaydı harıka olurdu işte
iyi bari. emzık olmasaydı bunun bin katını düşünGece gunduz emzik agzinda . Emzikle kendini sakinlestiriyor immm imm sesler cikariyor. Uykuya gecince cikariyor. Uykuya daldirmak icin gece gunduz ayakta salliyorum
iyi bari. emzık olmasaydı bunun bin katını düşün
kızlar, benımkı oynuyor oturdugu yerde. kalça oynatıyor hayal edın işte
çok şeker len
bir de şarkı söyleyınce romanlar gibi başlıyor hemen el çırpıp oynamaya.
Desene benim kizin gelisimi ek gidaya hala tam gecmedigim.icin geri ;( devam sutu hipp aldim.onu biberona koyup suyla karistirip verdim ama icmedi.sen farkli sekildemi veriyosun.ve hangi marka veriyosunburda arkadaşlar araştırıp yada doktoruna sorup yazmışlardı,günde en az 300 cc diye..ben günde 300 cc devam sütü veriyorum beni de emiyor tamamlıyor diye düşünüyorum..ama ek gıda 4 öğün net..nette okumuştum, 6. aydan sonra ek gıdaya ne kadar geç geçilirse gelişimi de o kadar yavaş oluyor yazıyordu,
Ben iste o duyguyu 3 aydir yasiyorum.hic istemiyo emmeyi.zar zor 6. Ayindan beri veriyom ama artik birakacak gibi tamamenInsan emmeyince üzülüyo dis çıkarırken bi ara emmemsti cok uzulmustum bırakacak diye
yok len et var şuan. zar yani. etin zarı yani.
şeffaf. hani o gidecek beyazlık gelecek gibi..
hadi ben anlatamadım da inş anlamıssındır
o kadar dişiniz çıktı sonucta
bebeğin 9 kilo değil mi canım..aslında az değilki..benim bebeğimde 9100 gr..ortalama bi kiloya sahipler..inan bana kafaya takılacak bir durum yok..ben aptamil kullanıyorum 150 cc ye 7 tane de bebe bisküvisi atıyorum..alışması zor oldu ama alıştı zamanla..yumurta sarısıyla pişmiş arı mama da ek gıdaya geçişte kolaylık..bebe ekmeği güzel tok tutuyo mesela..hazırladığım çorbaların,sebze yemeklerinin içine mutlaka katıyorum..Desene benim kizin gelisimi ek gidaya hala tam gecmedigim.icin geri ;( devam sutu hipp aldim.onu biberona koyup suyla karistirip verdim ama icmedi.sen farkli sekildemi veriyosun.ve hangi marka veriyosun
Yaa yakin o zaman neset ertas kultur merkezinin ordayim benaa bende ataparkta büyüdüm evlendim canım..annemler ufuktepedeler hala
Ya neyse canim skntiya sokma kendini hic anne sutu alayanlar var bunada sukurBen iste o duyguyu 3 aydir yasiyorum.hic istemiyo emmeyi.zar zor 6. Ayindan beri veriyom ama artik birakacak gibi tamamen
oralar benim sılam..şimdilerde çok değişmiş..şimdi sincandayım..ama bir gün tekrar döneceğim keçiörene inşallahYaa yakin o zaman neset ertas kultur merkezinin ordayim ben
Insallah bayada uzaga gtmssn ben pek sevemedm buralari ya komsuluk sifiroralar benim sılam..şimdilerde çok değişmiş..şimdi sincandayım..ama bir gün tekrar döneceğim keçiörene inşallah
Kesinlikle.Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.
3 farkli çocuk nörologu prof değerlendirdi. Epilepsiye dair bir durum yok, 5 yaşına kadar ateslendiginde koruyun dedi.çok geçmiş olsun canım...çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin..havale anında ne yapılmalı bilgi edinmeliyiz..peki kızına bu havalenin olumsuz bir etkisi oldu mu
O kadar da uyumaz da benimki tabi böyle zırt bırt uyanmaz yawrum 3 saat kesintisiz uyku bizim için çok iyibenımkı agrı kesiciden sonra horul horul uyudu resmen. ulen diş sıkıntımız olmasa demek kı cocuk baya iyi uyuyacak
Noldu kız pembik dişten mi başka bişi mi olduKoaz
Bizde cok cok zor bi gece geçirdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?