2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Devit damla. Dokunduysa bilemem canim. Sen daha iyi bilirsin bebegini . Yan etkilerinde kabizlik gazda yaziyor biz kullaniyoruz . Demir ilacida karin agrisi yapti vucut alisinca gecti yapmadi. Sen bilirsin yinede. Devit disinda hepsi vitamin takviyeli. Carlson vitaminsiz. Vitaminsiz istiyorsan carlsonu siparis etmen lazim.

Sağol canım carlson u araştırıyorum dediğin gibi güvenilir bir yerden almak için. Eğer bulamazsam dr a sorup diğer seçenekleri değerlendiricem.

Ay demstn canim demi kafam karıştı çocuktan yorgunluktan kafsmi kaliyo aynen cok kalabalik buralar ama komsuluk sifir
Canım olur o kadar canım burda da yok her yer ayni en iyi arkadasmiz bebisler ama Pursaklar sakin ben biraz daha disardayim site içinde nefes alabiliyruz sukur keçiören kalabalık dip dibe evler .

instagramdan getırtmiştim. dönüşümlü kullanıyorum. hem ondan hemde saglık ocagının verdıgınden monovıt.

o devam sütünü at canım,süresi açıldıktan sonra 4 hafta...arı mamayı y. sarılı pişir hem bu sayede yumurta yemiş olur..pekmez de koyabilirsin..

Comeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?

Comeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Valla ben montumu giydim..önüde asla kapanmazdı..

Ne gerek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…