- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.421
Ben kendimi bildim bileli yiyomBakin sakin kendine arkadas ariyo demeyinde bende cok yemeye baslamistim megersem hamileymisim =)
Hahabenim annemde dedi zayıf bu çocuk diye moralimi bozdu..geçen gün kontrole gittik doktor kilosu boyu çok güzel dedi ,dedim annem böyle böyle diyo,dedi gelsin ben kalkıimde o otursun
Emzrmekten oluyo iste bazen az emiyo acikmiyorm ama deli gbi tatli yiyorm ne bulursam kuru inciri hic sevmezdm bi yiyiste 10 tane yiyorm heralde cikolata bisküvi sonra cok tatli yemekten midem bulaniyo tuzlu biseyler yiyorm bu sefer bi daha canm tatli cekiyoAynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorum
Bende hep tek bi kişi olarak goruyorm farkndayim ama oyle geliyoaa 2 tane nesli varmıs. ilk defa fark ettım
ayyyy benım kafa gıtmıs yaaben hep ikinizi tek kişi olarak dınlemısım
Bende hep tek bi kişi olarak goruyorm farkndayim ama oyle geliyoaa 2 tane nesli varmıs. ilk defa fark ettım
Adas bizi karıstırmıslar
aa 2 tane nesli varmıs. ilk defa fark ettım
Nasıl yaw ismimi degiştirem niydemBende hep tek bi kişi olarak goruyorm farkndayim ama oyle geliyo
hayırlısı olsun canimCanım keşke öğretmen olsaydım ama değilim memurum yarım gun çalışmada 2.5 gün çalışılabiliyormuş bu da çok iyi çünkü benim isim eve çok uzak bakalım hayırlısı ben rapor almadan direk 24 ay ücretsiz izin aldım
ben nıye 2 dıye hatırlıyorum? dogum gününden bahsetmıstın hani, kv eltıninkine bakıyordu
seni kek kurabiye yapmak için cagırdı. senın cocuk aglaya aglaya eve döndü? yoksa sen degıl mıydın oee aglaya aglaya evın yolunu tutan cocuk kımındı
Hadi gözün aydinhiişşşttttt
bi aksilik cıkmazsa eger ev satıldı
küçüğün doğduğunda büyüğüun iki yaşına bir ay vardı. Annemlere gittim doğumda özel hastanede doğum yaptım bir geceden sonra istersen çıkabilirsiniz dediler.birickm senin pespeydi dimi yaslar ne ben suan psikolojik olarak coktum bu saate kadar baya iyiydim hadi anlat bana gunler nasil gecio =)
O kısır döngü bende de var maalesef :'(Emzrmekten oluyo iste bazen az emiyo acikmiyorm ama deli gbi tatli yiyorm ne bulursam kuru inciri hic sevmezdm bi yiyiste 10 tane yiyorm heralde cikolata bisküvi sonra cok tatli yemekten midem bulaniyo tuzlu biseyler yiyorm bu sefer bi daha canm tatli cekiyo
Biriniz nickinizi degistirinNasıl yaw ismimi degiştirem niydem
Amin canim aminn evt bende 2 seneyi cikardim gozden Allahin izniyle sonra rahatlicam insallah diyorumm..Ama arada geliolar bana..Bende hersey surekli iyi olmak zorunda ve herkes benimle ayni fikirde olmali..surekli herkes birbirini motive etmeli..oyle garip bir dunyam var benim..Simdi biri ufacik bi imada bulunsa hemen çokuse geciyorum nasil yapicam ben diye..mesela sen simdi bana pozitif enerji verdin Allah razi olsunn =) bu bana moralimi bozan bisey olana kadar yeter =)hayırlısı olsun canim
Hadi gözün aydin
küçüğün doğduğunda büyüğüun iki yaşına bir ay vardı. Annemlere gittim doğumda özel hastanede doğum yaptım bir geceden sonra istersen çıkabilirsiniz dediler.
Doğumdan sonra iki ay daha annemlerde kaldım çok rahat tim.
Canım her anne farklı her çocuk farklı deneyimlerimizbirbirimize yol gösterebilir tabiki ama mutlak belirleyici olamazlar .
Ben kendi adıma herşeyin farkına annemlerden ayrılınca fark ettim diyebilirim onlar bursa da ben bitlisteyim.
