- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.981
iki buçuk ayın kalmış canım,,sen bilirsin...ben bişey almadım..montumun karın kısmı kapanmıyordu..büyük polar şalım vardı,omuzlarıma alıp uclarıyla karnımı kapatırdım..kış günü mecbur kalmadıkça dişarı hiç çıkmazdım hasta olucam diyeComeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Grip oldu..toparlandı birazda pek nazlı tuzlu oldu..bi dilim somon çöpHiiinapim bebekle tum gun oyun oynuyorum. Minik dotun arkasini temizleyip duruyorum iste,kos pesinden kos... sen napiyosun bakemm:)
Onunu kapatmayabilirsin . Ben montumu oyle giydim. Onunu salla kapatiyordum. Zaten sicak basiyor cok usumuyorsun. Pancoda giyilir. Hirkada giyiyordumComeziniz olarak bisey sorucam.
Kış geliyor mont kaban olarak doğuma yakın ne giyilir? Geçen yılki mont ve kabanlar düğmeleri kapyeni de almak istemiyorum. Panco tavsiye etti bir arkadaşım. Siz ne tavsiye edersiniz?
Gecmis olsun canim. Hastaya ne seviyorsa yesin minnoş. Ne kiziyorsunGrip oldu..toparlandı birazda pek nazlı tuzlu oldu..bi dilim somon çöp
İlle kaşık maması yicek
Sabrediyorum biraz daha iyi olsun yenecek o balık
Gecmis olsun canim. Hastaya ne seviyorsa yesin minnoş. Ne kiziyorsun
Hastayken zorla yemiyorlar zaten. Kasik mamasi normal yemeklerden daha besleyici bence ya. Boyle takiyoruz cok yemegi bazen. Stres yapiyoruz. Onlarda bizim gibi bazen az yiyebiliyor. Ama iste annelik yemiyor diye içimiz gidiyorbesinsiz kaldı gibi geliyo
Hastayken zorla yemiyorlar zaten. Kasik mamasi normal yemeklerden daha besleyici bence ya. Boyle takiyoruz cok yemegi bazen. Stres yapiyoruz. Onlarda bizim gibi bazen az yiyebiliyor. Ama iste annelik yemiyor diye içimiz gidiyor
Grip oldu..toparlandı birazda pek nazlı tuzlu oldu..bi dilim somon çöp
İlle kaşık maması yicek
Sabrediyorum biraz daha iyi olsun yenecek o balık
Ben ona gore yemeklerimizi yapiyorum. Onun yemegi ayri bizdende tattiriyorum yemek istiyor. Nasil alışmışsa damak tadi buyuyuncede oyle devam ediyor. O yuzden Domates rendeliyorum yemeklere. Sogani da kavurmuyorum tamamen karsorejen. 9. Ay bitti az tuz serbest zaten. Baharat az tuz domates rendesi guzel tadi tuzu olunca yiyor herseyi. İsteyince herseyi tattiriyorum sekerli seyleri damla kadar tattiriyorum . Receli mesele nokta kadar ama sevmiyor zaten . Cikolata haric. Cikolataya hayir diyecegini zannetmiyorum. Herseyin tadini bilsin.ben iyice saldim,her gprdugunu istiyor yeter ki agzim kipirdamasin. Kraker de isirdi,cikolata da,cekirdek de,bugun cicibebe de yedi mesela. Baliga tuz ve balik baharati atmistm ondan da yedi,hos balik cok etliydi icine hic gecmemis de...koy pekmezi de veriyorum son haftadir,benm gibi peynir delisi ustelik. Hem keci peynirli yumurta yiyor hem de yanina iki dilim kasar :) spyle bakiyorum guzel seyler yiyor masallah ama ay soyle boyle olsun demiyprum,bastaki gibi kafam cok karisik degil yani yemek konusunda .bize yaptigimi veriyorum gidiyor
Ben ona gore yemeklerimizi yapiyorum. Onun yemegi ayri bizdende tattiriyorum yemek istiyor. Nasil alışmışsa damak tadi buyuyuncede oyle devam ediyor. O yuzden Domates rendeliyorum yemeklere. Sogani da kavurmuyorum tamamen karsorejen. 9. Ay bitti az tuz serbest zaten. Baharat az tuz domates rendesi guzel tadi tuzu olunca yiyor herseyi. İsteyince herseyi tattiriyorum sekerli seyleri damla kadar tattiriyorum . Receli mesele nokta kadar ama sevmiyor zaten . Cikolata haric. Cikolataya hayir diyecegini zannetmiyorum. Herseyin tadini bilsin.
Bir kacgunden birsey olmaz ya. Domateslerde sert birsz pisiriyorum yagsiz hem daha yararliymis pismisi. Kahvaltida veriyorum. Zeytin de serbest. Gerci zeytine gecen ay baslamistim. Zeytinin tuzu alinmasina gerek yok. 2 zeytin veriyorum. Yada bir cay kadigi zeytin ezmesi. Bugun 3. Gun kabiz. Fitil attim . Fitili cikardi kaka yok sertlesti. Nobetci eczaneden surubunu aldim. İkin ikin yok birsey. İki gun princ unu muhallebi verdim bidaha vermem. Gun kurusuyla yaptim bide onlariSekerli seyleri ayri seviyorlar bu garanti hemen hemen :) sen guzel veriyosun bence de.. ben de bugun azcik domates verdim bakalim,daha hic vermemistim. Az kaldi 9aylik olmasina sonucta,artik bise olmaz herhalde diyerek...
Poh yolu gözlüyorumnapıyonuz lensayfalar ilerlememiş hiç.
bızım dişimiz patlamış . minnoş bir diş
kabız mı oldu?Poh yolu gözlüyorum. Sen yazmasan kimse yazmiyor.
Gozun aydin sor sonunda :)napıyonuz lensayfalar ilerlememiş hiç.
bızım dişimiz patlamış . minnoş bir diş
bugun gezerken tedi gördüm gireyım dedım. eğitici tarzda bi oyuncak gördüm bakınıyorum tabii, benımkı elını uzattı verdım elıne
sonrası mı? onu almak zorunda kaldım çünkü vermedi
alınca agladı baya. kasadan bile zor gectı
o anda aglıyordu cunku
sağ olGozun aydin sor sonunda :)
Valla canim bende diyodum sunu vermem bunu vermem smdi biz cikolata yesek ortaligi yikiyo agzina degdiriyorm sadece bebe biskuviside aldm mecbur benm yaptigimi yemedi yumurtayida sevmedigi icin biskuviyle karistirip veriyorm ben yemekleri genelde cok az tuzla yapyrm onlardan da veryrm arada sadece corbasini ayro yapyrm oda kemik suyuyla yaptgm icin pekmezi kvdenin komsusu yapmis ondan aldm cok sevdi biraz eksimsi kendine ozel yapms sagolsn verdi banada biraz sabah 3 4 cay kasigi yiyo aksamda kasik mamasina katyrm 1 cay kasigiben iyice saldim,her gprdugunu istiyor yeter ki agzim kipirdamasin. Kraker de isirdi,cikolata da,cekirdek de,bugun cicibebe de yedi mesela. Baliga tuz ve balik baharati atmistm ondan da yedi,hos balik cok etliydi icine hic gecmemis de...koy pekmezi de veriyorum son haftadir,benm gibi peynir delisi ustelik. Hem keci peynirli yumurta yiyor hem de yanina iki dilim kasar :) spyle bakiyorum guzel seyler yiyor masallah ama ay soyle boyle olsun demiyprum,bastaki gibi kafam cok karisik degil yani yemek konusunda .bize yaptigimi veriyorum gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?