- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.961
Devit damla. Dokunduysa bilemem canim. Sen daha iyi bilirsin bebegini . Yan etkilerinde kabizlik gazda yaziyor biz kullaniyoruz . Demir ilacida karin agrisi yapti vucut alisinca gecti yapmadi. Sen bilirsin yinede. Devit disinda hepsi vitamin takviyeli. Carlson vitaminsiz. Vitaminsiz istiyorsan carlsonu siparis etmen lazim.Canım bu d vit dediğin sağlık ocağında verilen damla mı ? Oğluma dokunuyo diye kullanamadım onu verdiğim gün akşama kadar ağlıyodu sanırım karın ağrısı yapıyodu. Sağlık ocağına kontrole gittiğimizde aile hekimine anlattım polivit verdi. İçinde bir ton vitamin var. Gereksiz yere vermek istemedim. Yaz dedim güneş aldırayım. Şimdi derdine düştüm.
Sağol canım carlson u araştırıyorum dediğin gibi güvenilir bir yerden almak için. Eğer bulamazsam dr a sorup diğer seçenekleri değerlendiricem.Devit damla. Dokunduysa bilemem canim. Sen daha iyi bilirsin bebegini . Yan etkilerinde kabizlik gazda yaziyor biz kullaniyoruz . Demir ilacida karin agrisi yapti vucut alisinca gecti yapmadi. Sen bilirsin yinede. Devit disinda hepsi vitamin takviyeli. Carlson vitaminsiz. Vitaminsiz istiyorsan carlsonu siparis etmen lazim.
Ay demstn canim demi kafam karıştı çocuktan yorgunluktan kafsmi kaliyoPursaklar canım keçiören çok kalabalık ya Pursaklar soğuk ama ben seviyorum
Canım olur o kadarAy demstn canim demi kafam karıştı çocuktan yorgunluktan kafsmi kaliyoaynen cok kalabalik buralar ama komsuluk sifir
Grip olduNoldu kız pembik dişten mi başka bişi mi oldu
Aynrn oyle canim oglum olmadan once napiyodum acaba nasil vakit geciriyodum onu düşünüyorumCanım olur o kadarcanım burda da yok her yer ayni en iyi arkadasmiz bebisler ama Pursaklar sakin ben biraz daha disardayim site içinde nefes alabiliyruz sukur keçiören kalabalık dip dibe evler .
instagramdan getırtmiştim. dönüşümlü kullanıyorum. hem ondan hemde saglık ocagının verdıgınden monovıt.Carlson kullanan kimlerdi acaba ben bi sörü hatırlıyorumSurrender
D vitamini kullanmıyodum ben sağlık ocağından verdikleri dokundu oğluşuma. E yazında güneşlendirdim hep malum ama kış geldi ben d vit derdine düştüm. Bir arkadaşım eczaneler getirtiyo dedi gittim bi eczaneye ısmarladım carlson kids getirmişler 4-10 yaş arası çocuklar için olanı. Dedim ben baby istiyorum oğlum 9 aylık bunu nasıl kullanayım. Mal kadın diyo ki bebeğin kilosuna göre 5-6 damla veriliyo sen dozunu ayarlarsın 1 damla verirsin diyo geri. Dedim sadece 1 damla veriliyo nasıl ayarlayım bir gün durup bir gün verirsin diyo. Deli midir nedir. Bebekler için olanı getirtin dedim bin kere depoyu aradılar bunun bebekler için olanı yok bu var sadece. Sizde olmayabilir mi acaba var çünkü biliyorum dedim. Ay biz türkiye nin en büyük depolarından biriyle çalışıyoruz olsaydı bizde olurdu dedi. Tamam dedim iade ettim damlayı. Delirtti beni.
Şimdi sorum şu ki ben bu damlayı nerden edinicem. Siz nerden aldınız güvenilir bir yerden almak istiyorum. Ya da kullandığınız önerebileceğiniz başka d vit var mı ?
Ne diyorsunuz ?
gerçekten bazıları malDr a sorucam tabiiki de kullandığını öneren olursa onları da sorucam ona göre karar vermek istiyorum. Eczacıya sormadım kadın beni ikna etmek için vıdıvıdı edip durdu. Mantıklı konuşsa bari. Üç kuruş için iade etmeyim diye kullandırtmak istedi resmen.
Simdi de günler su gibi geçiyor canım ben çalışıyordum o yüzden hamileligim çok zor geçti yollarda ankara trafiği çok fenaydiAynrn oyle canim oglum olmadan once napiyodum acaba nasil vakit geciriyodum onu düşünüyorum
Aynen canim smdi nasl geçiyo zaman vakit bulamiyorm valla hamileyken zor olmustur calsmak evde bile insan yoruluyoSimdi de günler su gibi geçiyor canım ben çalışıyordum o yüzden hamileligim çok zor geçti yollarda ankara trafiği çok fenaydi
o devam sütünü at canım,süresi açıldıktan sonra 4 hafta...arı mamayı y. sarılı pişir hem bu sayede yumurta yemiş olur..pekmez de koyabilirsin..Bebe ekmegi bende aldim kizarmis kuru ekmek dimi aynisindan bahsediyoruz.devam sutu kizima aldim hic begenmedi zaten atsammiki suresi ne kadar oluyo acaba.acilali 1 ay oldu tam.ari mama hic vermedim.onu vereyim bakalim.pisirirken icine yumurta sarisi koycaz dimi
Canım ben n11 den carlsonu aldım.Sağol canım carlson u araştırıyorum dediğin gibi güvenilir bir yerden almak için. Eğer bulamazsam dr a sorup diğer seçenekleri değerlendiricem.
Geçmiş olsun pempee allah şifa versin. Kolaylıklar diliyorum.Grip oldu
Ve tabiki gürültü yaparak gelen dişler
Sağol canım bakınıyorum.Canım ben n11 den carlsonu aldım.
Bu siteyi güvenli diye biliyorum
Ari mama alip yapayim bende sagol canim :)o devam sütünü at canım,süresi açıldıktan sonra 4 hafta...arı mamayı y. sarılı pişir hem bu sayede yumurta yemiş olur..pekmez de koyabilirsin..
Valla ben montumu giydim..önüde asla kapanmazdı..Comeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?