2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

. Bende diyorum benimki kabız. Onunla birlikte ıkınıyorum. Eline birsey veriyorum durmuyor bazen unutuyor ıkınmayı. Soyleneni anlamasalarda mimiklerden, ses tonunundan iyi yada kötü sey soyledigimizi anliyorlarmis.
Bn bazen sert konusuyorum ama guluyor ya diyorum anlamiyor herhalde bu :)

Bn bazen sert konusuyorum ama guluyor ya diyorum anlamiyor herhalde bu :)
Bende kızınca bi bakıyor sonra gülüyor yapacagini yapiyor yine. Annem ben size kuzinca tutmazdiniz diyor. Ben hayır deyince umursamiyor. Annem hayır deyince yapmiyor, tutmuyor tutacagi bir şey varsa da. Beni takmıyor mu anlamadim

Amin canm bu gece de sabahladk sürekli ağladı zombi gibi oldum iki gündür dış hala çok küçük ya ağzını actirmiyor ne zaman çıkacak her günümüz boyle mi olacak

Amin canm bu gece de sabahladk sürekli ağladı zombi gibi oldum iki gündür dış hala çok küçük ya ağzını actirmiyor ne zaman çıkacak her günümüz boyle mi olacak
Dün gece calpol verdim ben 3 saat kesintisiz uyudu sonrası yine aynı
Bu süreç böyle işliyor demek ki evet çok zor ama napalım. Allah başka dert vermesin.

Dün gece calpol verdim ben 3 saat kesintisiz uyudu sonrası yine aynı
Bu süreç böyle işliyor demek ki evet çok zor ama napalım. Allah başka dert vermesin.
Amin canım ben de verdim ama yarim saate bir kalktı ya sürekli mız mız bir de uykusu var eeee diyor ama canı yanıyor yavrumun zor ya

Kaç günde büyüyor ya şuan tırnak ucu kadar bu gece de uyumuyor besik salliyorum yorgun ve çok uykusuzum
bizimki pirinç tanei kadar oldu canım..huzursuzluğu geçti..ama ikincinin yeride kabarmış ,şimdilik huzursuzluk yok..huzursuzluk benim takibime göre diş zarın altından görünürken başlıyo ,dişetini yardıktan dört gün sonra geçiyo..

Dogru diyosun aslinda artik ek gidaya agirlik vermeliyiz.bu arada 9 aylik bebek yuzde kac anne sutu yuzde kac ek gida almali bilen varmi.tam net bilgi yok nette her sayfada farkli yaziyo
burda arkadaşlar araştırıp yada doktoruna sorup yazmışlardı,günde en az 300 cc diye..ben günde 300 cc devam sütü veriyorum beni de emiyor tamamlıyor diye düşünüyorum..ama ek gıda 4 öğün net..nette okumuştum, 6. aydan sonra ek gıdaya ne kadar geç geçilirse gelişimi de o kadar yavaş oluyor yazıyordu,

çok geçmiş olsun canım...çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin..havale anında ne yapılmalı bilgi edinmeliyiz..peki kızına bu havalenin olumsuz bir etkisi oldu mu

Hepimizin derdi farkli benimki de yemiyo ek gidayi hele biri varken cok zor kalabikta yemk yenirken yiyo bi bide yalnızken ayakta geze geze evi dolasa dolasa her yerindr yediriyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…