- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.241
Benimkinin uykusu zaten az. Cit sesine de uyaniyor. Anneme gecince anason alcam. Annem banada vermis. Bana cekmis uykusuzBizim doktorda yumurta ve kiymasini sakin aksatma demisti. Bende onemli oldugunu dusunuyorum her gun 1 yumurta yediriyorum. Haftada 3 gunde yumurta buyuklugunde kiyma. Benimki suan anne sutu almiyor, devam sutude sevmiyor. Yemesi farz yani.
aslinda bunlar hep disten
Benimkinin uykusu zaten az. Cit sesine de uyaniyor. Anneme gecince anason alcam. Annem banada vermis. Bana cekmis uykusuzBizim doktorda yumurta ve kiymasini sakin aksatma demisti. Bende onemli oldugunu dusunuyorum her gun 1 yumurta yediriyorum. Haftada 3 gunde yumurta buyuklugunde kiyma. Benimki suan anne sutu almiyor, devam sutude sevmiyor. Yemesi farz yani.
Bende hic uyumayan bebeklerdenmisim. Ne anason ne rezene hicbisey fayda etmedi sabahlara kadar sallardim yinede uyumaz yuzume gulerdin der hep :) uyumayinca huysuzlukta hat safada oluyor.. zor..Benimkinin uykusu zaten az. Cit sesine de uyaniyor. Anneme gecince anason alcam. Annem banada vermis. Bana cekmis uykusuz
Huzursuzluğuu aglamasi olmasa uyumamasina birsey demiycem vallaBende hic uyumayan bebeklerdenmisim. Ne anason ne rezene hicbisey fayda etmedi sabahlara kadar sallardim yinede uyumaz yuzume gulerdin der hep :) uyumayinca huysuzlukta hat safada oluyor.. zor..
bizim eve alıcı cıkmısNeden cok zor canim ben yanima arkadas ariorum yaa =)
bitti valla bi şekildeYumurta yarim benim listede hem ilerde kolesterol yonunden tuzsuz peynir veriyorum peynirsiz olurmu. Ekmek su yonden onemli gunde belirli bir miktar tahıl almasi gerekir o yuzden demistir . Gunde bir ekmek ben zor yerim abartmis. Tam bugday bugday yulaf degisik ver. Tahilli kaşik mamasi kasik mamasi aliyorsa. Yemeklere princ irmikte katiliyor zaten. Kilosu iyi masallah. 9. Ay bitti sanirim.Surrender sizde 10 ayi bitirdiniz sizin nasil
menemen yapmak istiyorum ama ekmeksız yedırmek ıstemıyorum nedense. o yuzden hiç yapmadımbiz haniiiii geçeliii..menemeni tükettik bile
maşallah tosuna. yemıyorsa nasıl kilo alıyor peki?Asisi yapildi 9aylik kilo 9300 boy 73 cm ben hic bisey yemiyo diye uzuluyodm hemsire iyi kilo alms boyuda iyi dedi ama bilmiyorm yinede icim rahat degil
aynı sekılde kıyma ve yumurtayı bende o mıktar verıyorum. emmediği için sütün de gıttı dimi?Bizim doktorda yumurta ve kiymasini sakin aksatma demisti. Bende onemli oldugunu dusunuyorum her gun 1 yumurta yediriyorum. Haftada 3 gunde yumurta buyuklugunde kiyma. Benimki suan anne sutu almiyor, devam sutude sevmiyor. Yemesi farz yani.
ŞaşkinnnnNasil hissediyosunnn?
Kızlar kızım bu aralar kaşığı gördüğü an kendini atıyor kafasını çeviriyor yemek istemiyor
Sinirlerim bozuldu Kıymalı Kabaklı pırasa çorbası yaptım yanında yoğurt iki yemek kaşığı zor yemistir emzirdim uyuyor öğün arası 3saat yine aynı
Uyaninca muz armut yedircem aksamada hamsi aldım ondan yedirmeyi düşünüyorum bi tane fln yerse arkasından kaşık maması yedirsem
Bişey olmaz dimi kızlar analar cvp yazin
AaaaaSonuç çift çizgiii
Hayrolsun ins saglikla :) ben su an esim derken bile bi tuhaf oluyorum,bebegimin yaninda baska bi bebek daha fikri falan...belki de hayirlisi buymus demeli :)Şaşkinnnn
Yaa böyle yemeyince morelim bozuluyor yok suan balık açısından sormadımBise olmaz sanirm yaa cok az yemis yogurt,o acidan sorduysan eger. Bize de bi yogurt-balik uydurmuslar gitmis ama insan korkuyor :) arada istahsiz oluyorlar bebekler idare ediyorlar suttu mamaydi falan
Canım hayırlı olsun saglikla kucagina al insallah kan da verseydinSonuç çift çizgiii
Nazar olur diye söylemezsin senbitti valla bi şekilde
kilosunu şuan hiç bilmiyorum
en son aşıda tartılmıstı
Nazar olur diye söylemezsin senbitti valla bi şekilde
kilosunu şuan hiç bilmiyorum
en son aşıda tartılmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?