- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.881
Dişin rengi gözukmuyor bizimkininde oyleydi . Buyudukce koyulaşıyor dış minesiaynı durumdayız. benımkı de patladı galıba ama dişin rengi gözükmüyor, bu sekılde oluyor sanırım
inş yanlış bişiler yoktur. bin kere kalktı bugun. calpol verdım şuan uyuyor
agrıyor demek ki.
Bn bazen sert konusuyorum ama guluyor ya diyorum anlamiyor herhalde bu :). Bende diyorum benimki kabız. Onunla birlikte ıkınıyorum. Eline birsey veriyorum durmuyor bazen unutuyor ıkınmayı. Soyleneni anlamasalarda mimiklerden, ses tonunundan iyi yada kötü sey soyledigimizi anliyorlarmis.
Bende kızınca bi bakıyor sonra gülüyor yapacagini yapiyor yine. Annem ben size kuzinca tutmazdiniz diyor. Ben hayır deyince umursamiyor. Annem hayır deyince yapmiyor, tutmuyor tutacagi bir şey varsa da. Beni takmıyor mu anlamadimBn bazen sert konusuyorum ama guluyor ya diyorum anlamiyor herhalde bu :)
Bence senide anliyor bize niye boyleler anlamadimBn bazen sert konusuyorum ama guluyor ya diyorum anlamiyor herhalde bu :)
Amin canm bu gece de sabahladk sürekli ağladı zombi gibi oldum iki gündürAllah kolaylık versin neslicim.
Kız atom ben şoka girdim ya olayı bi algılayamadım inanamadım o arada gitti adam. Hiç beklemiyodum şappadanak elin çocuunun ağzından öpmek nedir yaa
Hani yanaktan falan öpse yine neyse dicem
Bence senide anliyor bize niye boyleler anlamadim
Dün gece calpol verdim ben 3 saat kesintisiz uyudu sonrası yine aynıAmin canm bu gece de sabahladk sürekli ağladı zombi gibi oldum iki gündürdış hala çok küçük ya ağzını actirmiyor ne zaman çıkacak her günümüz boyle mi olacak
Amin canım ben de verdim ama yarim saate bir kalktı ya sürekli mız mız bir de uykusu var eeee diyor ama canı yanıyor yavrumun zor yaDün gece calpol verdim ben 3 saat kesintisiz uyudu sonrası yine aynı
Bu süreç böyle işliyor demek ki evet çok zor ama napalım. Allah başka dert vermesin.
Biz çok zorlanıyoruz ama onlar için daha zor sanırımAmin canım ben de verdim ama yarim saate bir kalktı ya sürekli mız mız bir de uykusu var eeee diyor ama canı yanıyor yavrumun zor ya
kızlar, bıraz arastırdım fi tarihine kadar uzanan soğanın burun açma öyküsü var
yatak odasına koydum hemen .
denemekte fayda var, kokudan başka kötü ne olabılır kı
KoazBiz çok zorlanıyoruz ama onlar için daha zor sanırım
Dişin rengiaynı durumdayız. benımkı de patladı galıba ama dişin rengi gözükmüyor, bu sekılde oluyor sanırım
inş yanlış bişiler yoktur. bin kere kalktı bugun. calpol verdım şuan uyuyor
agrıyor demek ki.
bizimki pirinç tanei kadar oldu canım..huzursuzluğu geçti..ama ikincinin yeride kabarmış ,şimdilik huzursuzluk yok..huzursuzluk benim takibime göre diş zarın altından görünürken başlıyo ,dişetini yardıktan dört gün sonra geçiyo..Kaç günde büyüyor ya şuan tırnak ucu kadar bu gece de uyumuyor besik salliyorumyorgun ve çok uykusuzum
burda arkadaşlar araştırıp yada doktoruna sorup yazmışlardı,günde en az 300 cc diye..ben günde 300 cc devam sütü veriyorum beni de emiyor tamamlıyor diye düşünüyorum..ama ek gıda 4 öğün net..nette okumuştum, 6. aydan sonra ek gıdaya ne kadar geç geçilirse gelişimi de o kadar yavaş oluyor yazıyordu,Dogru diyosun aslinda artik ek gidaya agirlik vermeliyiz.bu arada 9 aylik bebek yuzde kac anne sutu yuzde kac ek gida almali bilen varmi.tam net bilgi yok nette her sayfada farkli yaziyo
çok geçmiş olsun canım...çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin..havale anında ne yapılmalı bilgi edinmeliyiz..peki kızına bu havalenin olumsuz bir etkisi oldu muTesekkur ederim.
Büyük kızım hastaydı fazla giremedim. Üst dis nöbeti bizde de var 3 gündür.
Büyük kızım üst 3 dişini aynı anda patlattığı gün (11 aylikti) havale gecirmisti. Bebeklerin 1 yasina yaklastigi dönemde epilepsiye bagli olmayan atesli havale yasama riski artiyormus. Dilerim hiç kimse bu durumu yasamaz, ama ihtimaline karsi atesli havale geçiren bebege nasil davranılmalı bir bilgi edinin lütfen. Ben gibi "bebegim öldü" diye basinda lüzumsuz üzüntüye girip, ona yardim etmek dururken çaresizce aglamayin.
evet..hatta kabızlığa neden oluyormuş,suçluluk duygusu hissediyormuş çocuk.Bir kac yerdede okudum . Suan bile kaka yapinca " offf, pifff cok kotu " denmemesi gerekiyormus. Yuzumuzu burusturmamak gerekiyormus ki utanarak sıkılarak yapmasın diye.
Insan emmeyince üzülüyo dis çıkarırken bi ara emmemsti cok uzulmustum bırakacak diyeHaklisin canim buyuduler artik doyurmaz belkide.bizim kiz zaten emmeyi cok azalttigi icin son 3 ayditlr benimkinl azaldi bile aslinda
Hepimizin derdi farkli benimki de yemiyo ek gidayi hele biri varken cok zor kalabikta yemk yenirken yiyo bi bide yalnızken ayakta geze geze evi dolasa dolasa her yerindr yediriyormA
Ayni beni anlatmislar vermesem istemez hic istemiyo.ama ben hata yaptim farkindayim
Oglum tam 6 aylik olunca ek gidaya basladim ozamana kadar anne sutunden baska hic bisey vermedim.bu seferde ek gidaya zor alisti.hala bile istahsiz.kizda bari boyle yapmayim dedim.biraz erken basladim ek gidaya.ondan sonra hep ek gida istedi anne sutu tatsiz geldi ona.yemek falan versem yiyo ama beni tamamen birakir diye vermiyom simdi
Sanatoryum hastanesini biliyosundr o taraflarda oturuyorm canimPursaklar canim sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?