- 30 Ocak 2015
- 19.789
- 28.128
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.001
Bwn zeytinyagi katiyorm canim pirinc ununa yoksa yedigi gunun ertesi gun hic kaka yapmiyo gaz cikarip ikinip duruyoBir kacgunden birsey olmaz ya. Domateslerde sert birsz pisiriyorum yagsiz hem daha yararliymis pismisi. Kahvaltida veriyorum. Zeytin de serbest. Gerci zeytine gecen ay baslamistim. Zeytinin tuzu alinmasina gerek yok. 2 zeytin veriyorum. Yada bir cay kadigi zeytin ezmesi. Bugun 3. Gun kabiz. Fitil attim . Fitili cikardi kaka yok sertlesti. Nobetci eczaneden surubunu aldim. İkin ikin yok birsey. İki gun princ unu muhallebi verdim bidaha vermem. Gun kurusuyla yaptim bide onlari
Ay hakkaten hic ilerlememis sayfalar hayırlı olsun disiniz bizimde 5. Geliyo diye düşünüyorum huzursuzluğu var kac gundurnapıyonuz lensayfalar ilerlememiş hiç.
bızım dişimiz patlamış . minnoş bir diş
Evetkabız mı oldu?
kabızlık benım kabusum diyebılırım. senınkı çok sık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. z. yagı ve lifli meyvelerı eksık etmemen lazım. sürekli kuru kaysı, armut z. yagı kullanıyor musun?
Evet sebze, yogurt, armut yiyor. Hatta devam sutunu degistirdim. İcine z. Yag damlatiyordum iyiydi yapiyordu . Princ unundan boyle oldu. Yemegine patatesde koymuyorum. Su az iciyor devam sutunu bir olcek eksik mama koyuyorum suyu fazla oluyor. Demir ilacinda bile boyle olmadi. Bir kac gun ust uste verdim princ unu. Cok az cikardi. Gerisi iceri kacti. Yarina vercem surubu.kabızlık benım kabusum diyebılırım. senınkı çok sık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. z. yagı ve lifli meyvelerı eksık etmemen lazım. sürekli kuru kaysı, armut z. yagı kullanıyor musun?
Ne yaparsam kabiz bebekkende bir ay sabah aksam kabizlik icin surup kullandik ona ragmen hergun yapmiyordu. Bide hareketli nasil birsey anlamiyorumkabızlık benım kabusum diyebılırım. senınkı çok sık oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. z. yagı ve lifli meyvelerı eksık etmemen lazım. sürekli kuru kaysı, armut z. yagı kullanıyor musun?
çok zor gercekten kabızlık. inş bi an önce düzelirEvet sebze, yogurt, armut yiyor. Hatta devam sutunu degistirdim. İcine z. Yag damlatiyordum iyiydi yapiyordu . Princ unundan boyle oldu. Yemegine patatesde koymuyorum. Su az iciyor devam sutunu bir olcek eksik mama koyuyorum suyu fazla oluyor. Demir ilacinda bile boyle olmadi. Bir kac gun ust uste verdim princ unu. Cok az cikardi. Gerisi iceri kacti. Yarina vercem surubu.
Hayırlı olsun sör.napıyonuz lensayfalar ilerlememiş hiç.
bızım dişimiz patlamış . minnoş bir diş
Valla baya uzun suruyo buyumesiSelam kızlar paşanın dış tırnak ucu kadar çıktı öyle kaldı buyumuyor 3 gündür ne zaman çıkacak ya uyku da yok çok zor yabu arada sayfalar hic ilerlememis
Valla baya uzun suruyo buyumesibi disin cikmasi 1 ayi buluyo nerdeyse
Anlyrm seni gecen haftalarda depresyoba girmistim resmen sabaha kadar 5 dkda bi uyanilir mi yatagina yatyrm beklyrm 10 dk uyuyo tam yataga gecyrm kafami yastiga koyar koymaz aglamaya basliyodu sinirimden aglamstm 2 saat kizsan ne diceksn küçücük cocuk ne anlarGünaydın herkese,
Evet İlknur, dişin çıkması bayağı sürüyor ve çıkınca rahatlama diye bir şey yok maalesef bizde
Üst dişleri yardığından beri daha da beter oldu, uykusu gayet güzel olan çocuk zombi kesildi başımıza. Her uyutma seansı bir kıyamet
Yemek yememe zaten doğdu doğalı sorundu, uyku da gitti ben tam lohusaya bağladım
Bugun zar zor kaka yapti. Kulak cubuguyla yardim ettim . Sert ve buyik dıstan biraz kan gordum cizikti catlamistir makati İc tende kanamistir.
Alp mi profil resimdeki. Yerim onu. Buyudulerde nerde oturuyorlar.Kiyamam ya cok cekiyor kabizliktan.. bazi bebeklerde kendinden mi var bu problem nedir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?