2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim annemde dedi zayıf bu çocuk diye moralimi bozdu..geçen gün kontrole gittik doktor kilosu boyu çok güzel dedi ,dedim annem böyle böyle diyo,dedi gelsin ben kalkıimde o otursun
Haha iyi demis insan ister istemez etkileniyo ya acaba zyf mi cidden diye surekli biseu yedirme cabasindayim ama yok bgn babasi yedirdi yedi essk sipasi bide bizle sofradyken yemeyi seviyo obur turlu yemiyo

Aynen beni de kilolqr kaldı ya 78 kiloyum patlayacam kilodan yakında canım çok sıkılıyor kıyafet hic almiyirum iştah çok açık herkes çok zayıf ya kendimi tutamıyorum ne olacak bilmiyorum
Emzrmekten oluyo iste bazen az emiyo acikmiyorm ama deli gbi tatli yiyorm ne bulursam kuru inciri hic sevmezdm bi yiyiste 10 tane yiyorm heralde cikolata bisküvi sonra cok tatli yemekten midem bulaniyo tuzlu biseyler yiyorm bu sefer bi daha canm tatli cekiyo

hayırlısı olsun canim

hiişşşttttt
bi aksilik cıkmazsa eger ev satıldı
Hadi gözün aydin

birickm senin pespeydi dimi yaslar ne ben suan psikolojik olarak coktum bu saate kadar baya iyiydim hadi anlat bana gunler nasil gecio =)
küçüğün doğduğunda büyüğüun iki yaşına bir ay vardı. Annemlere gittim doğumda özel hastanede doğum yaptım bir geceden sonra istersen çıkabilirsiniz dediler.
Doğumdan sonra iki ay daha annemlerde kaldım çok rahat tim.
Canım her anne farklı her çocuk farklı deneyimlerimizbirbirimize yol gösterebilir tabiki ama mutlak belirleyici olamazlar .
Ben kendi adıma herşeyin farkına annemlerden ayrılınca fark ettim diyebilirim onlar bursa da ben bitlisteyim.
Evime dönünce yalnız kaldım hem de iki bebekle. Inan çok zorlandım ikiz gibiler ikisi de sana muhtaç . Ama zaman o kadar hızlı geciyo ki bak dokuz aylık oldular bile. Evet çok zorlanacağın yorulacagin ac kalacağın ayliyacagin uykusuz kalacağın evini supuremeyecgin yemek yapamayacağın çok günler yaşayabilirsiniz. Bunlar kaçınılmaz gerçekçi olmak gerekirse. Su an bile peşlerinden ayakta dolaşarak yazıyorum ve başım çatlıyor.
Ama emin olabilirsin ki en fazla iki yıl sonra hayat size güzel olacak.
Bilirsin ki en büyük mutluluklar büyük sancilardan sonra gelir tohum misali.
Sen bugün hem bebeğine en büyük armağanı veriyorsun hem de kendi geleceğine muhteşem fidanlar ekiyorsun.
Allah yardimcim olsun.
Asla iki çocuk kolay diyemem .. Ama geçici.
Zor ama muhteşem bir duygu cok şükür ki Rabbim sana da nasip etti.
Güzel bir yönü de peşlerinde kosturmaktan doğumdan önceki kilomdan daha zayifim su an nerdeyse
Allah her konuda yardimcim olsun canım

Amin canim aminn evt bende 2 seneyi cikardim gozden Allahin izniyle sonra rahatlicam insallah diyorumm..Ama arada geliolar bana..Bende hersey surekli iyi olmak zorunda ve herkes benimle ayni fikirde olmali..surekli herkes birbirini motive etmeli..oyle garip bir dunyam var benim..Simdi biri ufacik bi imada bulunsa hemen çokuse geciyorum nasil yapicam ben diye..mesela sen simdi bana pozitif enerji verdin Allah razi olsunn =) bu bana moralimi bozan bisey olana kadar yeter =)

Biricik hamileymisim gibi o ana gittim ne guzel anlatmissin,cok gercekci konusmussun. Su an bu kadar kosturuyorken iki cocukla elbet cok daha yorucu olacak ama dedigin gibi iki yasini fln bi bulsunlar o zaman mis! Ben mesela su an en ufak zaman buldugumda hemen ya temizlik ya duzenleme ya yemek.. ulen diyorum hamileyken de su bu kalirdi,tekmisim nasil yapmazmisim.. her zaman farkli zorluklar var iste :) o zamanlar da ah suram ah buram diyip uzaniyorduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…