2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kıyamam omur boyu kabızlık mı cekcek yani aslında suyu cok icse olmazz benm oglan cok su içiyo bende cok su içerim bana cekms
Herseyi yapiyorum . Tek suyu sevmiyor. Gunde Cay bardagi zar zor icirebiliyorum. Gece vermeye kalktigimda once tadina bakiyor su mu sut mu diye. Cok fenalar bunlar. Bende devam sutunu biraz sulu hazirliyorum

Cevizli keci peynirli pankek,3dilim kasar,bi kucuk dilim salatalik ve biraz da pekmez yedi bakalim. Mizmiz yedi ama yedi. Benim yedirmeme de alismis fark ettim de,eline verdigiMle hep oynuyor

Merhaba kızlar
Arada okuyorum ama yazamıyorum
Beşinci diş geliyor çok mizmiz kucak istiyor
Yemiyor dün devam sütü ile geçti onuda iki cici Bebe atarsam yiyor

Emmek istiyor ağzının içi ateş yavrumun. .
Bugün zorla Kıymalı brokoli yedirdim

Babamız dün ilk adım arabası almış çok sevdi içine koyup gezdirdi evin içinde bayıldı tavsiye ederim

Kızlar benim zilli dün ıspanak yemeğinin suyunu içmiş geri kalan ıspanak ve bulguru ağzında biriktirmis zor aldım ogurdu

Ne yapacağım bilmiyorum blendar yaparsam yiyor bide minik minik ağzına verirsemde yiyor ama kaşıkla yok

Annem alisir merak etme sana dedim ama anlamadin diyor ek gıdaya başladığımda arada öyle ver demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…