- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.261
Canım çok sik yedirme adayı biraz ac tabi emiyorsa distendir ama zorlama çünkü zirladikca daha çok inatçı huysuz oluyorlar benim ki sevmediği birşey olsun ağzını kilitliyorKızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor
Sinirlerim bozuldu Kıymalı Kabaklı pırasa çorbası yaptım yanında yoğurt iki yemek kaşığı zor yemistir emzirdim uyuyor öğün arası 3saat yine aynı
Uyaninca muz armut yedircem aksamada hamsi aldım ondan yedirmeyi düşünüyorum bi tane fln yerse arkasından kaşık maması yedirsem
Bişey olmaz dimi kızlar analar cvp yazin
Hayirli olsun cnmSonuç çift çizgiii
Yemiyorsa zorlama bir sonraki ogunde yer. Elinle kaşik kullanmadan yedir. Parmaktan yemegi seviyorlarKızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor
Sinirlerim bozuldu Kıymalı Kabaklı pırasa çorbası yaptım yanında yoğurt iki yemek kaşığı zor yemistir emzirdim uyuyor öğün arası 3saat yine aynı
Uyaninca muz armut yedircem aksamada hamsi aldım ondan yedirmeyi düşünüyorum bi tane fln yerse arkasından kaşık maması yedirsem
Yaa böyle yemeyince morelim bozuluyor yok suan balık açısından sormadım
Yemiyor üç dört gündür dişe bagliyorum
Allahım uzun ve hayırlı ömürler nasip etsin kuzeyeCok guzel. Adıyla doğmuş. Adıyla yaşasin. Benim oglumunki de Kuzey.
Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla al kucağına inşallah.Sonuç çift çizgiii
Ben koynumda yatırdığım halde on kere kalkıyo . . Bence memelerimi benden daha çok seviyorTv de bir doç.dr. "bebeklerde 10.ayda anneyi kaybetme ondan ayrılma korkusu başlar, Bu nedenle gece sık sık uyanıp annesini yaninda görmek ister" dedi. Acaba bizim kuzularin gecede 40 kez uyanmasinin sebebi bu mu ola?
Hayırlı olsun canım . . Sakın başkalarının etkisinde kalıpta üzülme yada bi hata yapma . . . Ben o elalem olacak baş belalarının ve girdiğim bunalım sonucu bir kürtaj oldum , sekiz sene oldu hala içim yanar ve hala sene sayarım olsaydı okula gidecekti olsaydı şöyle olacaktı diyeŞaşkinnnn
yok cidden en son aşıda tartılmıstıNazar olur diye söylemezsin sen
hayırlı olsunSonuç çift çizgiii
Ne mutlu... Ben ikinci kez o 2 çizgiyi görmeyi onlarca gebelik testi yaparak ve hayal kırıklığıyla geçen tam 21 ay boyunca beklemistim.Sonuç çift çizgiii
4 saat aç kalsın emzırme de.. 4. ayda meme reddi vardı doktor 4 saat aç kalsa bişi olmaz demıstı. şuan daha buyukler 4 saat aç kalsın.eger yıne yemıyorsa başka bi sorun var demektır. bir de sevdıgı seylerı vermeye calış böyle durumlarda. balığın ardından kaşık maması? onu mu soryorsun? balıgın tazelıgınden emın olamayız o yuzden araya mesafe koymalısın sütlüyse mamaKızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor
Sağol canım artık arayı 4saat cikarayim4 saat aç kalsın emzırme de.. 4. ayda meme reddi vardı doktor 4 saat aç kalsa bişi olmaz demıstı. şuan daha buyukler 4 saat aç kalsın.eger yıne yemıyorsa başka bi sorun var demektır. bir de sevdıgı seylerı vermeye calış böyle durumlarda. balığın ardından kaşık maması? onu mu soryorsun? balıgın tazelıgınden emın olamayız o yuzden araya mesafe koymalısın
Bisey yemedigi icin bu kadar takiyorm aslinda benm icin kilosundan ziyade aldigi besin önemliGayet iyi boyu kilosu. Aylikkilo alimi da iyi . İyi almis dediyse
Bende vermeye calsyrm ama yemiyo cope gidiyoHergun kahvalti yaptigi icin yarim veriyorum. Hem seviyor kahvaltiyi hem onemli bir öğün atlamak istemiyirum. Aliskanlikta kazandin istiyorum hergun vererek
1-2 saat sonra verebılırsın. gercı balık bayat olsa bildiğim kadarıyla zehırler. işte eskılerden aklımıza gırmıs ıstesek de balık, süt, yogurt üçlüsünü bir arada bulundurmuyoruz. hiç korkma 4 saatten bişi olmazSağol canım artık arayı 4saat cikarayim
Aksam balığı az yerse kaç saat sonra yedirmem gerekiyor kaşık mamasini bir iki saat yeterlimi acaba
Emmesi iyi canim sutumde var cok sukur tum gunu idate edebliyo sadece emse bile 3740 dogdumaşallah tosuna. yemıyorsa nasıl kilo alıyor peki?kaç kilo dogdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?