2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya aslinda eger balik bayatsa yogurt yerse zehirlenmezmis korurmus hangisine inancagimizi sasrdk

Ilk ay almadi yaa 400 gram aldi sarilik olmstu ondan hep kotu hissedyrm bu konuda
saglık olsun canım. kilosu da gayet ıyı takma kafana. ben kilo hesabını saldım gitti yaa
vermesın de önemlı degıl, çünkü aşırı hareketlı poposu yer görmuyor.
bir de sebze agırlıklı beslenıyor sonucta sebze saglıklı besler, çok kilo aldırmaz

csyrc masallah canim alpin kilosuda iyi ben bisey yemiyo diye uzuluyorm yoksa kilosu pek umrumds degil nr zaman yemek yemeye baslicak ki

Ayne ben de ne veriyosam vitamin alsin ,yarasin diye veriyorum senin gibi. Ek gidaya gecti geceli daha fazla kilo almis ama boy uzama artis hizi ayni. Ama saglikli ya sukur buna iste,anne sutu guzel aliyorlar bence o yuzden boyle,doktor guclu dedi

onu bende okudum. yogurt zehrı alırmıs. ama iste dedıgım gibi; analarımızdan gelen bi söylentı var insan istese bile vazgecemıyor ondan
Zaten hep bu eskiler insanin kafasini karıştırıyo
Bende zyflamadigina sukredyrm benmde popom yer gormuyo sayesinfr o kadsr yiyorm ama gorunurde bsy yok yememesi bu yuzden canimi skiyo iste vitamin alsin istyrm ama yok dun karnibahar yemegi yedi ama 3 yemek kasigi anca ama olsun sukur bunada

Ayne ben de ne veriyosam vitamin alsin ,yarasin diye veriyorum senin gibi. Ek gidaya gecti geceli daha fazla kilo almis ama boy uzama artis hizi ayni. Ama saglikli ya sukur buna iste,anne sutu guzel aliyorlar bence o yuzden boyle,doktor guclu dedi
Arda normal aliyodu ya aylik 750 800 gram ek gidaya geçince azaldi ama hareketinden dolayı

şu dişler mahfettı bebelerı. aynen hep onların yuzunden

Cok mu yorulmus nedir,40-45 dk yataginda yatti sonra uyandi geldi kucagimda tekrar daldi uykuya. 1saate yakin da oyle uyuyor. Bu arada vucudu kanepeye atti,kafa dizimde. O sekil uyuyo hala,bazen guluyor kikir kikir,kafasini oksuyorum fotografini cekiyorum tatli sapsik yapisik ikizim

Bende o gunleri gorsem kendi kendine sallamadan uyuyan bir bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…