- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.561
yüklersin bakarız hep beraberBenim doktor da cinsiyeti soylememeye meyilli gibi geldi, garantici biraz. 12+5te gidicez bi dahakine. Doktor soylemese de ben kendim anlayabilir miyim ki acaba cok merak ediyorum:) netten ultrason fotolarina baktim anlamiyorum ben hepsi ayni geliyo bana
Arkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
İki hafta önce baya erken söylemiş cinsiyeti hayırlısı olsun....Allah iyilik versin inşallahKızlar izmirde önerebileceğiniz perinatolog olur özel muayene olur özel hastane olur gittiğiniz memnun olduğunuz doktor var mi acaba..benim kanamam filan olunca doktorum hic bir ilaç vermiyor istirahat diyor sadece..çok tedirgin oluyorum bu 4.gebeligim artik bu bebeğimi kucağına almak istiyorum..benim ki kıza benziyor bu arada doktor 2 hafta önce öyle demişti..
bende de var o his canım böyle gıdıklanma gibi içeridenB
en geceleri bazen sırt üstü yattığımda 2 saniyelik bi balık yüzüyomuş hissi oluyor :) eşime hissediyorum diyorum inanmıyor. Hep aynı yerde hissediyorum.. Umarım gaz değildir
bende merak ediyorum .bende rüyamda görmüştüm.ismini bile söylediler Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinevet yaa, geçen çarşamba kontrole gittiğimde resmen kolunu bacağını oynatıyrdu,müthiş bir duygu bu :) keşke dediğin gibi bide hissetsek :)) bakalım benim rüyam çıkıcak mı, ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kundakta erkek bebek görmüştüm kucağımda ve öyle hissediyorum gerçi sağlıklı olsunda :)
Ben de çok sıkıldım yatmaktan..doktora kalsa normal hayatına devam et diyor..esim musade etmiyor yattığım halde kanama lekelenme oluyor..birşey olurmu korkusuyla yatıyorum iste mecbur..ama çok sıkıldım isi bıraktım..hic evde olmak bana gore değil mis..hemde hic..Kizlar zorlada olsa yavas yavas sehir degistirdim burda bi doktora gidicez cok unluymus buda torpillen 1ay oncesinden zorla randevu alfik dua edin bana nolur bi baksin skildm artik yatmaktan progestandan folik asitten ne zaman bitcek bu kanama vucudumda mor normal diolar ama bi krem versin..kanamasi olan arkadasim ben sanada solerum bakalim belki bu baska bise yapar..hissedeen sorulmus ya kizlar hissetigimizi nasil anliyoz benim karnim cok agriyo ve artik sanki karnimda solucan geziyo
Evet arada oluyor.. Bana da gelir arada, otur bi film izle ağla yoksa eşlere yazık oluyor :)Ben de sırt üstü yattigimda sanki sol tarafta yükseliyor gibi geliyor orda hissediyorum kızım da 22.haftada hissetmistim hareketlerini.....Bugün bir tuhaf im agliyasim var niyeyse içim sıkılıyor Allah hayra çıkarsın inşallah
Benziyor dedi zaten..benim içime erkek doğuyordu ama bakalım..kesinlessin..belki bugün sorarım artik benzemesi lazim birseye..İki hafta önce baya erken söylemiş cinsiyeti hayırlısı olsun....Allah iyilik versin inşallah
Benim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
Doktora sordum. Progestana devam dedi... ağrım idrara çıkamama gibi problemim yok. Doktor teste gerek gormedi. ama zor bir durum günde en az 4 kez çamaşır degistiriyorum.
Kan sulandirici kullanıyorum. Ondan olabilir mi acaba. Troid hapim da var. Aspirin de aliyorum bizinki biraz sıkıntıli. Ama alıştım şükür buna da
Benim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
Doktora sordum. Progestana devam dedi... ağrım idrara çıkamama gibi problemim yok. Doktor teste gerek gormedi. ama zor bir durum günde en az 4 kez çamaşır degistiriyorum.
Kan sulandirici kullanıyorum. Ondan olabilir mi acaba. Troid hapim da var. Aspirin de aliyorum bizinki biraz sıkıntıli. Ama alıştım şükür buna da
Benin de lance oldu tekrarBenim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
Benim de kahveye dondu tekrar acile git sacma drlarla ugras cok dertli iki gundu cok sukur bugun kendi doktoruma gorundum de bebisimi gorebildim cok sukur Allahima bende coraspin aliyorum sanirim onla alakasi yok hafif bi kanama alani gorundu ama eskiden kalmaymis Allahim saglik versin bebeklerimize bize gordum ya onu oyle kollari olusmus Allahim saglikla kavusmayi yazsin alnimiza hepimizinBenim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
Progestana bnde basladim nasil aliyorsun pekiBenim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
yok ya benim doktorum iyi çok şükür, özel oldugu için hiçbişi demiyor
Ben de cok sık hapsuruyorum. Ve agri da oluyor cunku karin kaslari zorlaniyor. Annem ayakta durma hapsururken otur diye uyardi beni. Cunku Allah korusun annem bi cocuk dusurmus hapsururken. Tabi olacagi varmis bi hapsuruk vesile olmus diyoruz. Ama tedbiri elden birakmamakta da fayda var tabi.
Ben oksururken hapsururken ve kusarken hep oturuorum ve karnimi tutuyorum gerilmesini engelliyorum gibi geliyo.
bende merak ediyorum .bende rüyamda görmüştüm.ismini bile söylediler Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
benim nadiren mide bulantısı oluyo. geçen hafta başım çok ağrımıştı, geçti çok şükür. iyi gidiyoruz sadece bel ağrım fazlaca sende ne durumda. doktora 8 temmuzda gidicem canım daha çok varidare eder canım ,sabah bulantılarımın dışında bi sorun yok cok sukur , 2 3 gündür gün içindede bulantılarım olmaya basladı ama o biraz canımı sıkıo , sen nasılsın, hersey yolundamı? bu hafta doktora gıtcekmıydın
benim nadiren mide bulantısı oluyo. geçen hafta başım çok ağrımıştı, geçti çok şükür. iyi gidiyoruz sadece bel ağrım fazlaca sende ne durumda. doktora 8 temmuzda gidicem canım daha çok var
Kızlar merhaba uzun zamandır gelemedim sayfaya mide bulantılarım çok fazlaydı.. hala da var tabi ama siz ne alemdesiniz geçenler var mı acaba merak ediyorm, birde folic asit bile midemi bulandırıyor artık bıraktınız mı cuma kontrolüm var o zamana kadar size sorayım dedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?