- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.301
Gecen benim oglusumda kiskandi nasl hosuma gitti babasi optu beni nasl cekstryo sariliyo
Bebek magazasindan aliyorum onunkileri panconunkiler guzel ama buyuklere yok. Avm icinde vardir ya markali oluyor. Yilbasi yaklasiyor daha indirim olurcadıma ugg bot alıcam
kendıme de aynısından alayım ana kız gıyelım dedim . bildiğiniz bir yer var mı satan
kalitelı olacak yalnız? süslü püslü sevmıyorum sade olacak
Hala sut var aslinda biliyomusun... ama artik saginca 30cc cikiyor kaldirdim artik makineyi. Gecen sabah cok derin uykusunda 5 dk emdi baktim agzinin kenarindan akiyor sut hala.. ama emmiyor iste... o meshur 4. Ayda gozunu acti ve ben hicbir sekilde kandiramadim...aynı sekılde kıyma ve yumurtayı bende o mıktar verıyorum. emmediği için sütün de gıttı dimi?
Bence boyu kusa degil. Her ay degisiyor boy uzunlugu ayni olmiyor. Dogum boyunun yarisi kadar olmasi gerekirmis. 50 cm dogmussa bir yasinda 75 cm olmasi normal. İki uc eksigi de birsey olmaz benceMerhaba kızlar.
Sonunda bizim de disimiz göründü çok şükür. Ama uykuları berbat. Yemesi de etkilendi.
Dün kontrol vardı 9,5 kilo boy 71. Kafama takıldı boyu biraz kısa mi ne.
O ozoroski senin adina çok sevindim. Benim de iki tane. Biri benim koynumda diğeri de babasının koynunda yetiyor. Çok tatlı oluyorlar.
Başı acı sonu tatli bu isin
çok büyük nazar degdı ona.Hala sut var aslinda biliyomusun... ama artik saginca 30cc cikiyor kaldirdim artik makineyi. Gecen sabah cok derin uykusunda 5 dk emdi baktim agzinin kenarindan akiyor sut hala.. ama emmiyor iste... o meshur 4. Ayda gozunu acti ve ben hicbir sekilde kandiramadim...
aslında netten dusuyorum almayıBebek magazasindan aliyorum onunkileri panconunkiler guzel ama buyuklere yok. Avm icinde vardir ya markali oluyor. Yilbasi yaklasiyor daha indirim olur
Merhabaa biriicckk,hadi gozunuz aydin. Aman bizm o kadar dis var da nolmus hala deli uykusu var! Ortalama bu ay 71cnm gayet iyi yani. Bizim de 73,pek fark yok,ztnbebeklerdeki farklar hic dusundurucu degil kanimca.. bi buyusunler o zaman belli oluyor nasil olcaklariMerhaba kızlar.
Sonunda bizim de disimiz göründü çok şükür. Ama uykuları berbat. Yemesi de etkilendi.
O ozoroski senin adina çok sevindim. Benim de iki tane. Biri benim koynumda diğeri de babasının koynunda yetiyor. Çok tatlı oluyorlar.
maşallah tosuna. tam 9 aylık sanırım? boy genetık de olabılırMerhaba kızlar.
Kem gozlu cok evet.. aslinda kimin nazarinin degdigini bile biliyorum, hic sevmedigim bi kadin emzirirken odaya daldiçok büyük nazar degdı ona.
bana gore deKem gozlu cok evet.. aslinda kimin nazarinin degdigini bile biliyorum, hic sevmedigim bi kadin emzirirken odaya daldiondan sonra cocuk emmedi.
İnsallah canim . Ozo bende dua istiyorum.kızlar, dua edın de ev satılsın :=) annelerın ve hamılelerın duası kabul olurmus. kimin duası kabul olur onu da allah bılır. ozon, dua et hadı
Bizde izledik. İzliyor benimkideceylın dıye bı kız var
cocuk sarkılarını söyluyor. kendı de cocuk tabıı :=) benımkının favorısı bu kız. belkı sızınde işinize yarar
gülerek ve cıglık atarak ızlıyor
Bizde izledik. İzliyor benimkideceylın dıye bı kız var
cocuk sarkılarını söyluyor. kendı de cocuk tabıı :=) benımkının favorısı bu kız. belkı sızınde işinize yarar
gülerek ve cıglık atarak ızlıyor
bende begendım fena degıl. kısa kısa olmasa bı deBizde izledik. İzliyor benimkide
Insallah canim 1 yılda 3 kati olur mu ki olmaz benceBir yilda dogum kilosunun 3 kati olacak. Kilosu iyi sutun yariyor. Anne sutu aldigi icin ek besin istemiyor. Sutun insallah cok olur emzirirsin. Bitince yer herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?