Evime dönünce yalnız kaldım hem de iki bebekle. Inan çok zorlandım ikiz gibiler ikisi de sana muhtaç . Ama zaman o kadar hızlı geciyo ki bak dokuz aylık oldular bile. Evet çok zorlanacağın yorulacagin ac kalacağın ayliyacagin uykusuz kalacağın evini supuremeyecgin yemek yapamayacağın çok günler yaşayabilirsiniz. Bunlar kaçınılmaz gerçekçi olmak gerekirse. Su an bile peşlerinden ayakta dolaşarak yazıyorum ve başım çatlıyor.
Ama emin olabilirsin ki en fazla iki yıl sonra hayat size güzel olacak.
Bilirsin ki en büyük mutluluklar büyük sancilardan sonra gelir tohum misali.
Sen bugün hem bebeğine en büyük armağanı veriyorsun hem de kendi geleceğine muhteşem fidanlar ekiyorsun.
Allah yardimcim olsun.
Asla iki çocuk kolay diyemem .. Ama geçici.
Zor ama muhteşem bir duygu cok şükür ki Rabbim sana da nasip etti.
Güzel bir yönü de peşlerinde kosturmaktan doğumdan önceki kilomdan daha zayifim su an nerdeyse
Allah her konuda yardimcim olsun canım
hayırlısı olsun canim
Hadi gözün aydin
küçüğün doğduğunda büyüğüun iki yaşına bir ay vardı. Annemlere gittim doğumda özel hastanede doğum yaptım bir geceden sonra istersen çıkabilirsiniz dediler.
Doğumdan sonra iki ay daha annemlerde kaldım çok rahat tim.
Canım her anne farklı her çocuk farklı deneyimlerimizbirbirimize yol gösterebilir tabiki ama mutlak belirleyici olamazlar .
Ben kendi adıma herşeyin farkına annemlerden ayrılınca fark ettim diyebilirim onlar bursa da ben bitlisteyim.
Evime dönünce yalnız kaldım hem de iki bebekle. Inan çok zorlandım ikiz gibiler ikisi de sana muhtaç . Ama zaman o kadar hızlı geciyo ki bak dokuz aylık oldular bile. Evet çok zorlanacağın yorulacagin ac kalacağın ayliyacagin uykusuz kalacağın evini supuremeyecgin yemek yapamayacağın çok günler yaşayabilirsiniz. Bunlar kaçınılmaz gerçekçi olmak gerekirse. Su an bile peşlerinden ayakta dolaşarak yazıyorum ve başım çatlıyor.
Ama emin olabilirsin ki en fazla iki yıl sonra hayat size güzel olacak.
Bilirsin ki en büyük mutluluklar büyük sancilardan sonra gelir tohum misali.
Sen bugün hem bebeğine en büyük armağanı veriyorsun hem de kendi geleceğine muhteşem fidanlar ekiyorsun.
Allah yardimcim olsun.
Asla iki çocuk kolay diyemem .. Ama geçici.
Zor ama muhteşem bir duygu cok şükür ki Rabbim sana da nasip etti.
Güzel bir yönü de peşlerinde kosturmaktan doğumdan önceki kilomdan daha zayifim su an nerdeyse
Allah her konuda yardimcim olsun canım
Aöa isöimide seviyom yawBiriniz nickinizi degistirin
Yok canim dursun niye bdegistiriyosn bliyorz nasil olsa ikinizin farkli oldugunuNasıl yaw ismimi degiştirem niydem
Basa donuyo surekli aksam kek yedm canim tuzlu bsyler istedi cips yedm tatli bsyler istedi bi daha kek yedm yine tuzlu cekti yemedm bu sefer tuttum kendimiO kısır döngü bende de var maalesef :'(
Bizde de durum aynı . Ama ben kalkmamak için direniyorum resmen. Sürekli emdiriyrm.su an gözleri faltaşı gibi. Ağrı kesici verdim ınş.iyurArda hasta ben hasta 100 kere kalktik otryrz smdide
Benimki de emmesine ve ilk ay yaklaşık 1 kilo almasına rağmen yinede sarılık olmuştu kötü hissetme şuan gayet iyi kilosuIlk ay almadi yaa 400 gram aldi sarilik olmstu ondan hep kotu hissedyrm bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?