2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İki hafta önce baya erken söylemiş cinsiyeti hayırlısı olsun....Allah iyilik versin inşallah

bende merak ediyorum .bende rüyamda görmüştüm.ismini bile söylediler Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de sırt üstü yattigimda sanki sol tarafta yükseliyor gibi geliyor orda hissediyorum kızım da 22.haftada hissetmistim hareketlerini.....Bugün bir tuhaf im agliyasim var niyeyse içim sıkılıyor Allah hayra çıkarsın inşallah

Ben de çok sıkıldım yatmaktan..doktora kalsa normal hayatına devam et diyor..esim musade etmiyor yattığım halde kanama lekelenme oluyor..birşey olurmu korkusuyla yatıyorum iste mecbur..ama çok sıkıldım isi bıraktım..hic evde olmak bana gore değil mis..hemde hic..

Evet arada oluyor.. Bana da gelir arada, otur bi film izle ağla yoksa eşlere yazık oluyor :)

Benin de lance oldu tekrar
Benim de kahveye dondu tekrar acile git sacma drlarla ugras cok dertli iki gundu cok sukur bugun kendi doktoruma gorundum de bebisimi gorebildim cok sukur Allahima bende coraspin aliyorum sanirim onla alakasi yok hafif bi kanama alani gorundu ama eskiden kalmaymis Allahim saglik versin bebeklerimize bize gordum ya onu oyle kollari olusmus Allahim saglikla kavusmayi yazsin alnimiza hepimizin

Progestana bnde basladim nasil aliyorsun peki

ayy Allah korusun canım haklısın oturmak lazım

benim nadiren mide bulantısı oluyo. geçen hafta başım çok ağrımıştı, geçti çok şükür. iyi gidiyoruz sadece bel ağrım fazlaca sende ne durumda. doktora 8 temmuzda gidicem canım daha çok var

benim nadiren mide bulantısı oluyo. geçen hafta başım çok ağrımıştı, geçti çok şükür. iyi gidiyoruz sadece bel ağrım fazlaca sende ne durumda. doktora 8 temmuzda gidicem canım daha çok var

canım basının agrımaması ıcın bol bol su ıcmen lazım . benım doktor agrın oldugu zaman gunde max 4 taneye kadar parol yada minoset içebılırsın dedı . annenın cektıgı agrı cocuga daha zarar aklında bulunsun . benım belde bişey yok kuşum ya

Kızlar merhaba uzun zamandır gelemedim sayfaya mide bulantılarım çok fazlaydı.. hala da var tabi ama siz ne alemdesiniz geçenler var mı acaba merak ediyorm, birde folic asit bile midemi bulandırıyor artık bıraktınız mı cuma kontrolüm var o zamana kadar size sorayım dedim?

limonata yapıp iç canım bana sanki iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…